Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
To νέο τεύχος του περιοδικού Harper’s Bazaar Greece κυκλοφορεί με το ΒΗΜΑ της Κυριακής

To νέο τεύχος του περιοδικού Harper’s Bazaar Greece κυκλοφορεί με το ΒΗΜΑ της Κυριακής

Αποκλειστικά με το ΒΗΜΑ αυτής της Κυριακής 20 Οκτωβρίου κυκλοφορεί το νέο τεύχος του περιοδικού Harper's Bazaar Greece.

Ο κόσμος του στυλ ξεδιπλώνεται στις σελίδες του μεγαλύτερου περιοδικού μόδας που μας μεταφέρει τον παλμό από τις σημαντικές μητροπόλεις του κόσμου. 

Με τα πρώτα ευφάνταστα κομμάτια των συλλογών cruise να κάνουν την εμφάνισή τους στις βιτρίνες, ανατρέχουμε στις επιδείξεις που έγιναν σε εμβληματικές πόλεις όπως το Λονδίνο, η Βαρκελώνη, η Μασσαλία και η Βενετία και αποτυπώνουμε τα σύνολα που θα φορεθούν όχι μόνον φέτος, αλλά για πάντα. 

Το “μαγικό χαλί” της κομψότητας δεν θα μπορούσε να μην περάσει από την σημαντικότερη μητρόπολη της μόδας, το Παρίσι. Εκεί, φωτογραφήσαμε την υπέροχη Julia Bergshoeff με ρούχα και αξεσουάρ που αποπνέουν ελευθερία, δημιουργικότητα αλλά και αυτό το χαρακτηριστικό στυλ που κάνει τις Γαλλίδες να αποτελούν πηγή έμπνευσης και πρώτυπα κομψότητας παγκοσμίως.

Κομψότητας συνέχεια, με τους προβολείς να πέφτουν σε ένα αξεσουάρ που άλλοτε θεωρείτο απαραίτητο, αλλά μέχρι πρότινος αδιάφορο. Τα γάντια, επανέρχονται φέτος με ρόλο πρωταγωνιστή και δεν λείπουν από τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί έως και τις πασαρέλες. 

Οι γυναίκες που τολμούν να σπάσουν τα στερεότυπα δεν λείπουν από κανένα τεύχος του Ηarper’s Bazaar Greece. Συναντήσαμε τον θρύλο της δημοσιογραφίας Tina Brown, και συζητήσαμε μαζί της για τις σημαντικές αποφάσεις που την καθιέρωσαν στην κορυφή, το μεγάλο της λάθος αλλά και τα νέα της σχέδια. Τα επόμενά της βήματα καθώς και τα μυστικά της επιχειρηματικής της πορείας ξετύλιξε και η δημοφιλής σχεδιάστρια Tory Burch, αφού μετά από ένα διάστημα διακριτικής απουσίας, επιστρέφει δυναμικά και πιο ανανεωμένη από ποτέ. 

Από τον χώρο της τέχνης, συνομιλήσαμε με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και την Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ. Δύο καλλιτέχνες που χάρη στην ευαισθησία της ψυχής και το ταλέντο τους καταφέρνουν να κερδίζουν πάντα την προσοχή και τον θαυμασμό μας.   

Only in

Η Λούκα Κατσέλη «δείχνει» Φαραντούρη

Στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να δείχνει την προτίμησή της η Λούκα Κατσέλη για την αρχηγία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024