Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Victoria’s Secret Fashion Show: Οι «Άγγελοι» επιστρέφουν και έχουν για πρώτη φορά μαζί τους μια Ελληνίδα

Victoria’s Secret Fashion Show: Οι «Άγγελοι» επιστρέφουν και έχουν για πρώτη φορά μαζί τους μια Ελληνίδα

Μετά από 5 χρόνια απουσίας, οι «Άγγελοι» της Victoria's Secret επιστρέφουν απόψε με ένα εντυπωσιακό fashion show στη Νέα Υόρκη και έχοντας μαζί τους την 21χρονη Ανθή Φακιδάρη.

Το διάσημο fashion show της Victoria’s Secret επιστρέφει ξανά μετά από παύση και τα μεγαλύτερα ονόματα του modeling ετοιμάζονται να περπατήσουν στην πασαρέλα. Ανάμεσά τους και η 21χρονη Ανθή Φακιδάρη, η οποία θα γίνει η πρώτη Ελληνίδα που θα περπατήσει στην πασαρέλα για το brand, δίπλα στους διάσημους «Άγγελους». Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την αποψινή επίδειξη.

View this post on Instagram

A post shared by Victoria’s Secret (@victoriassecret)

Τι ώρα είναι το Victoria’s Secret Fashion Show 2024;

Το σόου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, και θα ξεκινήσει στις 7 μ.μ. (ώρα Ανατολικής Ακτής ΗΠΑ) δηλαδή 2 π.μ ώρα Ελλάδας. Φέτος, η εκδήλωση επιστρέφει στη Νέα Υόρκη, εκεί όπου γεννήθηκε το Victoria’s Secret Fashion Show.

Ποια μοντέλα θα περπατήσουν στην πασαρέλα;

Πολλά γνωστά ονόματα θα λάβουν μέρος στο φετινό σόου, αλλά η Victoria’s Secret υπόσχεται και εκπλήξεις την ημέρα της εκδήλωσης. Επιστρέφει η θρυλική Tyra Banks, για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 20 χρόνια! Στο πλευρό της θα βρίσκονται μοντέλα όπως οι Gigi Hadid, Paloma Elsesser, Imaan Hammam, Candice Swanepoel, Grace Elizabeth, Taylor Hill, Mayowa Nicholas, Devyn Garcia, Barbara Palvin, Behati Prinsloo, Ashley Graham, Jasmine Tookes και Adriana Lima.

Ποια είναι η Ανθή Φακιδάρη

Για πρώτη φορά σε ένα fashion show της Victoria’s Secret θα έχουμε και ελληνική συμμετοχή, καθώς στην πασαρέλα θα περπατήσει η 21χρονη Ανθή Φακιδάρη.

Το μοντέλο γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Περιστέρι. Ο πατέρας της έχει καταγωγή από την Κρήτη και η μητέρα της από τα Τρίκαλα.

Η Ανθή Φακιδάρη, μέσα σε μόλις δύο χρόνια, έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας, όπως τους Chanel, Ferrari, Giorgio Armani και Givenchy. Και αυτή την περίοδο μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα σε Αθήνα, Παρίσι και Μιλάνο.

Πώς μπορώ να παρακολουθήσω το Victoria’s Secret Fashion Show 2024;

Φέτος, το σόου θα μεταδοθεί ζωντανά στα social media της Victoria’s Secret και στο Amazon. Μπορείτε να το παρακολουθήσετε ζωντανά στο Instagram, YouTube και TikTok της εταιρείας στις 15 Οκτωβρίου. Επιπλέον, θα προβληθεί στο Amazon Prime Video και στο Amazon Live/.

Το «ροζ χαλί» θα μεταδοθεί ζωντανά στις 6:30 μ.μ. ET και θα το παρουσιάσουν οι Tefi Pessoa και Olivia Culpo, σε συνεργασία με την Amazon Fashion.

Ποιοι θα εμφανιστούν στο σόου;

Το φετινό σόου έχει ένα μοναδικό lineup, με όλες τις καλλιτέχνιδες να είναι γυναίκες. Η Cher θα είναι το μεγάλο όνομα της βραδιάς. Επίσης, θα εμφανιστούν η Tyla και η Lisa.

Η Victoria’s Secret ανακοίνωσε τη συμμετοχή της Cher μέσω Instagram, γράφοντας:

«Είναι ο κόσμος των γυναικών, και γι’ αυτό δεν μπορείς να έχεις ένα fashion show χωρίς τη μητέρα της μόδας, την Cher! Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε ότι θα εμφανιστεί επίσημα στο Victoria’s Secret Fashion Show 2024 στις 15 Οκτωβρίου».

Το 2024 Victoria’s Secret Fashion Show υπόσχεται να είναι ένα εντυπωσιακό γεγονός, γεμάτο λάμψη, μόδα και αξέχαστες στιγμές!

* Πηγή: Grace

Only in

Μονή Αββακούμ: Μετά τις «καρατομήσεις» μοναχοί απειλούν με βιβλίο «Εκκλησία: Το κράτος μαφία της Κύπρου»

Ξεκινά έρευνα για δύο ακόμα μοναχούς, ενώ έρχονται στο φως διάλογοι που «καίνε»: «Σε θέλω τρελά, τι ζώδιο είσαι;» φέρεται να λέει αρχιμανδρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024