Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
«Έχω παιδιά»: Όλα όσα δήλωσαν οι πρωταγωνιστές στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» μετά την πρεμιέρα της σειράς

«Έχω παιδιά»: Όλα όσα δήλωσαν οι πρωταγωνιστές στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» μετά την πρεμιέρα της σειράς

Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», με τη Δανάη Μπάρκα, συνάντησε τους ηθοποιούς της νέας κωμικής σειράς του MEGA, «Έχω παιδιά», στην προβολή του πρώτου επεισοδίου και απέσπασε δηλώσεις.

Η Ευγενία Σαμαρά δήλωσε: «Η Σάρα αποφασίζει να γυρίσει στη δουλειά, και από δυο παιδιά πηγαίνει να δουλέψει για άλλα δυο παιδιά. Με τον σύζυγο μου θα δούμε εντάσεις, όταν το θέμα φτάνει στην διαπαιδαγώγηση».

Ο Βασίλης Μαυρογεωργίου είπε: «Ο ρόλος του Μιχάλη καταπνίγεται από διάφορα προβλήματα που ξεκινούν από τα παιδιά και είναι ένας αρκετά οξύθυμος άνθρωπος. Η Σάρα τον κρατάει λίγο γιατί έχει μία άλλη φιλοσοφία στο μεγάλωμα των παιδιών. Επομένως, κάπως στο σπίτι επικρατεί ένας πολιτισμός».

Η Αθηνά Οικονομάκου σημείωσε: «Υποδύομαι την Ιωάννα Ταλάζ. Είμαι παντρεμένη και έχω έναν γιο. Είμαι η αδελφή της Σάρας και έχουμε μία πάρα πολύ ανταγωνιστική σχέση γιατί εγώ είμαι πολύ πλούσια και έχουμε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Το να μεγαλώνει κάποιος παιδιά στην Αθήνα του 2024 είναι πολύ δύσκολο. Όσο περνάνε τα χρόνια και μεγαλώνουν τα παιδιά είναι και πιο δύσκολο».

Ο Λάμπρος Φισφής, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο, τόνισε: «Ο Σταύρος είναι ο κολλητός του Μιχάλη. Είναι ένας κλασικός τύπος που αρνείται ότι οι φίλοι του προχωράνε και κάνουν παιδιά και είναι μοναχικός. Είναι λίγο χαμένη περίπτωση».

Η Ανθή Ευστρατιάδου σχολίασε: «Ο ρόλος μου είναι η κολλητή φίλη της Σάρας. Είναι μία γυναίκα που δεν έχει παιδιά. Δεν Θέλει να αποκτήσει παιδιά και μπλέκεται σε όλες τις οικογενειακές ιστορίες».

Η Θεανώ Κλάδη υπογράμμισε: «Υποδύομαι τον ρόλο της Σόφης, η οποία ανήκει στην Gen Z. Έχω μία εταιρία ζυθοποιίας μαζί με τον Γιάννη Τσουμαράκη, στην οποία έρχεται να δουλέψει η Σάρα ως οικονομική διευθύντρια».

Οι μικροί πρωταγωνιστές της κωμικής σειράς μίλησαν επίσης στην κάμερα της εκπομπής.

Ο Κωνσταντίνος Κουρογένης – Κόλτσης είπε: «Ο Τάσος είναι ένα καλόκαρδο παιδί, δεν τα πάει πάρα πολύ καλά στο σχολείο και έχει κάνει πολλές ζημιές. Στην αρχή τα γυρίσματα ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία και τώρα είναι ακόμα πιο ωραία γιατί έχουμε δεθεί με όλους».

Η Αμαρυλλίς Καπίρη ανέφερε: «Στην Χαρά της αρέσουν πολύ οι μονόκεροι και αν χάσει το αγαπημένο της λούτρινο φωνάζει σε όλο το σπίτι μέχρι να το βρει. Στην αρχή τα γυρίσματα ήταν μία χαρά και τώρα είναι μια χαρά, έχουμε γνωριστεί πολύ καλά».

Ο Νικόλας Αλαφάκης αποκάλυψε: «Εγώ στη σειρά υποδύομαι ένα παιδί που διαβάζει πάρα πολύ, τα άλλα παιδιά παίζουν και εγώ σκουπίζω. Είμαι ένας σπασίκλας που διαβάζει όλη την ώρα. Τα γυρίσματα δεν είναι ποτέ δύσκολα, είναι καλή παραγωγή και κάνουμε πάντα αστεία και πρόβες».

Έχω παιδιά: Απόψε στις 21:00, στο MEGA, έρχεται το δεύτερο επεισόδιο.

Συντελεστές

Πρωταγωνιστούν: Ευγενία Σαμαρά, Βασίλης Μαυρογεωργίου, Αθηνά Οικονομάκου, Νικόλας Παπαδομιχελάκης, Λάμπρος Φισφής, Μάκης Παπασημακόπουλος, Ανθή Ευστρατιάδου, Θεανώ Κλάδη, Γιάννης Τσουμαράκης

Στον ρόλο της Αντιγόνης, Μπέσσυ Μάλφα

Στον ρόλο του κυρ-Στέλιου, Ερρίκος Λίτσης

…Και τα παιδιά: Αμαρυλλίς Καπίρη, Κωνσταντίνος Κουρογένης – Κόλτσης, Νικόλας Αλαφάκης

Σενάριο: Λάμπρος Φισφής
Σκηνοθεσία: Διονύσης Φερεντίνος
Διευθυντής Φωτογραφίας: Άκης Γεωργίου
Ενδυματολόγος: Κατερίνα Τσακότα
Σκηνογράφος: Τζoβάνι Τζανετής
Executive producers: Παναγιώτης Παπαχατζής-Κώστας Σάκκαρης
Εκτέλεση Παραγωγής: Αργοναύτες Α.E.
Παραγωγή: ALTER EGO MEDIA S.A. – MEGA

#ExwPaidia

Only in

Μονή Αββακούμ: Μετά τις «καρατομήσεις» μοναχοί απειλούν με βιβλίο «Εκκλησία: Το κράτος μαφία της Κύπρου»

Ξεκινά έρευνα για δύο ακόμα μοναχούς, ενώ έρχονται στο φως διάλογοι που «καίνε»: «Σε θέλω τρελά, τι ζώδιο είσαι;» φέρεται να λέει αρχιμανδρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024