Ο Πέτρος Ιακωβίδης ύστερα από αρκετούς μήνες επιτυχίας και sold out εμφανίσεων στο VOGCLUB Athens, από την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου θα συνεχίζει να μας χαρίζει μοναδικές βραδιές παρέα με την εκρηκτική  Ήβη Αδάμου.

Ο πιο επιδραστικός καλλιτέχνης & δημιουργός της γενιάς του , με το νέο του super hit “Φέρτε τη πίσω” αλλά και με όλες τις μεγάλες επιτυχίες απ’ τη προσωπική του δισκογραφία να παίζουν δυνατά στα ραδιόφωνα όλης της χώρας δεν σταματάει ποτέ να μας εντυπωσιάζει! Με μοναδικό στόχο την ψυχαγωγία του κοινού ο Πέτρος Ιακωβίδης ξέρει πολύ καλά να μας καθηλώνει με τις εξαιρετικές ερμηνείες του και την αμεσότητα του.

Η Ήβη Αδάμου έχει χαράξει τη δική της ξεχωριστή και επιτυχημένη διαδρομή στην ελληνική δισκογραφία! Κάθε της τραγούδι γίνεται επιτυχία μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ενώ το πρόσφατο hit της “Είπες” αποτέλεσε ένα απ’ τα τραγούδια που αγαπήθηκαν απ’ όλες τις ηλικίες! Με την εκρηκτική της εμφάνιση επί σκηνής σίγουρα θα κερδίσει για ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις!

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο,  στον ολοκαίνουργιο και υπερσύγχρονο χώρο του VOGCLUB Athens  που συνδυάζει την απλότητα με την υψηλή αισθητική, ο Πέτρος Ιακωβίδης και η Ήβη Αδάμου στη πιο #fresh συνεργασία του φετινού χειμώνα!

Στο σχήμα συμμετέχει ο Χρήστος Σαντικάι, ο ταλαντούχος ερμηνευτής αλλά και δημιουργός πολλών μεγάλων επιτυχιών.

VOGCLUB ATHENS (πρώην Frangelico)

Κάθε Παρασκευή & Σάββατο

Λ. Ποσειδώνος 35 – Άλιμος || RSV: +302109843250

www.vogclub.gr – info@vogclub.gr

#VogClubAthens  #Iakovidis