Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Smartwatch: Οι λόγοι που θα σου λύσει τα χέρια

Smartwatch: Οι λόγοι που θα σου λύσει τα χέρια

Μικρό, πρακτικό και εξαιρετικά πολύτιμο! Αυτοί είναι οι λόγοι που το smartwatch θα βελτιώσει κατά πολύ την καθημερινότητά σου.

Πολλοί πιστεύουν ότι πρόκειται για το νέο smartphone κι όχι αδίκως, αφού το smartwatch σου επιτρέπει να είσαι πάντα σε σύνδεση, λαμβάνοντας in real time όλες τις ειδοποιήσεις, μηνύματα και κλήσεις στον καρπό σου, δίχως να χρειαστεί να βγάλεις το κινητό από την τσέπη σου.

Πρόκειται για ένα gadget με ευρεία γκάμα λειτουργιών, που επιτρέπει καλύτερη οργάνωση και μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων. Μια διακριτική κίνηση του καρπού είναι αρκετή για να διαβάσεις μηνύματα, να κανείς πληρωμές, ακόμα και να απαντήσεις σε κλήσεις.

Θα βρεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε smartwatches ενώ θα το παραλάβεις στην πόρτα σου, στην ώρα του χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας, όπου κι αν βρίσκεσαι.

Mάλιστα, τώρα που η Black Friday πλησιάζει, είναι η ιδανική περίοδος για να ετοιμάσεις την λίστα σου με όλα όσα χρειάζεσαι για να τα αποκτήσεις σε προνομιακές τιμές.

Οι λόγοι που χρειάζεσαι το smartwatch στην ζωή σου

Δεν χάνεις καμία ειδοποίηση

Email από την δουλειά ή μήνυμα από τους αγαπημένους σου; Με το smartwatch δεν θα χάσεις καμία ειδοποίηση, καθώς προβάλλει σε πραγματικό χρόνο κάθε ειδοποίηση από τις εφαρμογές που έχεις ήδη εγκατεστημένες στο κινητό σου.

Με το smartwatch δεν θα χρειάζεται να τσεκάρεις το κινητό σου, αφού με μια κίνηση του καρπού θα μπορείς να ενημερώνεσαι για όλα όσα έχουν συμβεί, δίχως να αποσπάται η προσοχή σου και να περνάς τελικά παραπάνω χρόνο από όσο χρειάζεται χαζεύοντας στο κινητό.

Πληρωμές on the go

Εάν και εσύ αγαπάς την ευκολία των ανέπαφων πληρωμών, τότε θα ενθουσιαστείς με την λειτουργία πληρωμής μέσω του smartwatch. Ξέχασες το πορτοφόλι σου; Κανένα άγχος! Αφού πλέον οι κάρτες σου βρίσκονται κυριολεκτικά στο χέρι σου, με το smartwatch να μιμείται το σύστημα mobile πληρωμών.

Αν και το σύστημα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την κατασκευαστική εταιρεία, τα βήματα είναι πάνω κάτω κοινά. Εισήγαγε την κάρτα σου στο ρολόι και έτσι θα έχεις την δυνατότητα ανέπαφης πληρωμής μέσω NFC… Και όλα αυτά χωρίς να χρειάζεσαι το κινητό σου!

Μουσική όπου κι εάν βρίσκεσαι

Ανάλογα με το smartwatch που θα επιλέξεις, ορισμένα σου δίνουν την δυνατότητα να αποθηκεύσεις τις αγαπημένες σου playlist για να απολαμβάνεις την μουσική σου ή και podcast, οπουδήποτε, χωρίς να χρειάζεσαι σήμα ή συνδεση στο διαδίκτυο.

Σε κάθε περίπτωση, έχεις τον έλεγχο καθώς μπορείς να αλλάξεις τραγούδι ή να ρυθμίσεις την ένταση μέσω του smartwatch χωρίς να χρειαστεί να αγγίξεις το κινητό σου ενώ σε περίπτωση κλήσης, η μουσική διακόπτεται αυτόματα και μπορείς να απαντήσεις με ένα άγγιγμα στην οθόνη του ρολογιού.

Ο καλύτερος σύμμαχος στην άσκηση

Θες να καταγράφεις τις προπονήσεις σου, να υπολογίζεις την φυσική σου δραστηριότητα μέσα στην μέρα αλλά και να βλέπεις τις θερμίδες που «καις»; Τώρα με το smartwatch μπορείς, καθώς ανάλογα με το μοντέλο που θα επιλέξες, ορισμένα διάθετουν προηγμένες λειτουργίες, όπως η καταγραφή προπόνησης, η ανάλυση του ύπνου ή των παλμών σου, ακόμα και των επιπέδων άγχους σου.

Αυτά τα δεδομένα μπορούν να σε βοηθήσουν να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου, να βάλεις την άσκηση στο πρόγραμμα και να δώσεις προτεραιότητα σε καλές συνήθειες που ενισχύουν την υγεία και το αίσθημα ευεξίας.

Only in

Στην Κύπρο ο Αντώνης Σαμαράς με νέα μηνύματα προς την κυβέρνηση (;)

Η τοποθέτηση του Σαμαρά -εφόσον είναι αρκετά αιχμηρή- θα παγιώσει μια τεταμένη ένταση στις σχέσεις με το Μαξίμου. 

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024