Μεσημεριανές συναντήσεις στο περιστύλιο της Βουλής με έντονο χρώμα ΠΑΣΟΚ. Ο Γιώργος Παπανδρέου, που ήταν νωρίς το μεσημέρι στο γραφείο του στη Βουλή, και ο Παύλος Γερουλάνος, που μίλησε στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων για το προσχέδιο του προϋπολογισμού καθώς είχε οριστεί ειδικός αγορητής, βρέθηκαν για λίγα λεπτά στο περιστύλιο της Βουλής συζητώντας μακριά από τους δημοσιογράφους χωρίς να γίνει γνωστό τι είπαν.

Άγνωστο τι είπαν οι δύο άνδρες όμως η σύντομη συνάντηση δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη

Το τετ α τετ των δύο ανδρών, που κράτησε περίπου 5 λεπτά, έρχεται μόλις δύο ημέρες μετά τον εσωκομματικό εκλογικό θρίαμβο του Νίκου Ανδρουλάκη και φαντάζει απίθανο Παπανδρέου και Γερουλάνος να μην αναφέρθηκαν στο εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής.

Παπανδρέου – Γερουλάνος

Οι εκλογές ΠΑΣΟΚ

Στο σημείο αυτό αξίζει να υπενθυμίσουμε την ανάρτηση – μήνυμα του πρώην πρωθυπουργού για «να ξαναγίνει το ΠΑΣΟΚ δύναμη αλλαγής» που ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας και υποψήφιος πρόεδρος τότε εξέλαβε σαν στήριξη στο πρόσωπό του αναγράφοντας από την πλευρά του: «Γιώργο, πάμε για την αλλαγή!».

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως ο κ. Παπανδρέου, στην ανάρτησή του, δεν αναφερόταν σε κάποιο σημείο ονομαστικά στον κ. Δούκα αλλά η χρήση συγκεκριμένων λέξεων «έκλειναν το μάτι» προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Στο πρόσφατο παρελθόν

Θυμίζουμε επίσης πως υπήρξε περίοδος που ο Παύλος Γερουλάνος ήταν το δεξί χέρι του Γιώργου Παπανδρέου (πριν ο δεύτερος αναλάβει το τιμόνι της χώρας) αλλά οι σχέσεις τους δεν διατηρήθηκαν στο ίδιο επίπεδο.