Πώς θα πάνε οι σχέσεις σήμερα; Τα οικονομικά είναι καλά; Από νευράκια, πως είμαστε; Τα ζώδια σήμερα μίλησαν.

Κριός

Κριέ μου καλέ, η Τρίτη σε βρίσκει γεμάτο ερωτηματικά. Περνάς μια κρίση ανασφάλειας και νιώθεις πως χάνεις τον έλεγχο. Καλό θα ήταν να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις σήμερα.

Στα θετικά: Εξετάζεις τις σχέσεις σου – φιλικές και ερωτικές- για να καταλήξεις στο ποιες αξίζουν να μείνουν στη ζωή σου και ποιες όχι.

Στα αρνητικά: Οι ερωτικές σου προσδοκίες δεν εκπληρώνονται όπως θα ήθελες.

Ταύρος

Αγαπημένε μου Ταύρε, η ημέρα σου σήμερα είναι γεμάτη ανατροπές. Η Τρίτη σου θα είναι μια μέρα γεμάτη δυναμικές αλλαγές στις σχέσεις σου, αλλά και στην εικόνα σου.

Στα θετικά:  Αν είσαι αδέσμευτος υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γνωρίσεις κάποιο άτομο που θα εντυπωσιάσει.

Στα αρνητικά: Θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα από το πουθενά.

Δίδυμος

Δίδυμε, η Τρίτη αυτή φέρνει αλλαγές που θα σε αιφνιδιάσουν. Δεν αποκλείεται να έρθεις αντιμέτωπος με εντάσεις που δεν υπολόγιζες σε διάφορες στιγμές της ημέρας.

Στα θετικά: εξετάζεις νέους τρόπους  για να βελτιώσεις τη σωματική σου κατάσταση.

Στα αρνητικά: Αν έχεις δεσμό, πρόσεξε μην ξεστομίσεις πράγματα για τα οποία μετανιώσεις αργότερα.

Καρκίνος

Καρκίνε μου αγαπημένε, η Τρίτη σου φέρνει ξαφνικές εξελίξεις που επηρεάζουν όλες τις πτυχές της ζωής σου. Η ανάγκη σου για σταθερότητα συγκρούεται με την απρόβλεπτη ενέργεια της ημέρας, και είναι πιθανό να χρειαστεί να διαχειριστείς έντονες συναισθηματικές καταστάσεις.

Στα θετικά: Πρωτοποριακές ιδέες θα σε κάνουν να λάμψεις στα εργασιακά σου.

Στα αρνητικά: Στα ερωτικά σου θα προκύψουν κάποιες μικρές εντάσεις.

Λέων

Λέοντα μου καλέ, η Τρίτη αυτή είναι γεμάτη αλλαγές που δεν περίμενες. Θα βρεθείς αντιμέτωπος με καταστάσεις που απαιτούν γρήγορη προσαρμογή και κάπως θα σε αγχώσει αυτό.

Στα θετικά: Αν παραμείνεις ευέλικτος στα εργασιακά σου, οι ξαφνικές αλλαγές που θα σε βρίσκουν  μέσα στην ημέρα θα δράσουν υπέρ σου.

Στα αρνητικά: Στην ερωτική σου ζωή η Τρίτη αυτή φέρνει ένταση και αναστάτωση.

Παρθένος

Παρθένε, σήμερα η Τρίτη σε ταρακούνα για τα καλά. Είναι πολύ πιθανό να σε ταλαιπωρήσει ένα γραφειοκρατικό ζήτημα, ενώ καλό θα ήταν να φροντίσεις τον τρόπο που οδηγείς, γιατί τα νεύρα σου σε ωθούν σε σπασμωδικές κινήσεις.

Στα θετικά: Αν είσαι μόνος ενδέχεται να προκύψει κάποιο φλερτ στη ζωή σου.

Στα αρνητικά: Δεν είναι καλή στιγμή να κάνεις διαπραγματεύσεις.

