Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Νοσοκομείο Ευαγγελισμός: Οι εργαζόμενοι ξεσπούν κατά Γεωργιάδη – «Ξέρουμε ότι υιοθετεί τη γραμμή Γκαίμπελς»

Νοσοκομείο Ευαγγελισμός: Οι εργαζόμενοι ξεσπούν κατά Γεωργιάδη – «Ξέρουμε ότι υιοθετεί τη γραμμή Γκαίμπελς»

Νέο ξέσπασμα οργής κατά του υπουργού Υγείας, αυτή τη φορά από το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», που απάντησε στα περί «συμμορίας της μιζέριας»

Με μία οργισμένη ανακοίνωση απαντά το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» στα περί «συμμορίας της μιζέριας» του υπουργού Υγείας, Άδωνη Γεωργιάδη.

Σημειώνεται ότι ο κ. Γεωργιάδης, σε μία δήλωση από αυτές που μας έχει συνηθίσει όταν αναφέρεται σε γιατρούς και εν γένει εργαζόμενους στο ΕΣΥ, που διαμαρτύρονται για τα τεράστια προβλήματα στον τομέα της Υγείας, δήλωσε ότι πάει στα νοσοκομεία και δεν βλέπει διαδηλωτές, αλλά τη «συμμορία της μιζέριας».

«Θα του λέγαμε να περάσει από οφθαλμίατρο, αν δεν ξέραμε ότι είναι από τους πρώτους που υιοθετούν τη γραμμή Γκαίμπελς, πες πες κάτι θα μείνει», σημειώνει χαρακτηριστικά το Σωματείο, υπενθυμίζοντας στον Άδωνι Γεωργιάδη «ότι μόλις χθες κατά την ‘υποδοχή’ του, τον περίμεναν πάνω από 150 υγειονομικοί, τους οποίους και απέφυγε να συναντήσει μπαίνοντας από άλλη είσοδο στο αμφιθέατρο που ήρθε να εγκαινιάσει και για το οποίο το υπουργείο του δεν έβαλε ούτε ένα ευρώ».

«Χέρια να κόβουν κορδέλες έχουμε κ. Γεωργιάδη»

Οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείου τονίζουν, μάλιστα, ότι «η ‘Συμμορία της μιζέριας’ του Ευαγγελισμού είναι επιστήμονες υγειονομικοί με πολλά έτη προσφοράς στο ΕΣΥ, είναι οι υγειονομικοί που σήκωσαν στις πλάτες τους τους δεκάδες εγκαυματίες από το Μάτι, που νοσήλευσαν και έσωσαν εκατοντάδες στη διάρκεια της πανδημίας, που εξετάζουν πάνω από 1 εκατομμύριο ασθενείς το χρόνο και που στις δικές τους πλάτες και τα ξενύχτια κάνει περατζάδες σε διάφορα εγκαίνια ο υπουργός και εξυμνεί το ΕΣΥ».

«Χέρια να κόβουν κορδέλες έχουμε κ. Γεωργιάδη, μας λείπουν όμως πάνω από 1.000 γιατροί – νοσηλευτές – τραυματιοφορείς, διοικητικοί, τεχνικοί, καθαριστές, τραπεζοκόμοι για να λειτουργεί ο Ευαγγελισμός όπως αξίζει στους ασθενείς του και τους εργαζόμενους που τον κρατάνε όρθιο ακόμα», σημειώνουν χαρακτηριστικά, σχολιάζοντας ότι «μιζέρια είναι να μην κάνεις τίποτα για αυτό».

Τέλος, οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» δίνουν αύριο (17/10) ραντεβού στο Υπουργείο Υγείας, ρωτώντας τον Άδωνι Γεωργιάδη: «Εμείς θα είμαστε εκεί. Εσείς;».

Only in

Ήταν όλοι εκεί για την… μεσαία τάξη

Η σχέση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τη μεσαία τάξη, που του χάρισε δύο τεράστιες εκλογικές νίκες. έχει διαρραγεί και αυτός ήταν ένας από τους λόγους της απουσίας του από την εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024