Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Τι θα φάμε στο Beer Factory Festival!

Τι θα φάμε στο Beer Factory Festival!

Οι κορυφαίες μπύρες, γευστικότατο φαγητό και καλή μουσική. Πού αλλού; Στο Beer Factory Festival στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ από τις 25 έως τις 28 Οκτωβρίου!

Το Beer Factory Festival επιστρέφει στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ, για τέσσερις μέρες, στις 25 – 28 Οκτωβρίου για τους λάτρεις της μπίρας και όχι μόνο!

Πρόκειται για μια μεγάλη γιορτή, μπίρας, φαγητού και μουσικής που πέρυσι λάτρεψαν όλοι! Πάνω από 40 ετικέτες μπίρας θα περιμένουν τους επισκέπτες να δοκιμάσουν. Και με την καλύτερη μουσική στο ειδικά διαμορφωμένα Beer Music Stage.

Ωραία η μπύρα, αλλά… τι θα φάμε;

Εκτός από τις φανταστικές μπίρες, που όλοι ανυπομονούμε να γευτούμε, θα υπάρχει άφθονο φαγητό, για όλα τα γούστα για να συνδυάσουμε στο Street Food Market.

Hot dog: τα υπέροχα ζεστά ψωμάκια με το ψητό ή βραστό λουκάνικο και τις μοναδικές σως μαζί με τα λαχανικά ή χωρίς αυτά.

Burger: το κλασικό μοσχαρίσιο μπιφτέκι ή κοτόπουλο, είτε μπιφτέκι λαχανικών για τους vegetarian, με τυριά που λιώνουν και οι άπειρες γευστικές επιλογές που έχεις για να τα συνδυάσεις. Πάντα με ψωμάκια όλων των ειδών.

Smashed sandwich: Το νέο trend με τα κομμάτια κρέατος, είτε μπιφτέκι, είτε κοτόπουλο.

Bao buns: το απόλυτο street food που μας έρχεται από την Κίνα. Ψωμάκια που γίνονται στον ατμό γεμίζονται με κρέας χοιρινό ή με λαχανικά μόνο.

Δεν θα μπορούσαν να λείψουν και τα γνωστά σε όλους και πολύ αγαπημένα  chicken nuggets, μπριζόλες και τα δικά μας κλασικά σουβλάκια.

Εννοείται πως δεν θα αφήσουμε παραπονεμένους τους λάτρεις των γλυκών γεύσεων.

Churros: Tα παραδοσιακά σνακ – γλυκίσματα της Ισπανίας και της Πορτογαλίας που τηγανίζονται και συνοδεύονται με ζεστή σοκολάτα για «βουτιές».

Οι υπέροχοι λουκουμάδες μας, με σιρόπι μελιού, κανέλλα, αμύγδαλα, σοκολάτα λευκή, μαύρη, γάλακτος κι ένα σωρό ακόμα συνδυασμοί για να τους απολαύσεις.

Και το καλύτερο και διάσημο Γλυκό του Δούναβη, η Καμινάδα. Ένα μοναδικό σουβλιστό γλυκό από ψημένα ρολά ζύμης με επικάλυψη καραμέλας και γαρνιτούρα της επιλογής σας.

Στις 25 – 28 Οκτωβρίου θα είμαστε ΟΛΟΙ στο BEER FACTORY FESTIVAL στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ για να απολαύσουμε τις μπίρες, το φαγητό και τα μοναδικά live!

Only in

Το «σχέδιο Κασσελάκη» στην Πολιτική Γραμματεία – 2+1 σενάρια αναβολής του Συνεδρίου για να αποτραπεί η διάλυση

Οι προβοκάτσιες στην ΚΕ από «αγανακτισμένους» οπαδούς, τα καλέσματα Κασσελάκη και αναφορές του στην οργή του κόσμου και ο φόβος για «βόμβες» τινάζουν στον αέρα τον προσυνεδριακό διάλογο και εντείνει την ανησυχία για Συνέδριο αρένα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024