Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Υποστηρικτές του Κασσελάκη προπηλάκισαν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλλιθεά

Υποστηρικτές του Κασσελάκη προπηλάκισαν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλλιθεά

Υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη φέρονται να αποδοκίμασαν τα μέλη και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Ενταση, φωνές και προπηλακισμοί σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της οργάνωσης μελών του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλλιθέα, από υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την έναρξη της συνεδρίασης, υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη από άλλες περιοχές των νοτίων προαστίων προπηλάκισαν μέλη της Οργάνωσης που συμμετείχαν στη διαδικασία. Οι αντεγκλήσεις έφτασαν, δε, μέχρι το σημείο οι υποστηρικτές του πρώην προέδρου του κόμματος να σπρώξουν μέλη της οργάνωσης.

Υπενθυμίζεται πάντως ότι πριν λίγες μέρες είχε σημειωθεί ένταση και  σε αντίστοιχη διαδικασία της ΟΜ Αγίου Δημητρίου.

Πάντως αύριο συνεδριάζει η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ με φόντο την συλλογή στοιχείων και υπογραφών από τον Στέφανο Κασσελάκη, κίνηση που έχει γίνει δεκτή με ιδιαίτερη σφοδρότητα από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ»

Την πλατφόρμα «ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ» δημιούργησε ο Στέφανος Κασσελάκης, στην οποία μπορούν να γραφτούν πολίτες που τον υποστηρίζουν και επιθυμούν να τον στηρίξουν στην εκλογική διαδικασία για την ηγεσία του κόμματος

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Live News, ο κ. Κασσελάκης θα παραμείνει στο κόμμα μέχρι το συνέδριο. Μάλιστα, αναμένεται να διαφοροποιήσει την τακτική του και να πραγματοποιήσει συνεχείς ομιλίες, αρκετές συνεντεύξεις, ενώ στο στόχαστρό του θα μπουν οι σύντροφοί του στον ΣΥΡΙΖΑ που «μπλόκαραν» την υποψηφιότητά του.

Στο συνέδριο, ο Στέφανος Κασσελάκης θα έχει έντονη παρουσία. Αν μετά από αυτό δεν πάρει το «πράσινο» φως για την υποψηφιότητά του, σύμφωνα με πληροφορίες, θα προχωρήσει στην ίδρυση νέου κόμματος, το οποίο θα είναι κυρίως διαδικτυακό, με στόχο να πάει πάνω από τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές.

Με τη δημιουργία του site «odikosmassyriza.gr», ο κ. Κασσελάκης θα προσπαθήσει να καταγράψει δυνάμεις και να δει πόσοι θα κάνουν εγγραφή σε αυτό, ώστε να έχει μια εικόνα από πού ξεκινάει τη νέα του προσπάθεια.

Only in

Η Λούκα Κατσέλη «δείχνει» Φαραντούρη

Στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να δείχνει την προτίμησή της η Λούκα Κατσέλη για την αρχηγία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024