Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Τα κοτσιδάκια του Drake τρέλαναν τα social media

Τα κοτσιδάκια του Drake τρέλαναν τα social media

Ο γνωστός ράπερ Drake πόσταρε στο Instagram το νέο του look και οι fans του δεν ενθουσιάστηκαν ιδιαίτερα.

Εδώ και μια 15ετια θεωρείται ένας από τους πιο επιτυχημένους ράπερ του κόσμου. Ωστόσο, ο Drake τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να βγάλει από πάνω του την ταμπέλα του μουσικού και θεωρείται ένας από τους πλέον ενεργούς lifestyle επιχειρηματίες – από συνεργασίες με την ομάδα του NBA Τορόντο Ράπορς μέχρι τη δική του εταιρεία παραγωγής.

Ενώ, συχνά πυκνά δεν διστάζει να κάνει διάφορες εμφανίσεις αλά fashion icon, έστω κι αν δεν είναι οπαδός των εκκεντρικών look. Ή τουλάχιστον δεν ήταν μέχρι πρόσφατα.

Ο Drake πριν λίγες ημέρες πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με το νέο του χτένισμα και ήταν υπέρ αρκετό για να τρελαθούν οι χρήστες στα social media. Τα κοτσιδάκια του 37χρονου ράπερ δεν ενθουσιάσαν τους θαυμαστές του, που άρχισαν να αναρωτιούνται αν έχει πάθει κάτι.

«Γιατί μοιάζει με ένα κοριτσάκι από την ταινία Polar Express;», «φίλε σοβαρέψου, είσαι 37», «πλησιάζει τα 40 και συμπεριφέρεται σαν 18χρονος» ήταν κάποια από τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Βέβαια αυτό δεν φαίνεται να ενόχλησε ιδιαίτερα τον Drake, ο οποίος μετά από λίγο ανέβασε και ακόμα μια φωτογραφία με τα κοτσιδάκια του.

Η αλήθεια είναι πως του γνωστού ράπερ του αρέσει να πειραματίζεται με τα μαλλιά του. Και μια ματιά στον λογαριασμό του στο Instagram, το αποδεικνύει.

Only in

Πώς θα «απενεργοποιηθεί» η βόμβα του δημογραφικού στην ΕΕ - Τι προτείνει η Morgan Stanley

Δέσμη μέτρων για να αντιμετωπιστεί το δημογραφικό στην ΕΕ προτείνει η Morgan Stanley. Aνάμεσά τους η αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότηση ή εναλλακτικά η αύξηση της μετανάστευσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024