Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
To Terrifier 3 αποκεφαλίζει τον Joker στα ταμεία

To Terrifier 3 αποκεφαλίζει τον Joker στα ταμεία

Το τρίτο κεφάλαιο στο franchise του κινηματογραφικού τρόμου, Terrifier 3, αναδεικνύεται στην πιο απρόσμενη εισπρακτική επιτυχία του box office

Το τελευταίο μέρος της σειράς ταινιών τρόμου «Terrifier» κουβαλάει καλούς οιωνούς για το μέλλον της ανθολογίας καθώς το ανισόρροπο και απόλυτα ανεξάρτητο slasher του Damien Leone συνεχίζει να σπάει όρια και ταμεία.

Το «Terrifier 3» αναδείχθηκε σε απόλυτο κυρίαρχο στο box office, συγκεντρώνοντας 18,3 εκατομμύρια δολάρια το Σαββατοκύριακο της πρεμιέρας του και ξεπερνώντας τη θλιβερή αποτυχία που αποδείχθηκε το πολυαναμενόμενο (αλλά καθόλου δημοφιλές σε κριτικούς και κοινό) «Joker: Folie a Deux». Έτσι ο ενοχλητικός και αιμοβόρος κλόουν έγινε η νούμερο ένα ταινία στην Αμερική.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Terrifier 3 (@officialterrifier3)

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η προηγούμενη ταινία της σειράς, το «Terrifier 2», έφερε 15,7 εκατομμύρια δολάρια σε όλη τη διάρκεια της προβολής του, το ντεμπούτο του «Terrifier 3» είναι εντυπωσιακά ισχυρό.

Πρόκληση σε αντοχές

Η ταινία που έχει χαρακτηριστεί ως «η πιο άβολη ταινία τρόμου που έχει γυριστεί ποτέ» το «Τerrifier 3» έχει γίνει case study και θέμα συζήτησης σε έγκριτα μέσα και ιστοσελίδες εξειδικευμένες στη λατρεία του αίματος.

Οι marketers των ισχυρών studio πονοκεφαλιάζουν και αναρωτιούνται πώς αυτός ο κλόουν κατάφερε να είναι η κότα με το χρυσό αυγό σε ταμεία αν και η απάντηση είναι προφανής και απόλυτα μπροστά τους.

Το «Terrifier 3» συζητήθηκε, έγινε viral, οι ιστορίες των ανθρώπων που βρέθηκαν σε αίθουσες προβολής του και ένιωσαν ζαλάδα ή απέχθεια βλέποντας το κυκλοφόρησαν με ταχύτητα φωτός από στόμα σε στόμα και το κοινό φαίνεται πρόθυμο να δοκιμάσει τις αντοχές του απέναντι σε μια ταινία που ήταν ήδη διαβόητη πριν την επίσημη κυκλοφορία της.

Το «Terrifier 3» προκάλεσε αποχωρήσεις κατά τη διάρκεια των πρώτων λεπτών μιας προβολής στο Ηνωμένο Βασίλειο, κάτι που είχε συμβεί και με το προηγούμενο κεφάλαιο στις ιστορίες του ενοχλητικού δολοφονικού κλόουν.

Όμως στο πέρασμα των χρόνων ο τρομακτικός δολοφόνος και πρωταγωνιστής των «Terrifier», ο Art the Clown (που υποδύεται με σαδιστική μαεστρία ο David Howard Thornton), χτίζει σιγά σιγά την περσόνα στη μυθολογία του τρόμου -είναι πλέον ένα ολοκληρωμένο slasher icon της ποπ κουλτούρας.

O θάνατος σου, η ζωή μου

Η αποτυχημένη πορεία του Joker, η μυθολογία του μοχθηρού κλόουν και η αγάπη του κοινού για ταινίες που δεν είναι βγαλμένες από τη μήτρα του Χόλιγουντ κουβαλώντας το ανεξάρτητο πνεύμα των δημιουργών τους στο DNA τους βοήθησαν στο να γίνει αυτή η σφαγή στο box office.

Tο «Terrifier 3» σε μόλις τρεις μέρες από την πρεμιέρα του έφερε απόλυτο χάος στα ταμεία αποκεφαλίζοντας στελέχη και heads will roll αυτά τα Χριστούγεννα –άλλωστε η ταινία διαδραματίζεται σε εορταστικό κλίμα και ο Art έχει πλέον πολλούς λόγους να γιορτάσει τη ματωμένη του πορεία και καθιέρωση. Cut!

Only in

Διαψεύδονται κατηγορηματικά τα περί συναντήσεων και συγγνώμης Τσίπρα σε πολιτικούς «αντιπάλους» για Novartis

Ανασκευάζει ο Γιώργος Λιάνης την αναφορά του περί συγγνώμης Τσίπρα σε μεγάλο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ για την υπόθεση Novartis, που πυροδότησε την κατασκευή σεναρίων περί συνάντησης Τσίπρα - Βενιζέλου. Από την πρώτη στιγμή κύκλοι του Τσίπρα τα διέψευσαν κατηγορηματικά και σε αυστηρό τόνο ως απολύτως ψευδή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024