Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Στη Νορβηγία για να «σφραγίσει» την πρόκριση

Ολυμπιακός: Στη Νορβηγία για να «σφραγίσει» την πρόκριση

Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, ετοιμάζεται για τη ρεβάνς της φάσης των «64» του CEV Challenge Cup, απέναντι στη Ράνταμπεργκ στη Νορβηγία.

Στη Νορβηγία συνεχίζει το ευρωπαϊκό της ταξίδι η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, η οποία την Τετάρτη (16/10) στις 20:00, αντιμετωπίζει τη Ράνταμπεργκ, για τη ρεβάνς της φάσης των «64» του CEV Challenge Cup.

Μετά την άνετη επικράτηση (3-0) στο πρώτο ματς των «64» στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», τα κορίτσια του Λορέντζο Μιτσέλι αγωνίζονται στη Νότια Νορβηγία, όπου χρειάζονται δύο κερδισμένα σετ κόντρα στη Ράνταμπεργκ, για να «σφραγίσουν» το εισιτήριο για τη φάση των «32» του CEV Challenge Cup.

Να σημειωθεί, ότι το Σάββατο (19/10) το βράδυ (20:30), οι «ερυθρόλευκες» κάνουν πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Volley League, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τον Μίλωνα, για τη 1η αγωνιστική.

Οι δηλώσεις:

Λορέντζο Μιτσέλι: «Πρέπει να κρατήσουμε το επίπεδο συγκέντρωσης μας. Σίγουρα, είναι σημαντικό τι κάναμε στο γήπεδο μας, όμως πρέπει να ξεχάσουμε το πρώτο ματς και τον πρώτο στόχο που πετύχαμε. Επίσης, το Σάββατο ξεκινάμε το πρωτάθλημα, αλλά θα επιστρέψουμε αργά την Πέμπτη, δεν μπορούμε να δουλέψουμε όλη την εβδομάδα όπως θέλουμε».

Μίλιτσα Κούμπουρα: «Το προηγούμενο ματς με την ομάδα τη Νορβηγία το κερδίσαμε σχετικά εύκολα, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Ξέρουμε, ότι πρέπει να πάμε εκεί και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Δεν θα είναι εύκολο. Είμαι σίγουρη ότι η αντίπαλος θα είναι πιο ανταγωνιστική εκεί, στο δικό της γήπεδο. Είμαστε έτοιμες να παίξουμε καλύτερα».

Only in

Μονή Αββακούμ: Μετά τις «καρατομήσεις» μοναχοί απειλούν με βιβλίο «Εκκλησία: Το κράτος μαφία της Κύπρου»

Ξεκινά έρευνα για δύο ακόμα μοναχούς, ενώ έρχονται στο φως διάλογοι που «καίνε»: «Σε θέλω τρελά, τι ζώδιο είσαι;» φέρεται να λέει αρχιμανδρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024