Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
ΜΜΕ στην Σουηδία: «Ο Εμπαπέ είναι ο ύποπτος που κατηγορείται για βιασμό»

ΜΜΕ στην Σουηδία: «Ο Εμπαπέ είναι ο ύποπτος που κατηγορείται για βιασμό»

Τον Κιλιάν Μπαπέ φέρεται να αφορά η καταγγελία για βιασμό που ασκήθηκε σε ξενοδοχείο της Στοκχόλμης, σύμφωνα με σουηδική ιστοσελίδα.

Σε μια αποκάλυψη προέβη η μεγάλη σκανδιναβική εφημερίδα Aftonbladet, σύμφωνα με την οποία η αστυνομία της Σουηδίας ερευνά υπόθεση βιασμού σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Στοκχόλμης το βράδυ της Πέμπτης (10/10).

Ειδικοί βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας (14/10) στο ξενοδοχείο, στο οποίο το ίδιο διάστημα διέμενε ο Κιλιάν Εμπαπέ με την παρέα του, προκειμένου να εξετάσουν τον χώρο και να συλλέξουν στοιχεία.

Συγκεκριμένα σήμερα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Expressen» ο Εμπαπέ κρίνεται ως εύλογος ύποπτος από την τοπική αστυνομία, ο χαμηλότερος βαθμός σύνδεσης με την καταγγελία σε πρώτη φάση, και ο 26χρονος Γάλλος αναμένεται να κληθεί σε ακρόαση καθώς εκτιμάται ότι «η δική του εκδοχή θα αποδειχθεί σημαντική για την πορεία των ερευνών και θα ρίξει φως στην υπόθεση».

Η εν λόγω ακρόαση δεν είναι υποχρεωτικό να πραγματοποιηθεί στη Σουηδία αλλά και μέσω απεσταλμένου στην πόλη που βρίσκεται ο Γάλλος. Ακολούθως, ο εισαγγελέας θα αποφασίσει αν θα προχωρήσει νομικά ή αν θα κρίνει ότι η υπόθεση πρέπει να κλείσει.

Only in

Τέλος οι ενισχύσεις σε όσους έχουν πολυτελή ακίνητα και αυτοκίνητα

Νέο αυστηρότερο πλαίσιο με εισαγωγή περιουσιακών κριτηρίων για οικονομική βοήθεια στέγασης, παιδιού και ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα από το 2025

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024