Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Η Λούκα Κατσέλη «δείχνει» Φαραντούρη

Η Λούκα Κατσέλη «δείχνει» Φαραντούρη

Στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να δείχνει την προτίμησή της η Λούκα Κατσέλη για την αρχηγία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να δείχνει την προτίμησή της η Λούκα Κατσέλη για τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Η πρώην υπουργός οικονομίας Λούκα Κατσέλη ρωτήθηκε σε συνέντευξή της στον Αθήνα 9.84 για το ποιον θα έβλεπε ως ιδανικό πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ από τις υπάρχουσες υποψηφιότητες και ουσιαστικά έδειξε όπως πολλοί συμπεραίνουν τον κ. Φαραντούρη.

«Ο νέος πρόεδρος θα πρέπει να έχει κάποιες συγκεκριμένες ιδιότητες: πρώτον, να έχει ένσημα στην πολιτική. Δεύτερον, να έχει γνώσεις και να μπορεί να σταθεί και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Δεν είμαστε ένα χωριό μέσα στην Ελλάδα. Άρα έχει πολύ μεγάλη σημασία η δυνατότητα ενός πρόεδρου να σταθεί, όχι μόνο επιστημονικά, αλλά και λόγω εμπειριών, λόγω εκπαίδευσης, λόγω διεθνούς παρουσίας. Επομένως να έχει παράξει έργο, να έχει δουλέψει, να έχει ένσημα, να μπορεί να σταθεί. Και τρίτο να έχει την προσωπικότητα που να ενώνει και να συνθέτει σε μια χώρα σαν την Ελλάδα που έχει μάθει ο καθένας να διεκδικεί για τον εαυτό του …» σημείωσε η Λούκα Κατσέλη.

Και συνέχισε λέγοντας ότι «αν δούμε και τους τρεις αυτή τη στιγμή υποψήφιους με βάση αυτά τα κριτήρια μπορεί κανένας να κρίνει».

Η κυρία Κατσέλη σε σειρά δημοσιεύσεών της και παραεμβάσεών της έχει ταχθεί υπερ της ενιαίας έκφρασης των προοδευτικών δυνάμεων, ενώ θα είναι ομιλήτρια και στην ημερίδα που διοργανώνει το Ινστιτούτο Τσίπρα την ερχόμενη Τρίτη στο Θέατρο Πειραιά με θέμα την οικονομία και την ακρίβεια.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις πριν από λίγο ο ευρωβουλευτής και υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ενόψει της ακρόασης των επιτρόπων στην ολοομέλεια του ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο.

Only in

Ήταν όλοι εκεί για την… μεσαία τάξη

Η σχέση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τη μεσαία τάξη, που του χάρισε δύο τεράστιες εκλογικές νίκες. έχει διαρραγεί και αυτός ήταν ένας από τους λόγους της απουσίας του από την εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024