Επεισοδιακό ήταν το φινάλε του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού με την Παρί, με τους Πράσινους να καταθέτουν ένσταση μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

Ο Παναθηναϊκός διαμαρτύρεται για τη φάση στα 3’42» πριν από τη λήξη του αγώνα, όταν ο Εργκίν Αταμάν χρεώθηκε με τεχνική ποινή και στην ίδια φάση καταλογίστηκε αντιαθλητικό φάουλ του Κέντρικ Ναν στον Λεοπόλντ Καβαλιέρ.

Ο τεχνικός των «πρασίνων» ζήτησε φάουλ που δεν δόθηκε υπέρ του Ντίνου Μήτογλου και χρεώθηκε με τεχνική ποινή, τη στιγμή που Παρί έκλεψε την μπάλα και «βγήκε» στον αιφνιδιασμό. Ο Καβαλιέρ κέρδισε αντιαθλητικό από τον Ναν με τους διαιτητές να δίνουν τρεις βολές στους Παριζιάνους (μία για την τεχνική ποινή και δύο για το αντιαθλητικό).

Ο Καβαλιέρ τραυματίστηκε και έδωσε τη θέση του στον Γιαντούνεν, που έκανε το 2/2, ενώ ο Χίφι έβαλε και τη βολή της τεχνικής ποινής για το 78-68.

Τι υποστηρίζει ο Παναθηναϊκός

Οι «πράσινοι» υποστηρίζουν την ένστασή τους στο γεγονός ότι βάσει κανονισμού ο αγώνας θα έπρεπε να σταματήσει την στιγμή που χρεώθηκε ο Αταμάν με την τεχνική ποινή οπότε η συνέχεια της φάσης άρα και το φάουλ του Ναν θεωρούνται ως μη γενομενα.