Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 15-8 της Σαμπαντέλ στην Ισπανία, όντας καταιγιστικός από το δεύτερο οκτάλεπτο και μετά, κάνοντας παράλληλα και το 2/2 στον όμιλό του στο Champions League πόλο των ανδρών.

Πρωταγωνιστής του παιχνιδιού για τους ερυθρόλευκους ο Ντίνος Γενηδουνιάς που πέτυχε πέντε τέρματα. Ο Ολυμπιακός ήταν τρομερός από ένα σημείο και έπειτα στην αναμέτρηση, χτυπώντας την Σαμπαντέλ στην κόντρα.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε καλύτερα από την Σαμπαντέλ στο πρώτο οκτάλεπτο και προηγήθηκε με 1-0, έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιάννη Φουντούλη.

Οι Ισπανοί όμως ανέβασαν την απόδοσή τους και αρχικά πέρασαν μπροστά με 2-1, για να έρθει ο Βαλέρα με ένα μακρινό σουτ, τρία δευτερόλεπτα πριν το τέλος της πρώτης περιόδου να κάνει το 3-1, που ήταν και το σκορ του πρώτου οκταλέπτου.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν εκπληκτικοί στο δεύτερο οκτάλεπτο και κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση. Αρχικά μείωσαν σε 3-2 με γκολ του Νικολαΐδη από την θέση του φουνταριστού για να έρθει το τρομερό σουτ του Δήμου από την περίμετρο για να ισοφαρίσει το ματς σε 3-3.

Στην συνέχεια ο Ολυμπιακός έβγαλε δύο κόντρα επιθέσεις και προηγήθηκε με 5-3, με τον Γενηδουνιά να κάνει το 4-3. Για να γίνει και το 5=3 στη συνέχεια από τον Παπαναστασίου που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο τρίτο οκτάλεπτο ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός και με γκολ των Νικολαΐδη, Γενηδουνιά, Δήμου και Φουντούλη έφτασε να προηγείται με 5 γκολ διαφορά. Η τρίτη περίοδος έκλεισε με τους Πειραιώτες μπροστά στο σκορ με 11-6, παίζοντας τρομερά ανά διαστήματα.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 3-5, 6-11, 8-15

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής
Σαμπαντέλ – Ολυμπιακός 8-15
Πρίμορατς – Σαβόνα

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου
Ολυμπιακός 5
Σαμπναντέλ 3
Πρίμορατς 1
Σαβόνα 0

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής
30/10 19:15 Ολυμπιακός – Σαβόνα
30/10 21:00 Πρίμορατς – Σαμπαντέλ