Mε την επικείμενη πρεμιέρα του νέου Μονομάχου στη μεγάλη οθόνη ο 28χρονος Ιρλανδός ηθοποιός Πολ Μεσκάλ είναι και ο άντρας του μήνα του αντρικού περιοδικού GQ.

Στη συνέντευξη του ο Μεσκάλ εξομολογήθηκε ότι δεν πιστεύει ότι έχει πολύ χρόνο μπροστά του. «Είναι απλά ένα προαίσθημα» λέει. «Δεν μπορώ να με φανταστώ να κάθομαι σε μια κουνιστή πολυθρόνα, αναπολώντας τις ‘παλιές καλές μέρες’ ως συνταξιούχος».

Αναφερόμενος στην προετοιμασία για να μπει στην αρένα μετά το χρίσμα από τον σκηνοθέτη Ρίντλεϊ Σκοτ, ο Ιρλανδός που εντυπωσίασε με την υποκριτική δεινότητα στα «All Of Us Stranger», «Aftersun» και «Νormal People» -το τελευταίο είναι η μίνι τηλεοπτική σειρά που τον καθιέρωσε- είπε ότι ακολούθησε ένα εξαιρετικά έντονο πρόγραμμα προπόνησης για να αποκτήσει το σώμα που έπρεπε ως μονομάχος στη ρωμαϊκή αρένα.

Ο Μεσκάλ προπονούνταν για 45 λεπτά, έξι ημέρες την εβδομάδα με έναν προπονητή –μια συνήθεια που δεν τον «τρόμαξε» γιατί ο ίδιος απολαμβάνει να γυμνάζεται για την ευεξία και τη φόρμα του.

«Με λένε ψυχοπαθή»

Στο profile του ο Μεσκάλ μιλάει για την ιλιγγιώδη καριέρα από τότε που εμφανίστηκε στην τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορήματος της Σάλι Ρούνεϊ το 2020.

«Ο ατζέντης μου με αποκαλεί δημόσια ψυχοπαθή σε θέματα που αφορούν τη δουλειά μου» λέει αναφερόμενος στην εργασιομανία του.

Αυτό που ζει, τον γεμίζει λέει ο Μεσκάλ. «Δεν θέλω να σταματήσει ποτέ. Έτσι, με αυτό έρχεται ένα είδος νεύρωσης, μια ανάγκη για έλεγχο» λέει.

Αρνητικός ως προς τη δημοσιοποίηση των προσωπικών του στιγμών, ο Μεσκάλ βάζει όρια στα tabloid και τις φήμες.

Αν και καθιερώθηκε ως αντικείμενο πόθου μετά την τηλεοπτική του συνύπαρξη με την Ντέιζι-Έντγκαρ Τζόουνς, ο Μεσκάλ δεν καταλαβαίνει γιατί η ιδιωτικότητα του ανήκει σε όλους.

«Έμαθα ότι υπάρχουν ορισμένες γραμμές που πρέπει να υπερασπιστώ, όρια αδιαπέραστα προς όφελος της δικής μου λογικής» διευκρινίζει.

«Τα κουτσομπολιά ήταν κάπως τρελά τα τελευταία χρόνια… Δεν νιώθω άνετα να δώσω οποιαδήποτε πρόσβαση στην προσωπική μου ζωή» ξεκαθαρίζει.

«Δεν είμαι υποχρεωμένος»

@britishgq Go behind the scenes of Paul Mescal’s GQ cover shoot. #PaulMescal #GQ ♬ original sound – British GQ

Για τον Μεσκάλ, οι κλειστές πόρτες μακριά από τη δημοσιότητα είναι «πολύτιμες». «Σπανίζουν» ομολογεί.

Αναφερόμενος στις φήμες για την ερωτική του ζωή ο Μεσκάλ είναι κάθετος και απρόθυμος να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει όποια φήμη κυκλοφορεί ως υπόθεση. «Μπορεί να είναι κάτι που ενδιαφέρει τον κόσμο ωστόσο δεν είμαι υποχρεωμένος να ενημερώσω οτιδήποτε τέτοιο» λέει.

Ο Μεσκάλ προφανώς αναφέρεται στις φήμες σχετικά με το τελευταίο του ειδύλλιο μετά από μια φωτογραφία όπου είναι πιασμένος χέρι χέρι με τη μουσικό Gracie Abrams.

Ούτε ο Μεσκάλ, ούτε η 24χρονη τραγουδίστρια έχουν επιβεβαιώσει κάτι με πηγές στα βρετανικά media να λένε ότι έχουν  αποφασίσει να προστατέψουν την (όποια) σχέση τους από αδιάκριτες πένες και φακούς.

Ποζάροντας στο φακό του Ντάνιελ Τζάκσον, ο Μεσκάλ έχει ήδη γίνει viral στο X με όλους, όλες και όλ@ να μιλάνε για τους μηρούς, το sex appeal και την «ωμή, ακατάργεστη γοητεία του».

Ακριβώς όπως κάνει και στους ρόλους του ο Μεσκάλ κλείνει το μάτι σε κάθε φαντασίωση κρατώντας τις πύλες στην αρένα της ζωή του ερμητικά κλειστές.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.