Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Sean «Diddy» Combs: Εμφάνιση στα social media μέσα από τη φυλακή, την ώρα που κατηγορείται για έναν ακόμη βιασμό

Sean «Diddy» Combs: Εμφάνιση στα social media μέσα από τη φυλακή, την ώρα που κατηγορείται για έναν ακόμη βιασμό

Ποια είναι η νέα αγωγή κατά του Diddy και τι ανάρτησε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Έχει περάσει ένας μήνας από τη σύλληψη του Sean «Diddy» Combs. Συγκεκριμένα, το ημερολόγιο έγραφε Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου όταν πραγματοποιήθηκε η σύλληψή του ράπερ για σωματεμπορία και εκβιασμό, ενώ η δικάσιμος ορίστηκε στις 5 Μαΐου 2025.

Την ώρα, όμως, που η μία κατηγορία διαδέχεται την επόμενη κατά του Sean «Diddy» Combs, ενώ κρατείται σε φυλακή του Μπρούκλιν επί του παρόντος, κι ενώ μια εντελώς νέα έφτασε στο φως της δημοσιότητας με την Άσλεϊ Πάρχαμ να τον κατηγορεί πως τη βίασε με άλλους τρεις άνδρες, ο ράπερ έκανε μια απρόσμενη επανεμφάνιση  στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Η ανάρτηση του Sean «Diddy» Combs

Πριν κάποιες ώρες ο ράπερ ανάρτησε στο λογαριασμό του μια σειρά φωτογραφιών της κόρης του, η οποία κατά πως φαίνεται έχει τα γενέθλιά της. Στην εν λόγω ανάρτηση, o ράπερ έγραψε του στίχους του αντίστοιχου «Να ζήσεις και χρόνια πολλά», ενώ μετά από αυτό έγραψε: «Ο μπαμπάκας σε αγαπά».

View this post on Instagram

A post shared by LOVE (@diddy)

Η περίπτωση της Άσλεϊ Πάρχαμ

Η Άσλεϊ Πάρχαμ αποτελεί άλλη μια γυναίκα η οποία κατηγορεί τον Diddy για βιασμό. Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια ο ράπερ φαίνεται να την βίασε μαζί με άλλους τρεις άνδρες, μετά από δική της νύξη σχετικά με τη δολοφονία του Tupac. Η ενάγουσα τον κατηγόρησε για την δολοφονία του θρυλικού ράπερ σε μια κλήση που είχαν στο FaceTime.

Στην πορεία, κατά πως φαίνεται, ο Diddy της έστησε μια παγίδα έτσι ώστε να βρεθεί στο σπίτι του φίλου του, Σέιν Πίρς, ο οποίος χρησιμοποίησε ως πρόφαση πως χρειάζεται βοήθεια έτσι ώστε να πάρει την αγωγή του για τον καρκίνο, μια και η ασθένεια τον είχε καταβάλει.

Η Άσλεϊ Πάρχαμ πήγε στο σπίτι του Πιρς και εκεί την περίμενε, μεταξύ άλλων, και ο Diddy. Όταν τον αντίκρυσε η Πάρχαμ, τότε αυτός με ένα μαχαίρι ανά χείρας την απείλησε – τοποθετώντας το κοντά στο πρόσωπό της – πως θα της χαρίσει το «χαμόγελο της Γλασκώβης». Στη συνέχεια της έσκισε τα ρούχα, τη γέμισε κάποιου είδους λιπαντικό και έσπρωξε βίαια ένα τηλεχειριστήριο στον κόλπο της, όπως υποστηρίζει η αγωγή.

Όταν η Πάρχαμ προσπάθησε να ξεφύγει, o Diddy δήλωσε ότι εξεπλάγη που ήταν όρθια, επειδή της έδωσε «αρκετά ναρκωτικά για να βγάλει από τη μέση ένα άλογο», ενώ, σύμφωνα με την ίδια φαίνεται να της είπε πως διασκέδασε πολύ μαζί της και της προσέφερε χρήματα για να πει ότι το σεξ ήταν συναινετικό. Όταν εκείνη αρνήθηκε και είπε ότι θα τον κατήγγειλε στην αστυνομία, ο Diddy της είπε ότι κανείς δεν θα την πίστευε και απείλησε την οικογένειά της, σύμφωνα με την αγωγή.

*Πηγές: USA Today, Daily Mail

Only in

Στην Κύπρο ο Αντώνης Σαμαράς με νέα μηνύματα προς την κυβέρνηση (;)

Η τοποθέτηση του Σαμαρά -εφόσον είναι αρκετά αιχμηρή- θα παγιώσει μια τεταμένη ένταση στις σχέσεις με το Μαξίμου. 

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024