Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Σπυρόπουλος: Στόχος του ΠΑΣΟΚ η προσέλκυση πολιτών από την Αριστερά μέχρι το Κέντρο

Σπυρόπουλος: Στόχος του ΠΑΣΟΚ η προσέλκυση πολιτών από την Αριστερά μέχρι το Κέντρο

Ο Ανδρέας Σπυρόπουλος επισήμανε την «επιτακτική ανάγκη για την ενδυνάμωση του ΠΑΣΟΚ, όχι ως συμπλήρωμα μιας κυβέρνησης, αλλά ως κύριος παίκτης στο πολιτικό σκηνικό»

Το ΠΑΣΟΚ έχει ως στόχο να προσελκύσει πολίτες από την Αριστερά μέχρι το Κέντρο, ενισχύοντας τη δυναμική της παράταξης και προετοιμάζοντας τη χώρα για μια νέα εναλλακτική διακυβέρνηση υπογράμμισε ο γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Σπυρόπουλος.

Ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, μιλώντας στην ΕΡΤ, τόνισε ότι το πρώτο σημαντικό μήνυμα που έστειλαν οι 300.000 ψηφοφόροι στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ είναι «ότι πλέον η κοινωνία έχει ανάγκη ένα μεγάλο, ισχυρό, δυνατό ΠΑΣΟΚ, με ένα κυβερνητικό πρόγραμμα, με πρόσωπα αλλά και ιδέες και πολιτικές που μπορούν να αγκαλιάσουν ένα μεγάλο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας».

Τόνισε, επίσης, την «επιτακτική ανάγκη για την ενδυνάμωση του ΠΑΣΟΚ, όχι ως συμπλήρωμα μιας κυβέρνησης, αλλά ως κύριος παίκτης στο πολιτικό σκηνικό».

«Να διαμορφώσουμε τις λύσεις που θα λύσουν τα προβλήματα του ελληνικού λαού»

Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ επισήμανε ότι το κόμμα πρέπει να γίνει ξανά μεγάλο, υπογραμμίζοντας τη σημασία του κυβερνητικού προγράμματος που μπορεί να δώσει λύσεις στα προβλήματα των πολιτών. «Εμείς είμαστε απέναντι στις πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας που εφαρμόζονται τα τελευταία χρόνια, γιατί θεωρούμε ότι δημιουργούν ακόμη περισσότερες ανισότητες στην ελληνική κοινωνία», είπε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας ότι το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ δεν έχει στόχο να κάνει απλά αντιπολίτευση, αλλά να προσφέρει πραγματικές λύσεις.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «η βασική μας επιδίωξη δεν είναι να κάνουμε έναν πόλεμο στην κυβέρνηση. Η βασική μας επιδίωξη είναι να διαμορφώσουμε αυτές τις λύσεις που κατά την άποψή μας θα λύσουν τα προβλήματα του ελληνικού λαού. Εμείς θέλουμε να χτίσουμε, όχι να γκρεμίσουμε».

Επιπλέον, ο Ανδρέας Σπυρόπουλος έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην επικοινωνία των θέσεων του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ προς την κοινωνία, αναγνωρίζοντας ότι η προηγούμενη εκλογική άνοδος δεν ήταν τόσο σημαντική όσο θα μπορούσε.

«Το μεγάλο πρόβλημα, κατά την άποψή μου, του προηγούμενου χρονικού διαστήματος, που δεν μας έδωσε και τη μεγάλη άνοδο, είναι ότι δεν πέρασε στους πολίτες ότι το ΠΑΣΟΚ έχει ένα πρόγραμμα το οποίο μπορεί να δώσει λύσεις στην καθημερινότητα τους, τα προβλήματά τους», είπε.

«Η συλλογική προσπάθεια πρέπει να μπει μπροστά»

Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ  – ΚΙΝΑΛ σημείωσε ότι το κόμμα έχει ήδη προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές τα τελευταία 2,5 χρόνια, με την ενεργή συμμετοχή των πολιτών και την κατάθεση βιογραφικών και προτάσεων μέσω μιας σύγχρονης πλατφόρμας.

Παράλληλα, επισήμανε την ανάγκη για συλλογική προσπάθεια. «Το εμείς πρέπει να μπει μπροστά. Η συλλογική προσπάθεια πρέπει να μπει μπροστά από οποιαδήποτε προσωπική επιδίωξη». Εξέφρασε ακόμη την πεποίθηση ότι ο πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης θα βρει τον τρόπο να αξιοποιήσει όλα τα στελέχη της παράταξης για την επίτευξη των στόχων της.

Τέλος, ο Ανδρέας Σπυρόπουλος δήλωσε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει ως στόχο να προσελκύσει πολίτες από την Αριστερά μέχρι το Κέντρο, ενισχύοντας τη δυναμική της παράταξης και προετοιμάζοντας τη χώρα για μια νέα εναλλακτική διακυβέρνηση.

Only in

Οι ΗΠΑ ανησυχούν για την αεράμυνα του Ισραήλ - Μέχρι πού φτάνουν οι βαλλιστικοί πύραυλοι του Ιράν

Οι ΗΠΑ αποφάσισαν να στείλουν τελικά το σύστημα αεράμυνας Thaad στο Ισραήλ - Η επίθεση της Χεζμπολάχ με drones στη βάση Γκολάνι αποκάλυψε κι άλλες «τρύπες»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024