Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Αυτή είναι η τελευταία φωτογραφία του Λίαμ Πέιν λίγη ώρα πριν βρεθεί νεκρός στην Αργεντινή

Αυτή είναι η τελευταία φωτογραφία του Λίαμ Πέιν λίγη ώρα πριν βρεθεί νεκρός στην Αργεντινή

Το πρώην μέλος των One Direction Λίαμ Πέιν «έφυγε» από τη ζωή το βράδυ της Τετάρτης, μετά από πτώση από τον τρίτο όροφο ενός ξενοδοχείου στο Μπουένος Άιρες.

Έχουν περάσει λίγες ώρες από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του Λίαμ Πέιν. Ο pop star και πρώην μέλος των One Direction έπεσε από τον τρίτο όροφο του ξενοδοχείου που έμενε στο Μπουένος Άιρες, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του σε ηλικία μόλις 31 ετών.

Ο Λίαμ Πέιν είχε μιλήσει ανοιχτά τα προηγούμενα χρόνια για τις εξαρτήσεις του από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, ωστόσο το 2023 είχε πει ότι μετά από θεραπεία σε κέντρο αποτοξίνωσης ήταν «καθαρός» για 100 ημέρες.

Όσο περνάνε οι ώρες, όλο και περισσότερα πράγματα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τις τελευταίες του κινήσεις. Ένα από αυτά είναι και η τελευταία φωτογραφία, που τον δείχνει να επιστρέφει το βράδυ της Τετάρτης στο ξενοδοχείο μόνος του, λίγα λεπτά πριν την πτώση από το μπαλκόνι.

Οι δύο κλήσεις από το ξενοδοχείο

Την ίδια ώρα, έγιναν γνωστά και δύο ηχητικά ντοκουμέντα από έναν υπάλληλο του ξενοδοχείου στις αρχές του Μπουένος Άιρες. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στο πρώτο τηλεφώνημα ο υπάλληλος ζήτησε τη βοήθεια της αστυνομίας λέγοντας πως ένας πελάτης είναι υπό την επήρεια ουσιών και καταστρέφει στο δωμάτιό του.

Στο δεύτερο τηλεφώνημα ο υπάλληλος εξέφρασε την ανησυχία του, καθώς το δωμάτιο του πελάτη είχε μπαλκόνι και φοβόταν μην κάνει κάτι επικίνδυνο. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ζητάει ασθενοφόρο.

Σπασμένη τηλεόραση, κεριά και ναρκωτικά

Το μεσημέρι της Πέμπτης ήρθαν στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες του δωματίου στο οποίο διέμενε ο Λίαμ Πέιν. Σε αυτές διακρίνεται μία σπασμένη οθόνη τηλεόρασης και διάφορα αντικείμενα διασκορπισμένα στη σουίτα, όπως ένα δοχείο σαπουνιού, σπίρτα, υπολείμματα κεριών, αλουμινόχαρτο και μια ουσία που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη.

Στο δωμάτιο βρέθηκαν επίσης ένα καμένο καπάκι κουτιού αναψυκτικού και ένας αναπτήρας, ενώ υπολείμματα κεριών βρέθηκαν και στην μπανιέρα.

Only in

Πώς θα «απενεργοποιηθεί» η βόμβα του δημογραφικού στην ΕΕ - Τι προτείνει η Morgan Stanley

Δέσμη μέτρων για να αντιμετωπιστεί το δημογραφικό στην ΕΕ προτείνει η Morgan Stanley. Aνάμεσά τους η αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότηση ή εναλλακτικά η αύξηση της μετανάστευσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024