Το σπίτι μας δεν είναι απλώς ένα comfort zone στο οποίο καταλήγουμε έπειτα από μια απαιτητική μέρα στο γραφείο και τους δρόμους της πόλης. Στην πραγματικότητα, το σπίτι μας είναι ένα οικογενειακό καταφύγιο, ένα σημείο αναφοράς για όσα αγαπάμε, εκεί που δημιουργούμε στιγμές και αναμνήσεις, εκεί που ονειρευόμαστε με τους δικούς μας ανθρώπους. Είναι η βάση που μας προσφέρει ισορροπία, άνεση, ηρεμία, για αυτό η ασφάλεια του σπιτιού μας επιβάλλεται να είναι προτεραιότητα. Όχι μόνο για τη διασφάλιση των υλικών αγαθών και των κόπων μας, αλλά για να απολαμβάνουμε μία εύρυθμη καθημερινότητα, μία καλύτερη ποιότητας ζωής εμείς και τα παιδιά μας.

Το ερώτημα είναι, ωστόσο, σε μία ζωή που είναι απρόβλεπτη, γεμάτη προκλήσεις και… ευτράπελα, πώς θα εξασφαλίσουμε ότι οτιδήποτε συμβεί στο σπίτι μας, κάποιος θα ασχοληθεί και θα διαχειριστεί άμεσα και αποτελεσματικά το πρόβλημά μας, θα μας στηρίξει σε ό,τι κι αν χρειαστούμε; Πώς θα προστατεύσουμε την κατοικία μας από παν ενδεχόμενο, χωρίς να παραβλέψουμε τον ανθρώπινο παράγοντα; Φυσικά, την απάντηση σε αυτό το ερώτημα δίνει η Generali, η οποία διαφοροποιείται από κάθε άλλη ασφαλιστική, καθώς δεν μας παρέχει απλώς μία σειρά από απρόσωπες καλύψεις και προγράμματα όπως συμβαίνει συνήθως, αλλά μία ουσιαστική ανθρώπινη επαφή, δίνοντας πάντα προτεραιότητα στη σχέση που χτίζει με κάθε ασφαλισμένο ξεχωριστά.

Μέσα από το πρόγραμμα ασφάλισης κατοικίας Home On, λοιπόν, η ασφάλεια σπιτιού γίνεται μία σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα σε εμάς και την Generali, κυρίως χάρη στους εξειδικευμένους συμβούλους, οι οποίοι κατανοούν τις ανάγκες μας σε κάθε φάση της ζωής μας, προτείνοντας πάντα τις κατάλληλες λύσεις, διευκολύνοντας και απλοποιώντας κάθε διαδικασία σε ένα ατυχές συμβάν.

Όταν μία ασφάλεια κατοικίας είναι ανθρωποκεντρική, χτίζεται πάνω σε προσωπικές σχέσεις εμπιστοσύνης

Αποφασίζοντας να επενδύσουμε σε μία ασφάλεια σπιτιού, το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να λάβουμε υπόψη μας είναι οι άνθρωποι πίσω από το πρόγραμμα που θα επιλέξουμε. Αυτό συμβαίνει διότι, πέρα από παροχές και τις καλύψεις, ουσιαστικά οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι είναι αυτοί που κάνουν τη διαφορά και μας επιτρέπουν να έχουμε το… κεφάλι μας ήσυχο. Πίσω από κάθε πρόγραμμα ασφάλισης κατοικίας –και όχι μόνο- υπάρχει ένα δίκτυο ανθρώπων το οποίο πρέπει να είναι σε θέση να μας προσφέρει άμεση προσωπική εξυπηρέτηση και συμβουλευτική για κάθε ενδεχόμενο, να μας εξηγήσει και να μας κατευθύνει στην ιδανική ασφαλιστική λύση, σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες και τα χαρακτηριστικά του σπιτιού μας.

