Ιστορική βραδιά για την Παρί, που πέτυχε την πρώτη της νίκη στη Euroleague, αφού επιβλήθηκε του Παναθηναϊκού 84-80 εντός έδρας για την τρίτη αγωνιστική της διοργάνωσης.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Παναθηναϊκό να χτυπά κοντά στο καλάθι με τον Ματίας Λεσόρ, που ήταν ο μόνος στο… πνεύμα του ματς και να προσπαθεί να κρατήσει την ομάδα του Εργκίν Αταμάν μέσα στο παιχνίδι. Από την άλλη ο Κώστας Σλούκας δεν ήταν και στην καλύτερη βραδιά του και αυτό απεικονίζεται και στους αριθμούς του.

Ο Έλληνας γκαρντ αγωνίστηκε για κάτι παραπάνω από 14 λεπτά στην «Accor Arena» και ήταν μακριά από τον καλό του εαυτό. Πέτυχε μόλις δύο πόντους και αυτές από βολές, με 0/1 δίποντα, 0/1 τρίποντα, 5 ασίστ για 2 λάθη και 3 ριμπάουντ, ενώ βαθμολογήθηκε με 8 στο σύστημα αξιολόγησης.

Η εμφάνιση με την Μπάγερν

Η χτεσινοβραδινή του εμφάνιση έρχεται σε συνέχεια αυτής κόντρα στη Μπάγερν, στα «εγκαίνια» του νέου ΟΑΚΑ, με τον Σλούκα να αγωνίζεται 13 λεπτά, χωρίς πόντο (0/1 δίποντα, 0/2 τρίποντα), 1 ριμπάουντ, 2 ασίστ για 2 λάθη και -2 στο σύστημα αξιολόγησης.

Συνολικά στις πρώτες τρεις αγωνιστικές, ο Σλούκας παίζει κατά μέσο όρο κάτι λιγότερο από 15 λεπτά, με 4 πόντους, έχοντας 20% στο δίποντο, 25% στο τρίποντο, 4 ασίστ για 1,3 λάθη και 1,3 ριμπάουντ.

Επόμενο παιχνίδι για τον Έλληνα γκαρντ και τον Παναθηναϊκό αύριο (17/10, 21:45) κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, στην Ισπανία, στο δεύτερο ματς της πρώτης «διαβολοβδομάδας» στη Euroleague.