Ο Νικ Τζόνας έζησε ένα περίεργο περιστατικό, κατά τη διάρκεια συναυλίας των Jonas Brothers στην Πράγα. Το συγκρότημα είχε βρεθεί στην Ο2 Arena για να παίξει μουσική, όπως πολύ καλά ξέρει, αλλά κατά τη διάρκεια της συναυλίας κι ενώ το κοινό παρακολουθούσε γοητευμένο, ο τραγουδιστής άρχισε να τρέχει πανικόβλητος.

Σε ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ο Νικ Τζόνας φαίνεται να διακόπτει το σόου και να τρέχει πανικόβλητος κάτω από τη σκηνή. Μάλιστα ενόσω έτρεχε με σκοπό να απομακρυνθεί για να σωθεί φώναζε στους υπεύθυνους να διακόψουν τη συναυλία, καθώς μάλλον είκασε πως κάποιος τον στοχεύει με σκοπό να τον βλάψει. Συγκεκριμένα, καθώς κατεβαίνει τρέχοντας κάνει στα μέλη της ασφάλειας και το σήμα του «time out» με τα χέρια του.

@accesshollywood #NickJonas ♬ original sound – Access Hollywood

Τον Νικ ακολούθησαν στη συνέχεια, και τα αδέρφια του, Κέβιν και Τζο, που επίσης κατέβηκαν από τη σκηνή. Η συναυλία διακόπηκε για σχεδόν 10 λεπτά, σύμφωνα με πολλές αναφορές. Αν και δεν είναι σαφές το τι ακριβώς συνέβη, κάποιος σημάδεψε τον τραγουδιστή με λέιζερ, ακριβώς στο σημείο του μετώπου του, προφανώς τρομάζοντάς τον.

@jolanda.einzelstueck Jonas Brothers stopping Concert in Prague on 15.10.2024. #jonasbrothers #jonasbrothers #jonas #brothers ♬ sonido original – Vibes by Ley

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τρίτης όταν ένας από το κοινό κατάφερε να περάσει μέσα στη συναυλία ένα στυλό- λέιζερ, το οποίο ωστόσο απαγορεύεται. Τελικά, το άτομο που το έκανε απομακρύνθηκε από το χώρο και το σόου συνεχίστηκε.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η εμφάνιση των Jonas Brothers χρειάστηκε να διακοπεί για αρκετά λεπτά λόγω της χρήσης ενός απαγορευμένου στυλό – λέιζερ από κάποιον στο κοινό. Η διοργάνωση της συναυλίας ανταποκρίθηκε στο περιστατικό. Μετά από λίγα λεπτά, η μπάντα συνέχισε τη συναυλία», ανέφερε η παραγωγή. Ενώ, Οι Jonas Brothers δεν έχουν σχολιάσει δημόσια το περιστατικό.