Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Το πρώτο μήνυμα του Τούχελ: «Πάμε για το δεύτερο αστέρι»

Το πρώτο μήνυμα του Τούχελ: «Πάμε για το δεύτερο αστέρι»

Ο Τόμας Τούχελ έστειλε το πρώτο μήνυμα ως προπονητής της Εθνικής Αγγλίας και έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 στα γήπεδα των ΗΠΑ, Μεξικό και Καναδά.

Ο Τόμας Τούχελ θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Αγγλίας αρχής γενομένης από τον Ιανουάριο του 2025. Ο Γερμανός θα έχει εξασφαλισμένο συμβόλαιο μέχρι και την τελική φάση του  Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 στα γήπεδα των ΗΠΑ, Μεξικό και Καναδά.

Μιά διοργάνωση που έχει βάλει στο «μάτι» ο  51χρονος Τόμας Τούχελ. Κάτι που έγινε αντιληπτό από τις πρώτες του, κιόλας, δηλώσεις.

Μέσω βίντεο που αναρτήθηκε στους προσωπικούς λογαριασμούς της αγγλικής ομοσπονδίας ο Τούχελ στέλνει το μήνυμα της κατάκτησης του επόμενου Μουντιάλ ώστε να «επιστρέψει σπίτι».

«Γεια σας παιδιά, Τόμας εδώ. Λίγο αγχωμένος είναι η αλήθεια. Αυτό είναι το πρώτο μου μήνυμα ως προπονητής της Αγγλίας. Βρίσκομαι στο Γουέμπλεϊ, που αλλού; Και αυτός είναι ένας λόγος για να είμαι λίγο αγχωμένος και θεωρώ πως είναι κάτι καλό.

Σας δίνω τον λόγο μου πως είμαι πολύ ενθουσιασμένος και είναι τιμή μου. Θα κάνω τα πάντα για να προκριθούμε αρχικά στο Μουντιάλ και στη συνέχεια να έχουμε ένα επιτυχημένο Μουντιάλ και να προσπαθήσουμε να βάλουμε το δεύτερο αστέρι στη φανέλα μας. Τα λέμε σύντομα στο γήπεδο» δήλωσε ο Τόμας Τούχελ.

Only in

Ήταν όλοι εκεί για την… μεσαία τάξη

Η σχέση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τη μεσαία τάξη, που του χάρισε δύο τεράστιες εκλογικές νίκες. έχει διαρραγεί και αυτός ήταν ένας από τους λόγους της απουσίας του από την εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024