Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Ένσταση του Παναθηναϊκού για τη φάση με το αντιαθλητικό του Ναν

Ένσταση του Παναθηναϊκού για τη φάση με το αντιαθλητικό του Ναν

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε ένσταση για τη φάση στο 75-68, όταν οι διαιτητές έδωσαν στην ίδια φάση τεχνική ποινή στον Αταμάν και αντιαθλητικό στον Ναν.

Επεισοδιακό ήταν το φινάλε του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού με την Παρί, με τους Πράσινους να καταθέτουν ένσταση μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

Ο Παναθηναϊκός διαμαρτύρεται για τη φάση στα 3’42» πριν από τη λήξη του αγώνα, όταν ο Εργκίν Αταμάν χρεώθηκε με τεχνική ποινή και στην ίδια φάση καταλογίστηκε αντιαθλητικό φάουλ του Κέντρικ Ναν στον Λεοπόλντ Καβαλιέρ.

Ο τεχνικός των «πρασίνων» ζήτησε φάουλ που δεν δόθηκε υπέρ του Ντίνου Μήτογλου και χρεώθηκε με τεχνική ποινή, τη στιγμή που Παρί έκλεψε την μπάλα και «βγήκε» στον αιφνιδιασμό. Ο Καβαλιέρ κέρδισε αντιαθλητικό από τον Ναν με τους διαιτητές να δίνουν τρεις βολές στους Παριζιάνους (μία για την τεχνική ποινή και δύο για το αντιαθλητικό).

Ο Καβαλιέρ τραυματίστηκε και έδωσε τη θέση του στον Γιαντούνεν, που έκανε το 2/2, ενώ ο Χίφι έβαλε και τη βολή της τεχνικής ποινής για το 78-68.

Τι υποστηρίζει ο Παναθηναϊκός

Οι «πράσινοι» υποστηρίζουν την ένστασή τους στο γεγονός ότι βάσει κανονισμού ο αγώνας θα έπρεπε να σταματήσει την στιγμή που χρεώθηκε ο Αταμάν με την τεχνική ποινή οπότε η συνέχεια της φάσης άρα και το φάουλ του Ναν θεωρούνται ως μη γενομενα.

Only in

Η οικονομία και η ακρίβεια στο επίκεντρο της ημερίδας του Ινστιτούτου Αλέξη Τσίπρα

«Η αντιμετώπιση της ακρίβειας, οι προκλήσεις και οι προοπτικές της ελληνικής οικονομίας» είναι το κρίσιμο θέμα της νέας ημερίδας από το Ινστιτούτο Αλέξη Τσίπρα στις 22 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024