Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Online «ουρές» στην προπώληση εισιτηρίων των Green Day – Πόσο κοστίζουν

Online «ουρές» στην προπώληση εισιτηρίων των Green Day – Πόσο κοστίζουν

Στις 12 το μεσημέρι κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τη συναυλία των Green Day στην Αθήνα και όπως ήταν αναμενόμενο έγινε ένας online χαμός.

Η προπώληση των εισιτηρίων  για τη συναυλία των Green Day ξεκίνησε στις 12 το μεσημέρι και στο διαδίκτυο επικρατεί πανικός. Βέβαια, αναμενόμενο ήταν, καθώς η θρυλική μπάντα που συνόδευσε τα εφηβικά μας χρόνια έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Την ανακοίνωση την έκανε το Ejekt Festival μέσω επίσημου προφίλ του στο Instagram, όπου πόσταρε την αφίσα της συναυλίας και έγραψε στη λεζάντα: «20 χρόνια Ejekt Festival – μπορούν να είναι μόνο επικά. Οι Green Day για πρώτη φορά στην Ελλάδα. 6 Ιουλίου 2025, ΟΑΚΑ».

View this post on Instagram

A post shared by Ejekt Festival (@ejektfestival)

Ωστόσο, αν θέλει κανείς πράγματι να μπορέσει να πάει στην εν λόγω συναυλία θα πρέπει να προσπαθήσει να διασφαλίσει ένα εισιτήριο το συντομότερο δυνατό, καθώς μέσα στο πρώτο δίωρο από τη στιγμή που η προπώληση ξεκίνησε η αναμονή στην ιστοσελίδα είναι τουλάχιστον 10 λεπτά με τους θαυμαστές να κάνουν διαδικτυακές «ουρές» για να εξασφαλίσουν μια θέση.

Print Screen από την προπώληση

Οι τιμές των εισιτηρίων , από την άλλη, ξεκινούν στα 80 ευρώ, για την Ζώνη Β, στα 120 για τη Ζώνη Α, ενώ στην περίπτωση που θέλετε να κλείσετε ένα VIP εισιτήριο οι τιμή φτάνει στα 230 ευρώ.

Ποιοι είναι οι Green Day

Για όσους δεν γνωρίζουν, πρωτοεμφανίστηκαν στο δισκογραφικό στερέωμα με το «39/Smooth» το 1990, ωστόσο έπρεπε να περιμένουν τέσσερα χρόνια και την κυκλοφορία του «Dookie». Οι επιτυχίες των pop punk κομματιών «Basket Case», Longview και «When I Come Around» τους μετέτρεψαν σε ένα από τα πλέον αγαπημένα συγκροτήματα της νεολαίας και εκτόξευσαν τη φήμη τους.

Από τότε οι Green Day έχουν κυκλοφορήσει 14 στούντιο άλμπουμ, με πιο πρόσφατο το φετινό «Saviors», έχουν πουλήσει περισσότερους από 75 εκατομμύρια δίσκους και έχουν κερδίσει 5 βραβεία Grammy.

Προπώληση εισιτηρίων στο inTickets

Only in

Στην Κύπρο ο Αντώνης Σαμαράς με νέα μηνύματα προς την κυβέρνηση (;)

Η τοποθέτηση του Σαμαρά -εφόσον είναι αρκετά αιχμηρή- θα παγιώσει μια τεταμένη ένταση στις σχέσεις με το Μαξίμου. 

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024