Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
«Την έφαγε ο Αλβανός, ξέρουν αυτοί από μαγιολίκια»: Η Σούπερ Κική για Χρήστο Μάστορα και Μαρινέλλα – η συγγνώμη του Fipster

«Την έφαγε ο Αλβανός, ξέρουν αυτοί από μαγιολίκια»: Η Σούπερ Κική για Χρήστο Μάστορα και Μαρινέλλα – η συγγνώμη του Fipster

Σχολιάζοντας το περιστατικό ανάμεσα σε Μαρινέλλα και Χρήστο Μάστορα, η ΥouTuber Σούπερ Κική προκάλεσε με ένα video που πλέον έχει κατέβει από την πλατφόρμα

Χωρίς όρια και με τα λόγια της να προκαλούν ξανά σάλο σε social media και infotainment εκπομπές, η YouTuber Σούπερ Κική σχολίασε όσα έγιναν ανάμεσα σε Χρήστο Μάστορα και Μαρινέλλα πριν τη συναυλία στο Ηρώδειο και την περιπέτεια υγείας της σπουδαίας ερμηνεύτριας.

Αναγκαίο recap: αν και ο Χρήστος Μάστορας επρόκειτο να συμμετέχει στη συναυλία της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο, ένα δικό του θέμα υγείας ανέτρεψε το πρόγραμμα και τις εμφανίσεις του. Η ακύρωση της παρουσίας του στην πρόβα της συναυλίας οδήγησε τη σπουδαία τραγουδίστρια Μαρινέλλα να ακυρώσει τη συμμετοχή του με τα media να κάνουν διάφορες υποθέσεις για τη σχέση τους.

«Όλος αυτός ο σχολιασμός μου με τον Χρήστο Μάστορα έγινε καθαρά για να τον υποστηρίξω»

Σε video της στο YouTube και με καλεσμένο τον Fipster στην εκπομπή της, η Σούπερ Κική σχολίασε τα όσα έγιναν και τις υποθέσεις γύρω από αυτό λέγοντας:

Σούπερ Κική: «Την ‘έφαγε’, την ‘έφαγε’ το μαγιολίκι του Μάστορα. Αλβανός δεν είναι; Ξέρουν αυτοί από μαγιολίκια»

Ο Fipster βρέθηκε σε άβολη θέση, οι χρήστες των social media ανέλαβαν δράση και οι αντιδράσεις για όλα όσα είπε ανάγκασαν τη YouTuber να κατεβάσει την εκπομπή από το κανάλι της.

Η λεγεώνα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης «δίκασαν» την Σούπερ Κική για όσα είπε ενώ πολλοί πρότειναν στον Χρήστο Μάστορα να κινηθεί νομικά εναντίον της για τη ρητορική μίσους και το ρατσιστικό σχόλιο της YouTuber που υπερασπίστηκε το σχόλιο της ως σκωπτικό.

«Τα είπα για να τον υποστηρίξω»

Οι πρωινές εκπομπές έκαναν το απόσπασμα θέμα, οι αντιδράσεις γέμισαν τα πεδία σχολίων και τις αναρτήσεις, η Σούπερ Κική κατέβασε το video από το κανάλι της και έδωσε τη δική της ερμηνεία για τα όσα είπε με Instagram story της.

«Όλος αυτός ο σχολιασμός μου με τον Χρήστο Μάστορα έγινε καθαρά για να τον υποστηρίξω. Γιατί τον έχουν καταρρακώσει, ασχέτως αν τον υποστηρίζω με ειρωνεία, γιατί είναι πάρα πολύ γελοίο ότι έλεγαν ότι αυτός φταίει για τη Μαρινέλλα, τον είχαν ‘σκοτώσει’ τον άνθρωπο για το αν είναι Αλβανός που δεν αφορά άνθρωπο αυτό. Και απάντησα ακριβώς με αυτές τις ειρωνείες πάνω σε αυτό για να τον υποστηρίξω και μόνο» είπε.

«Γιατί είναι γελοίοι και γράφουν τα χειρότερα για να όποιον να ‘ναι και απάντησα έτσι ακριβώς. Αυτό ο κόσμος το κατάλαβε, πώς γίνεται να μην το κατάλαβαν πέντε δημοσιογράφοι; Πώς γίνεται πείτε μου. Γιατί το παίζετε ότι δεν καταλαβαίνετε κάτι και πάτε να πατήσετε επί πτωμάτων για ένα κομμάτι ψωμί», ανέφερε η Σούπερ Κική.

«Δεν υπήρξε ρατσιστικό κίνητρο, ζητώ συγγνώμη»

Μετά τις αντιδράσεις ο Fipster -o influencer ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Σούπερ Κική όταν ειπώθηκαν όσα προκάλεσαν οργή- ζήτησε δημόσια συγγνώμη μέσα από τη συχνότητα του Breakfast@Star.

«Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος. Λανθασμένα, εκείνη την ώρα, ότι κάνοντας αυτό το χιουμοριστικό βάζοντας την κλακέτα στο πρόσωπό μου, θεώρησα έγινε κατανοητό ότι εγώ διαχωρίζω τη θέση μου…» διευκρίνησε.

