Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
«Μαύρη μέρα»: Τι λένε τα αγγλικά Μέσα για την πρόσληψη Τούχελ

«Μαύρη μέρα»: Τι λένε τα αγγλικά Μέσα για την πρόσληψη Τούχελ

Δεν πήραν και πολύ καλά την πρόσληψη του Τόμας Τούχελ για τον πάγκο της Εθνικής Αγγλίας τα αγγλικά Μεσα ενημέρωσης.

Σκληρή κριτική από την εφημερίδα «Daily Mail» για την απόφαση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αγγλίας να προσλάβει τον Τόμας Τούχελ ως τον διάδοχο του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στον πάγκο των «τριών λιονταριών».

Συγκεκριμένα η αγγλική εφημερίδα χαρακτηρίζει την πρόσληψη του Τούχελ ως «Μαύρη μέρα» στο πρωτοσέλιδό της και σημειώνουν πως «τα ‘τρία λιοντάρια’ ποντάρουν σε έναν… Γερμανό».

Όσα αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα

«Τώρα έχουμε τον Τόμας Τούχελ, έναν Γερμανό με αμφισβητήσιμο προπονητικό υπόβαθρο. Ο Λι Κάρσλεϊ δεν ήταν προφανώς ο κατάλληλος άνθρωπος, αλλά είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε; Και τι λέει αυτό για το αγγλικό προπονητικό σύστημα;

Πόσο προσβλητικό, ανίδεο και ασυγχώρητα κοντόφθαλμο. Θα ακολουθούσαν αυτή την προσέγγιση η Ισπανία ή η Γαλλία; Μπορεί να κάναμε μια εξαίρεση για τον πανίσχυρο Πεπ Γκουαρδιόλα, αλλά τώρα αυτή είναι μια μαύρη μέρα για το αγγλικό ποδόσφαιρο. Είμαστε ο περίγελος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου».

Συμφώνησε με Αγγλία ο Τούχελ – Ντεμπούτο με Ελλάδα

Βρετανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Τόμας Τούχελ έδωσε τα χέρια με την αγγλική ομοσπονδία και θα αναλάβει την θέση του προπονητή στα «τρία λιοντάρια».

Η αναζήτηση τεχνικού, μετά την παραίτηση του Σαουθγκέιτ, έλαβε τέλος και οι διαπραγματεύσεις με τον Γερμανό προπονητή έβγαλαν «λευκό καπνό».

Ο πρώην προπονητής της Τσέλσι που κατέκτησε το Champions League το 2012 με τους «μπλε» θα γίνει ο πρώτος προπονητής της Αγγλίας, γεννημένος στη Γερμανία.

Only in

Μια απόφαση – σταθμός και τα μηνύματα

Τι σημαίνει το σκεπτικό - καταπέλτης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, βάσει του οποίου απορρίφθηκε η αγωγή Δημητριάδη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024