Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Τα τρία ζώδια που θα δυσκολευτούν τις επόμενες μέρες

Τα τρία ζώδια που θα δυσκολευτούν τις επόμενες μέρες

Τα πάνω κάτω θα έρθουν τα πράγματα για τρία ζώδια, εξαιτίας της «Πανσέληνου του κυνηγού» που πραγματοποιείται στις 17 Οκτωβρίου.

Κάπως εκρηκτικό θα είναι το κλίμα των επόμενων ημερών μιας και η Πανσέληνος «του κυνηγού» που πραγματοποιείται στις 17 του μήνα και φέρνει στα ζώδια εκρηκτική ενέργεια με θυμό, εντάσεις, αλλά και επίλυση ζητημάτων.

Αν κάποιες καταστάσεις είχαν φτάσει στα όρια τους για ορισμένα ζώδια, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να λυθούν. Ακόμη και να η λύση έρθει μέσα από τη σύγκρουση και την ένταση. Είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη πανσέληνος, όπου θα μας κάνει να επιδείξουμε τη δύναμή μας, να επιβάλλουμε τα θέλω μας και να λειτουργήσουμε με ζήλεια, κτητικότητα και παιχνίδια ελέγχου. Δεν αποκλείεται να έχουμε ξεσπάσματα θυμού και παρορμητικές αντιδράσεις.

Πάμε να δούμε ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο και πώς.

Κριοί

Φυσικά και δέχεστε την περισσότερη επιρροή, καθώς η συγκεκριμένη Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιο σας. Η πίεση που θα δεχτείτε θα είναι έντονη και θα αφορά τόσο τις προσωπικές σας σχέσεις, όσο και τις συνεργασίες σας. Η πανσέληνος πραγματοποιεί και τετράγωνα με τον πλανήτη του Άρη (κυβερνήτη σας), αλλά και με τον Πλούτωνα. Καταλαβαίνουμε λοιπόν, πως τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο. Αν νιώθετε πως έχει χαθεί ο ενθουσιασμός, δεν αποκλείεται μια σχέση να φτάσει τώρα στο τέλος της. Σε κάθε περίπτωση προετοιμαστείτε για δύσκολα συναισθήματα, όπως ζήλειας και θυμού, που πιθανόν να φέρουν συγκρούσεις. Μην ξεχνάτε όμως, πως μέσα σε όλο αυτό τον χαμό, έχετε μια βοήθεια από το εξάγωνο της Πανσελήνου με τον Δία που φέρνει συμμάχους στον δρόμο σας, οι οποίοι θα σας κατανοήσουν και θα συμμερίζονται τις απόψεις σας.

Καρκίνοι

Δύσκολο είναι το τοπίο και για εσάς τους Καρκίνους, καθώς επηρεάζεται έντονα η καριέρα σας, η κοινωνική σας φήμη, αλλά και θέματα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι σας. Οι υποχρεώσεις θα είναι πολλές το επόμενο διάστημα και ίσως να μην μπορείτε να διαχειριστείτε κατάλληλα την πίεση των ημερών. Δεν αποκλείεται με αυτό το φεγγάρι, να εγκαταλείψετε την δουλειά σας ή μια πιεστική κατάσταση και να τα παρατήσετε. Όλη αυτή η κατάσταση θα σας δημιουργεί έντονο στρες κι εκνευρισμό και ίσως δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε τις συγκρούσεις. Δείξτε λίγο υπομονή κι εκφραστείτε, πείτε τι σας συμβαίνει. Προσπαθήστε να διαχειριστείτε τις καταστάσεις με σωστή επικοινωνία και συζήτηση σε ήπιους τόνους. Τέλος, αυτή η Πανσέληνος δεν αποκλείεται να φέρει μια ριζική αλλαγή στη ζωή σας. Πολλοί από εσάς ίσως πάρετε μια καθοριστική απόφαση που αφορά το σπίτι σας, πχ να μετακομίσετε σε άλλη πόλη, ή να αλλάξετε εργασιακό περιβάλλον από τη μια στιγμή στην άλλη.

Ζυγός

Φυσικά δεν θα μπορούσατε να λείπετε από την συγκεκριμένη λίστα, αφού αυτή η Πανσέληνος του Οκτώβρη, πραγματοποιείται στον άξονά σας και θεωρείται καθοριστική για πολλούς λόγους. Στο στόχαστρο μπαίνουν οι σχέσεις, κάθε είδους σχέσεις. Φόβοι, ευαισθησίες, και ανησυχίες έρχονται στην επιφάνεια εξαιτίας του Πλούτωνα και να ανοιχτείτε στα σωστά άτομα δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν γεγονότα που θα σας εξοργίσουν και θα κάνουν τον θυμό σας να χτυπήσει κόκκινο. Αυτή η Πανσέληνος, έχει και αέρα «παρελθόντος». Τα λάθη, είτε είναι δικά σας είτε των άλλων, θα απασχολήσουν το μυαλό σας και θα ψάχνετε απαντήσεις. Ωστόσο να θυμάστε πως το μέλλον που απλώνεται μπροστά σας θα είναι πολύ καλύτερο χάρη στο εξάγωνο της Πανσελήνου με τον Δία. Συγχωρήστε, ξεχάστε, αφήστε το παρελθόν και τις σχέσεις που δεν σας εκφράζουν εκεί που ανήκουν, πίσω σας και προχωρήστε μπροστά.

* Πηγή: Grace

Only in

Ζαλίζουν οι τιμές στα ακίνητα – Δείτε τις περιοχές φιλέτα

Η τιμές στα ακίνητα έχει αναδειχθεί ως ένα από τα πιο καυτά ζητήματα στην αγορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024