«Δεν έγινε κατανοητό μάλλον, δεν οικειοποιούμαι αυτή τη σάτιρα και αυτό το σχόλιο γιατί και η Κική δεν έχει ρατσιστικές απόψεις, ούτε υπήρχε κάποια πρόθεση να προσβάλει κανέναν. Ειρωνευότανε την όλη κατάσταση υπερασπίζοντας τον Χρήστο Μάστορα», είπε αρχικά ο Fipster.

«Με φέρνει σε άβολη θέση γιατί και η Γαρυφαλλιά (σ.σ. σύντροφος Χρ. Μάστορα) είναι καλή μου φίλη, έχω συναντήσει τον Χρήστο Μάστορα έξω αρκετές φορές. Ένιωσα πραγματικά άβολα, ζητώ συγγνώμη για όποιον έχει θεωρήσει ότι εγώ συμμετέχω και ενστερνίζομαι τέτοιες απόψεις και τέτοια σχόλια» πρόσθεσε.

Σχολιάζοντας τη στάση του Fipster στην εκπομπή της στο YouTube, η Σούπερ Κική είχε διευκρινίσει: «Κρατάει ουδέτερη στάση. Ο άνθρωπος εδώ πέρα έχει έρθει με κίνδυνο τη ζωή του. Πρέπει να το εκτιμήσουμε έτσι; Γιατί από στιγμή σε στιγμή μπορεί να χάσει την καριέρα του».

«Αν τα λέγαμε αυτά στην τηλεόραση, θα μας είχαν κρεμάσει»

«Αν τα λέγαμε στην τηλεόραση, θα μας είχαν κρεμάσει αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι. Δεν θέλω να πω περισσότερα, αλλά θλίβομαι πάρα πολύ με αυτό που μόλις είδα. Είναι προσβλητικά. Αυτά που είπε μηνύσιμα» ήταν το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου στην πρωινή εκπομπή της το πρωί της Δευτέρας (14/10).

«Εγώ τον Φίλιππο τον ξέρω και τον εκτιμώ και τον συμπαθώ, αλλά με αυτό που βλέπω νομίζω ότι έχει ξεφύγει λίγο η κατάσταση. Το λέω με αγάπη και στον Fipster. Πρέπει να μαζευτεί λίγο το πράγμα. Και νιώθω λίγο ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι που κάθονται στο YouTube και κάνουν τέτοιες εκπομπές -καλά κάνουν και βγάζουν λεφτά- κάθονται και κρίνουν με χυδαία σχόλια τους άλλους. Αν αυτά τα λέγαμε τηλεοπτικά, θα μας είχανε φάει. Θα πρέπει να υπάρχει κι ένα μέτρο στο διαδίκτυο για όλα αυτά που λέγονται» πρόσθεσε.

«Θα αναφερθώ στον “πολύ Fipster”. Γελούσε, λες και έβρισκε χαριτωμένα αυτά που ακούσαμε» σχολίασε ο Γιώργος Γκουντάρας. «Ντρέπομαι γι αυτό το παιδί, που ο Μάστορας που αναφερόταν είναι ένας από αυτούς που έχουν κάνει παρέα, έχουν βρεθεί».

«Είναι ρατσιστικά αυτά που λένε», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος, με την Κατερίνα Καινούργιου να λέει: «Είναι μηνύσιμα όλα αυτά. Είναι μια γυναίκα στο νοσοκομείο και λένε ‘την έφαγε;’».

«Είναι σοκαριστικό. Εγώ τον Φίλιππο τον ξέρω και τον συμπαθώ, αλλά νομίζω ότι λίγο έχει ξεφύγει η κατάσταση. Και το λέω με αγάπη προς τον Fipster. Πρέπει λίγο να μαζευτεί το πράγμα. Νιώθω ότι όλοι αυτοί που κάθονται στο YouTube και κάνουν κάτι τέτοιες εκπομπές, καλά κάνουν, αλλά κάθονται και κρίνουν με σχόλια χυδαία τους άλλους. Αν αυτά τα λέγαμε τηλεοπτικά θα μας είχαν φάει. Θα πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο για όλα αυτά που λέγονται».

«Βοθροκάναλα ο κόσμος σας έχει πάρει χαμπάρι!»


Μετά το σχόλιο η YouTuber απαίτησε από την Καινούργιου να της ζητήσει συγγνώμη για το ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

«Βοθροκάναλα ο κόσμος σας έχει πάρει χαμπάρι! Ήρθε καιρός ό,τι λέτε να σας γυρνάει μπούμερανγκ!» έγραψε η Σούπερ Κική.

«Η Καινούργιου έχει μέρα παρά μέρα τον Μπογδάνο και τον Μπέο και τους γλείφει τους αφαλούς και τολμάει να με πει ρατσίστρια ενώ δεν έχει δει ούτε ένα λεπτό από την εκπομπή μου. Αν αυτό δεν είναι έγκλημα που πάει να χαλάσει μια εργασία κάποιου για να δουλέψει η ίδια τι είναι; Καινούργιου απαιτώ να βγεις να ζητήσεις δημόσια συγγνώμη για το πιο άτοπο ρεπορτάζ που κάνεις εδώ και χρόνια με εμένα!» έγραψε η Σούπερ Κική.

Only in

Ευρώπη, ο άβουλος θεατής;

Από την Ουκρανία μέχρι τη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη παραμένει καθηλωμένη σε ρόλο ουραγού των ΗΠΑ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024