Ο Λιονέλ Μέσι «έλαμψε» και πάλι στη μεγάλη νίκη της Αργεντινής με 6-0 επί της Βολιβίας, στο πλαίσιο των προκριματικών της Νότιας Αμερικής, για το Μουντιάλ του 2026.

Ο αρχηγός της παγκόσμιας πρωταθλήτριας σημείωσε χατ-τρικ και με αυτά τα τρία γκολ ανέβηκε στη δεύτερη θέση των κορυφαίων σκόρερ όλων των εποχών στις εθνικές ομάδες. Ο διάσημος άσος γνώρισε την αποθέωση με τους φιλάθλους να φωνάζουν ρυθμικά τ’ όνομα του.

Οι δηλώσεις του Μέσι

«Είναι καταπληκτικό να παίζεις και να νιώθεις την αγάπη των οπαδών της Αργεντινής. Συγκινούμαι όταν ακούω να φωνάζουν το όνομά μου. Ολοι απολαμβάνουμε αυτή τη σύνδεση που έχει η ομάδα με τους οπαδούς και μας αρέσει να παίζουμε στην Αργεντινή. Είναι πραγματικά απόλαυση», τόνισε ο Μέσι.

«Το να είμαι με νεαρούς συμπαίκτες, δεδομένης της ηλικίας μου, με κάνει να νιώθω σαν παιδί ξανά. Πιάνω κάποιες φορές τον εαυτό μου να κάνει ανόητα, παιδικά πράγματα επειδή αισθάνομαι πολύ άνετα. Για όσο έχω αυτό το συναίσθημα και μπορώ να συνεχίσω να προσφέρω, σχεδιάζω να είμαι εδώ και να απολαμβάνω την παρουσία μου στην εθνική ομάδα», συμπλήρωσε ο «pulga».

Ο 37χρονος σούπερ σταρ της Ιντερ Μαϊάμι Λιονέλ Μέσι σε ερώτηση που δέχτηκε για το αν θα παίξει στο Μουντιάλ του 2026 τόνισε, αφήνοντας ανοικτό το παράθυρο της συμμετοχής: «Δεν όρισα κάποια ημερομηνία όσον αφορά στο μέλλον μου. Απλά απολαμβάνω όλο αυτό. Τώρα είμαι πιο ευσυγκίνητος από ποτέ και παίρνω όλη την αγάπη από τον κόσμο επειδή ξέρω ότι μπορεί αυτά τα παιχνίδια να είναι τα τελευταία μου».