Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Γιουβέντους: Ο Μπρέμερ ξεκίνησε την αποθεραπεία του παρέα με τον… Ηράκλειτο

Γιουβέντους: Ο Μπρέμερ ξεκίνησε την αποθεραπεία του παρέα με τον… Ηράκλειτο

Ο Μπρέμερ ξεκίνησε την αποθεραπεία του μετα τη ρήξη χιαστών που υπέστει και σε ανάρτηση του χρησιμοποίησε μια φράση του Ηράκλειτου.

Ο κεντρικός αμυντικός της Γιουβέντους, Μπρέμερ Σίλβα υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο και υποβλήθηκε σε επιτυχή επέμβαση στη Λιόν.

Ο Μπρέμερ άρχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης μετά την επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε στο γόνατο, και επικαλέστηκε μια πολύ γνωστή φράση του Ηράκλειτου στο μήνυμα παρακίνησης που «ανέβασε» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο 27χρονος Βραζιλιάνος άρχισε την αποκατάστασή του στο ιατρικό κέντρο «J Medical» στο Τορίνο και μοιράστηκε μια φωτογραφία από τη θεραπεία του, στην οποία απεικονίζεται στα ιταλικά το διάσημο απόφθεγμα του Έλληνα φιλοσόφου, η φράση «τα πάντα ρει» (tutto scorre) . Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπρέμερ χρησιμοποίησε ακριβώς τις ίδιες λέξεις στο ποστάρισμά του στα social media.

View this post on Instagram

A post shared by Bremer (@bremer)

Ο Γκλέισον Μπρέμερ Σίλβα Νασιμέντο, όπως είναι το πλήρες όνομα του παίκτη, αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έξι μήνες, χάνοντας σχεδόν ολόκληρη την αγωνιστική περίοδο 2024-25.

Only in

Τι εξετάζει ο ειδικός εφέτης ανακριτής για τα Τέμπη; Συγγενείς των θυμάτων μιλούν στο in για τη δίκη που αργεί να ξεκινήσει

Ο ειδικός εφέτης ανακριτής αναμένεται να καλέσει σε συμπληρωματική απολογία τον σταθμάρχη Λάρισας, ενώ υπάρχει καθυστέρηση στον προσδιορισμό της δίκης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024