Το είδωλο των millennials, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, μας έχει συνηθίσει σε αναρτήσεις- είτε αυτές εξηγούν την κοσμοθέασή της, είτε κάποια performance της στο σπίτι της. Αυτή τη φορά όμως η Χολιγουντιανή σταρ αποκάλυψε το ποιες διάσημες γυναίκες του Χόλιγουντ την εμπνέουν.

Μέσω ενός story στο Instagram που μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της, η ποπ σταρ απαρίθμησε τις γυναίκες που θαυμάζει από τον χώρο του θεάματος. Μεταξύ εκείνων που συμπεριέλαβε στη λίστα της είναι η Πάμελα Άντερσον, η Νάταλι Πόρτμαν, αλλά και η Σελένα Γκόμεζ.

Μάλιστα, εξήγησε και τους λόγους που επέλεξε την καθεμία. Αρχικά, έγραψε: «Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τις γυναίκες που με εμπνέουν. Η Πάμελα Άντερσον είναι ένα κλασικό μωρό και φαίνεται τόσο γλυκιά».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη Νάταλι Πόρτμαν και την Καμίλα Καμπέγιο. «Η Νάταλι Πόρτμαν γιατί νιώθω ότι είναι το πιο κουλ άτομο που έχω συναντήσει έξω, με τον σκύλο της στη Νέα Υόρκη και φορούσαμε και το ίδιο πουκάμισο», έγραψε.

Όσο για την Καμίλα Καμπέγιο, ανέφερε: «Είναι τόσο όμορφη και με κάνει να γελάω δυνατά. Η προσωπικότητά της είναι τόσο γλυκιά και φλογερή, που νομίζω ότι είναι υγιές να είσαι και λίγο ανόητη. Μακάρι να ήμουν περισσότερο έτσι».

Η τραγουδίστρια δεν παρέλειψε την Κένταλ Τζένερ, λέγοντας για εκείνη: «Είναι φυσιολογικό να είσαι τόσο όμορφη;», ενώ έκλεισε προσθέτοντας: «Οι άλλες δύο είναι η Σελένα Γκόμεζ και η Ντρου Μπάριμορ. Είναι κυριολεκτικά πανέμορφες».

Τέλος, έκλεισε λέγοντας πως «δεν είχε ιδέα γιατί έγραφε όλα αυτά εκείνη τη στιγμή», όμως ανέφερε πως σκεφτόταν τις φίλες που είχε όλα αυτά τα χρόνια. Παραδέχτηκε, μάλιστα, πως έχει απομονωθεί και ετοιμάζει μια αυτοβιογραφία της και πως, σε κάθε περίπτωση, της  έχουν λείψει οι φίλες της και ο χρόνος που περνούσαν μαζί. Αξίζει να θυμίσουμε ότι το προηγούμενο βιβλίο της τραγουδίστριας, «The woman in me», έγινε ανάρπαστο σε πωλήσεις.