Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Λίαμ Πέιν: Τι έδειξε η νεκροψία – από τι πέθανε

Λίαμ Πέιν: Τι έδειξε η νεκροψία – από τι πέθανε

Τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα από τις αρχές για την αιτία θανάτου του Λίαμ Πέιν στη δημοσιότητα

Το πρώην μέλος των One Direction Λίαμ Πέιν έπεσε από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου στο Μπουένος Άιρες και πέθανε ακαριαία.

Ο Πέιν πέθανε από πολλαπλές κακώσεις και εσωτερική και εξωτερική αιμορραγία, την οποία προκάλεσε η πτώση σύμφωνα με τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα της νεκροψίας νεκροτομής που διενεργήθηκε στον τραγουδιστή.

Σύμφωνα με την έκθεση τα τραύματα είναι συμβατά με εκείνα τα οποία προκαλεί μια πτώση από τέτοιο ύψος.

Όπως διευκρινίζουν οι αρχές της Αργεντινής στην έκθεση τους, «τα τραύματα στο κεφάλι του Πέιν επαρκούσαν για να οδηγήσουν σε θάνατο».

Ο θάνατος του καλλιτέχνη έλαβε χώρα σε ξενοδοχείο στην οδό Κόστα Ρίκα, σύμφωνα με δήλωση της αστυνομίας.

Ο Λίαμ Πέιν αντιμετώπιζε θέματα ψυχικής υγείας και προβλήματα που σχετίζονται με καταχρήσεις.

Ο Λίαμ Πέιν έκανε διακοπές στο Μπουένος Άιρες με την Αμερικανίδα φίλη του Κέιτ Κάσιντι, αλλά εκείνη επέστρεψε στις ΗΠΑ λίγες ημέρες νωρίτερα.

Το ζευγάρι ταξίδεψε στην Αργεντινή στα τέλη Σεπτεμβρίου και ο Λίαμ Πέιν μοιράζονταν κοινά τους στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με τοπικές εφημερίδες ότι η αστυνομία κλήθηκε στο ξενοδοχείο στην καταπράσινη συνοικία Παλέρμο της πρωτεύουσας ανταποκρινόμενη σε μια κλήση έκτακτης ανάγκης που έκανε λόγο για «έναν επιθετικό άνδρα που θα μπορούσε να είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ», αναφέρει το Reuters.

Φωτογραφίες του δωματίου στο οποίο διέμενε ο Λίαμ Πέιν και ήρθαν στη δημοσιότητα δείχνουν μία σπασμένη οθόνη τηλεόρασης και διάφορα αντικείμενα διασκορπισμένα στη σουίτα, όπως ένα δοχείο σαπουνιού, σπίρτα, υπολείμματα κεριών, αλουμινόχαρτο και μια ουσία που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη.

Στο δωμάτιο βρέθηκαν επίσης ένα καμένο καπάκι κουτιού αναψυκτικού και ένας αναπτήρας, ενώ υπολείμματα κεριών βρέθηκαν και στην μπανιέρα.

Οι έρευνες συνεχίζονται

Το γραφείο του εισαγγελέα επισημαίνει επίσης ότι ο Πέιν θα μπορούσε να είχε πέσει ενώ βρισκόταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση ή να είχε χάσει τελείως τις αισθήσεις του.

Ο θάνατος του Πέιν ερευνάται, αν και όλα τα στοιχεία υποδηλώνουν ότι ήταν μόνος τη στιγμή της πτώσης, λέει το γραφείο του εισαγγελέα.

Εξάλλου, η έκθεση των εγκληματολόγων δείχνει ότι κανένα τραύμα δεν παρατηρήθηκε, το οποίο θα υποδείκνυε την εμπλοκή τρίτων προσώπων.

Ο εισαγγελέας της Αργεντινής επισημαίνει ότι η έρευνα εξετάζει την πιθανή εμπλοκή τρίτων προσώπων σε γεγονότα που προηγήθηκαν του θανάτου του Πέιν.

Only in

ΣΥΡΙΖΑ: Η Πολιτική Γραμματεία καταδικάζει την πλατφόρμα Κασσελάκη και τα έκτροπα στην Κ.Ε.

Ποια μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισαν το σκέλος της πολιτικής καταδίκης Κασσελάκη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024