Ζυγός

Ζυγέ μου, η Τρίτη σε καλεί να πάρεις γρήγορες αποφάσεις για ζητήματα που ούτε είχες σκεφτεί ποτέ πως θα σε προβληματίσουν. Η ανάγκη σου επίσης για ελευθερία και ανεξαρτησία ίσως προκαλέσει συγκρούσεις στις σημαντικές για εσένα σχέσεις.

Στα θετικά: Αν μείνεις ψύχραιμος θα βρεις τρόπους να ισορροπήσεις τις καταστάσεις.

Στα αρνητικά: Αν βρίσκεσαι σε σχέση, τα οικονομικό ζήτημα είναι υπεύθυνο για κάποιες διαφωνίες.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η Τρίτη σου είναι γεμάτη ανατροπές και στα προσωπικά και στα εργασιακά σου. Είναι ημέρα αλήθειας, οπότε όποιος δεν έχει αγαθές προθέσεις για εσένα, το σύμπαν θα τον αποστασιοποιήσει.

Στα θετικά: Αν είσαι μόνος, δεν αποκλείεται να έχεις μια απρόβλεπτη γνωριμία που θα εντυπωσιάσει.

Στα αρνητικά: Κάθε σου λέξη και κάθε σου πράξη, μπορεί να οδηγήσει είτε προς ανέλπιστες ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου, είτε προς την πλήρη διάλυση.

Τοξότης

Τοξότη μου καλέ κι αγαπημένε, η Τρίτη σου θα έχεις κάποιες μικροανατροπές, αλλά η μέρα σου δεν θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη στο σύνολό της. Αν σε ό,τι συμβαίνει κρατήσεις την ψυχραιμία σου θα πάνε όλα ρολόι.

Στα θετικά: Εσύ που έχεις ταίρι, αν δεν παρασυρθείς και κάτσεις να τσακωθείς για μικροπράγματα, θα περάσεις μια ήρεμη ημέρα γεμάτη αγάπη.

Στα αρνητικά: Εντάσεις και διαφωνίες θα παρουσιαστούν στα επαγγελματικά σου.

Αιγόκερως

Η Τρίτη, Αιγόκερε, σε προκαλεί σε έντονες καταστάσεις με τον περίγυρό σου. Ενδέχεται να τσακωθείς με ανθρώπους που αγαπάς.

Στα θετικά: Επικρατεί μία έκρηξη έμπνευσης, αλλά οι ιδέες που κατεβάζεις πέφτουν βροχή.

Στα αρνητικά: Από τις πολλές ιδέες που έχεις σήμερα, δεν ξέρεις σε τι να δώσεις προτεραιότητα.

Υδροχόος

Υδροχόε, σήμερα το πρόγραμμά σου από το πουθενά γίνεται μαντάρα. Επίσης, καλό θα ήταν σήμερα να αποφύγεις πλάνα για μεγάλες αλλαγές.

Στα θετικά: Αν μείνεις ψύχραιμος απέναντι στις αλλαγές τα άστρα θα σε δικαιώσουν.

Στα αρνητικά: Θα αισθανθείς μία συναισθηματική ανασφάλεια που θα «απειλήσει» την ερωτική σου ζωή.

Ιχθύς

Ιχθύ μου, σήμερα που είναι Τρίτη, θα ήθελα να μείνεις ψύχραιμος γιατί η τάση σου να παρερμηνεύεις τα λεγόμενα τρίτων θα γιγαντωθεί και δε θα σου βγει σε καλό. Καλό θα ήταν επίσης να δώσεις προσοχή στον τρόπο που κινείσαι, καθώς και στις κινήσεις των άλλων, διότι είσαι ελαφρώς επιρρεπής στα μικρο-ατυχηματάκια.

Στα θετικά: Επανεξετάζεις λάθη του παρελθόντος με σκοπό να μην τα επαναλάβεις.

Στα αρνητικά: Αντιλαμβάνεσαι πως κάποιες από τις σχέσεις σου δεν βασίζονται σε αμοιβαία υποστήριξη και αναμένεται να τεθούν σε προσωρινή παύση ή να γίνουν σκληρές διαπραγματεύσεις.