Και με ένα μεγάλο, πανελλαδικό δίκτυο ανθρώπων που περιλαμβάνει περισσότερους τους 3.500 εξειδικευμένους ασφαλιστικούς συμβούλους, το σίγουρο είναι πως η Generali με το πρόγραμμα Home On, το οποίο απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και ενοικιαστές, βρίσκεται κάθε στιγμή δίπλα μας. Κάθε σύμβουλος ασχολείται με την περίπτωσή μας σε προσωπικό επίπεδο, προτείνει καινοτόμους συνδυασμούς ασφαλιστικών καλύψεων που ανταποκρίνονται απόλυτα στις ανάγκες της κατοικίας μας και αναγνωρίζει πως για κάτι τόσο μοναδικό όσο το σπίτι μας, χρειαζόμαστε μία ασφάλιση η οποία θα είναι πολλά παραπάνω από μία απλή ασφάλεια κατοικίας.

Ασφαλίζοντας το προσωπικό μας καταφύγιο και προστατεύοντας το… budget μας

Μην ξεχνάμε πως το σπίτι μας, εκτός από ένα προσωπικό καταφύγιο, είναι και ένα ανεκτίμητο περιουσιακό στοιχείο. Συνεπώς, το δεύτερο πράγμα που χρειάζεται να ελέγξουμε, πριν αποφασίσουμε να προχωρήσουμε σε μία ασφάλεια σπιτιού είναι οι καλύψεις, οι παροχές και τα προνόμια που προσφέρει κάθε πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα, το ευέλικτο πρόγραμμα ασφάλισης σπιτιού Home On της Generali που έχει ως βάση την Ασφάλιση Περιουσίας, η οποία περιλαμβάνει διαφορετικές επιλογές καλύψεων, μας καλύπτει απόλυτα. Πιο αναλυτικά, παρέχει άμεση τεχνική υποστήριξη όλο το 24ώρο για κάθε πιθανή ζημιά, έναν ολοκληρωμένο συνδυασμό καλύψεων σε εξαιρετικά ανταγωνιστική τιμή, προσαρμογή και συνδυασμό καλύψεων με βάση τις ανάγκες και τα χαρακτηριστικά του σπιτιού μας, πρόσβαση σε υπηρεσίες και εφαρμογές που διευκολύνουν σημαντικά την καθημερινότητά μας.

Μάλιστα, αν εξασφαλίσουμε μία ασφάλεια κατοικίας για το σπίτι μας, το κράτος μας δίνει μία σημαντική φορολογική ελάφρυνση από την καταβολή του ΕΝΦΙΑ, δηλαδή μία έκπτωση έως και 10%. Επίσης, αν η ασφάλεια κατοικίας έχει διάρκεια από 3 έως 12 μήνες και πραγματοποιηθεί εντός του έτους, θα έχουμε διασφαλίσει έκπτωση και για το 2025.

Συμπληρωματικά, κερδίζουμε επιπλέον εκπτώσεις, προνόμια και επιβραβεύσεις όταν το σπίτι μας κάνει χρήση εναλλακτικών πηγών ενέργειας, προϋπάρχουν πρόσθετα μέτρα προστασίας, επιλέγουμε την ετήσια καταβολή ασφαλίστρων ή και υπάρχουν και άλλα εν ισχύ ασφάλιστρα παράλληλα.

Αν θέλουμε, λοιπόν, να απολαμβάνουμε καθημερινά το σπίτι μας με την ηρεμία και τη σιγουριά που μας αξίζει, το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε, είναι να επενδύσουμε σε μία σχέση εμπιστοσύνης και να επικοινωνήσουμε με έναν εξιδεικευμένο σύμβουλο της Generali. Από βασικές καλύψεις, όπως οι ζημιές στο κτίριο, αλλά και πιο εξιδεικευμένες, όπως η ασφάλεια ηλεκτρονικών συσκευών και κοσμημάτων, εκείνος γνωρίζει ακριβώς ποιος είναι ο ολοκληρωμένος συνδυασμός καλύψεων που προστατεύει καλύτερα στο σπίτι μας και το περιεχόμενό του, σύμφωνα πάντα με τα χαρακτηριστικά του. Οι συμβουλές που θα μας παρέχει βασίζονται σε μία εξατομικευμένη ανάλυση και σε ένα εύρος προϊόντων, διασφαλίζοντας πως δεν θα παραμεληθεί κανένα κρίσιμο στοιχείο, πως θα είμαστε προετοιμασμένοι να προστατέψουμε αποτελεσματικά το σπίτι μας από κάθε έκτακτο γεγονός.

Μάθε περισσότερα εδώ!