Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Το πείραμα που έχει γίνει viral στο TikTok – Μπορούν να «διαβάσουν» το μυαλό μας

Το πείραμα που έχει γίνει viral στο TikTok – Μπορούν να «διαβάσουν» το μυαλό μας

Εσείς, καταλαβαίνετε τι συμβαίνει;

Χαμός έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες με ένα βίντεο στο Tik Tok, στο οποίο κάποιος που δηλώνει ταχυδακτυλουργός ισχυρίζεται ότι μπορεί να «διαβάσει το μυαλό των χρηστών» χρησιμοποιώντας μόνο μερικές κάρτες.

Ο χρήστης του TikTok @alakazammagicshop κάνει τα μαγικά του στην πλατφόρμα και έχει σοκάρει τους θεατές, οι οποίοι δεν έχουν καταλάβει ακόμα πώς καταφέρνει να διαβάζει το μυαλό όσων παίρνουν μέρος σε αυτό το… διαδικτυακό πείραμα.

Το πείραμα…

Ο TikToker καλεί τον θεατή να επιλέξει μία από τις πέντε κάρτες που εμφανίζονται στην οθόνη και στη συνέχεια του εξηγεί ότι ότι αν η κάρτα του δεν είναι εκεί μέχρι το τέλος του κόλπου, τότε ο @alakazammagicshop έχει διαβάσει με επιτυχία το μυαλό του.

Κρατώντας τον Ρήγα μπαστούνι, τη Ντάμα σπαθί, τον Βαλέ κούπα, τον Ρήγα καρό και τη Ντάμα κούπα, ο μάγος αφαιρεί το φύλλο που πιστεύει ότι σκέφτεται το κοινό του και επιστρέφει το χέρι με ένα φύλλο λιγότερο.

Δείτε το βίντεο

@alakazammagicshop I can read YOUR MIND!?🤯🔮#magicshop #magictrick #magic #illusion #opticalillusion #magictricktime #mindreading ♬ original sound – Alakazam Magic Shop

Όπως καταλαβαίνετε, κατά κάποιο μαγικό τρόπο, όταν γυρίζει τις κάρτες όλα είναι διαφορετικά και (όπως είναι λογικό) λείπει η κάρτα που όλοι σκεφτήκαμε…

Τα σχόλια κάτω από κάθε βίντεο του πέφτουν «βροχή», με τους θαυμαστές του να τον αποκαλούν «φοβερό μέντιουμ» που απλά δεν μπορούν να ξεγελάσουν, ενώ μερικοί πιο παρατηρητικοί… ανακάλυψαν κατευθείαν το τέχνασμα του νεαρού.

Only in

Η οικονομία και η ακρίβεια στο επίκεντρο της ημερίδας του Ινστιτούτου Αλέξη Τσίπρα

«Η αντιμετώπιση της ακρίβειας, οι προκλήσεις και οι προοπτικές της ελληνικής οικονομίας» είναι το κρίσιμο θέμα της νέας ημερίδας από το Ινστιτούτο Αλέξη Τσίπρα στις 22 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024