Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Ψάχνεις για desktop PC; Σου βρήκαμε τα καλύτερα

Ψάχνεις για desktop PC; Σου βρήκαμε τα καλύτερα

Ψάξαμε και βρήκαμε τα καλύτερα desktop PC για να επιλέξεις αυτό που καλύπτει όλες τις ανάγκες σου.

Ενώ τα laptop είναι εξαιρετικά χρήσιμα για όσους μετακινούνται, το desktop PC πρόκειται για μια διαχρονική επιλογή που κάθε σπίτι χρειάζεται.

Από τις καθημερινές απλές δουλειές έως και τις πιο απαιτητικές όσο εργάζεσαι αλλά και το gaming, παρακάτω θα δούμε τα ιδανικότερα PC Build για να διαμορφώσεις το δικό σου bundle ώστε να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σου και να ανταποκρίνεται σε όσα θέλεις να κάνεις.

Θα βρεις τα καλύτερα, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε desktops αλλά περιφερειακά υπολογιστών ενώ θα το παραλάβεις στην πόρτα σου, στην ώρα του χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας, όπου κι αν βρίσκεσαι.

Τώρα, μάλιστα που η Black Friday πλησιάζει, είναι η ιδανική περίοδος για να ετοιμάσεις την λίστα σου με όλα όσα χρειάζεσαι για να τα αποκτήσεις σε προνομιακές τιμές.

Desktop PC απλής χρήσης

Το Desktop PC Dell Vostro 3020 πρόκειται για την ιδανική πρόταση απλής χρήσης. Έρχεται με ένα διακριτικό και συμπαγή σχεδιασμό μικρού μεγέθους, που χώρα άνετα σε κάθε περιβάλλον. Είναι εξοπλισμένο με τον επεξεργαστή νέας γενιάς i3-12100 με 4 πυρήνες και μέγιστη συχνότητα λειτουργίας στα 4.5Ghz.

Στην καρδιά του επεξεργαστή βρίσκεται το κύκλωμα γραφικών UHD 730 για να κάνετε τις καθημερινές σας εργασίες αλλά και να απολαμβάνετε ελαφρύ gaming χωρίς κολλήματα.

Desktop PC επαγγελματικής χρήσης

Προχωρώντας στις επιλογές, ο Desktop PC HP Pro Tower 400 είναι σχεδιασμένος για επαγγελματίες, επιχειρήσεις και απαιτητικούς χρήστες που χρειάζονται έναν ισχυρό και αξιόπιστο υπολογιστή.

Το συγκεκριμένο μοντέλο μπορεί να ανταποκριθείτε σε απαιτητικές εργασίες, όπως η επεξεργασία εικόνας και βίντεο, ο σχεδιασμός γραφικών αλλά και το streaming παιχνιδιών. Έρχεται εξοπλισμένος με τον επεξεργαστή i7-12700, που διαθέτει 12 πυρήνες και 20 Threads, με βασική συχνότητα 2,1 GHz και μέγιστη turbo συχνότητα 4,9 GHz.

Desktop PC για casual gaming

To Gaming Desktop PC Vengeance Phantom MSI Edition είναι εξοπλισμένο με τον επεξεργαστή Ryzen 5-5500, την κάρτα γραφικών GeForce RTX 3060 και 16GB μνήμης RAM DDR4, αποτελώντας την ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να απολαμβάνουν τα παιχνίδια τους στον υπολογιστή.

Μπορείτε να παίξετε ακόμα και απαιτητικά παιχνίδια σε αναλύσεις έως 1440p και φυσικά να εκτελείτε και απαιτητικές εργασίες, όπως ο 3D σχεδιασμός.

Εξίσου καλή επιλογή είναι το Desktop PC AMD Zen+ AMD, που επεξεργαστή AMD Athlon 3000G με αρχιτεκτονική Zen+ και ενσωματωμένη κάρτα γραφικών Radeon Vega 3, προσφέροντας αξιόπιστη απόδοση για καθημερινές εργασίες και ελαφρύ gaming.

Έρχεται με μνήμη RAM 8GB DDR4, εξασφαλίζοντας ομαλή λειτουργία και δυνατότητα multitasking. Ο αποθηκευτικός χώρος SSD 128GB παρέχει γρήγορη εκκίνηση του συστήματος και γρήγορη φόρτωση των εφαρμογών.

Το απόλυτο Gaming Desktop PC

Ζήσε την απόλυτη gaming εμπειρία με το bundle με τον Vengeance Strike-X με 2 διαγώνιες RGB ρίγες στην εμπρόσθια όψη που θα ανταπεξέλθει με άνεση και στυλ στο gaming αλλά και σε απαιτητικές εργασίες γραφείου.

Με επεξεργαστή της AMD Ryzen 3-3200G με ενσωματωμένα γραφικά Radeon Vega και ταχύτατο δίσκο SSD 240GB είναι η VFM λύση για να ανταποκριθεί στις ανάγκες σας. Συνοδεύεται από οθόνη επώνυμου κατασκευαστή Full HD 22″ και μηχανικό RGB πληκτρολόγιο – ποντίκι.

Only in

Ζαλίζουν οι τιμές στα ακίνητα – Δείτε τις περιοχές φιλέτα

Η τιμές στα ακίνητα έχει αναδειχθεί ως ένα από τα πιο καυτά ζητήματα στην αγορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024