Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Τα ζώδια σήμερα: Τι να σου πω ρε παιδάκι μου

Τα ζώδια σήμερα: Τι να σου πω ρε παιδάκι μου

Σήμερα θα ήθελα ό,τι κι αν ακούσετε να παραμείνετε στο ύψος σας. Να θυμάστε: Οι μικρότητες είναι για τους μικρούς - Τα ζώδια σήμερα.

Πώς θα πάνε οι σχέσεις σήμερα; Τα οικονομικά είναι καλά; Από νευράκια, πως είμαστε; Τα ζώδια σήμερα μίλησαν.

Κριός

Πανσέληνος στο ζώδιό σου σήμερα, Κριέ μου, και οι εξελίξεις κάπως σε ζορίζουν. Ξεκινά μια περίοδος επούλωσης τραυμάτων, αλλά ο δρόμος δεν είναι γεμάτος ροδοπέταλα. Είναι σημαντικό να μην το βάλεις κάτω, ό,τι κι αν γίνει καθώς ό,τι συμβαίνει γίνεται για να σε αφυπνίσει.

Στα θετικά: Θα αφυπνιστείς ως προς την επαγγελματική σου κατεύθυνση.

Στα αρνητικά: Θα λάβουν χώρα γεγονότα και κουβέντες που θα σε πληγώσουν.

Ταύρος

Ταύρε μου,  η Πέμπτη σε βρίσκει μέσα στους προβληματισμούς. Η ημέρα σε γεμίζει σκοτούρες που θα ήθελες να αποφύγεις και μπορεί να αισθανθείς την ανάγκη να απομονωθείς για λίγο.

Στα θετικά: Θα κλείσεις κεφάλαια κάθε είδους σχέσης που δεν που επιτρέπει να προχωρήσεις μπροστά με ανανεωμένη διάθεση και ενέργεια.

Στα αρνητικά: Tα πράγματα φαίνονται δύσκολα στα επαγγελματικά σου, αλλά μην ανησυχείς, όλα θα πάνε τελικά καλά.

Δίδυμος

Δίδυμέ μου καλέ, Σήμερα οι φίλοι και οι παρέες σου θα σου δείξουν ότι είσαι σημαντικός για αυτούς και πως θέλουν αν είσαι καλά. Επιπλέον, οι σχέσεις που διατηρείς στα επαγγελματικά σου  θα ενισχυθούν θετικά.

Στα θετικά: Αν είσαι σε σχέση η επικοινωνία σας βελτιώνεται αι οι παρεξηγήσεις απομακρύνονται.

Στα αρνητικά: Δεν έχεις αρνητικές όψεις σήμερα. Καλή διασκέδαση!

Καρκίνος

Καρκίνε, η ημέρα σε φέρνει αντιμέτωπο με την εικόνα που δείχνεις στον έξω κόσμο. Η Πέμπτη σε ωθεί να κάνεις βήματα προς την αυτοβελτίωση και να εστιάσεις στα δυνατά σου σημεία.

Στα θετικά: Αν δεις τα πράγματα με νηφαλιότητα και να επιλέξεις τις μάχες σου με σοφία θα ξεπεράσεις όλες τις προκλήσεις της ημέρας.

Στα αρνητικά: Μπορεί λόγω του στρες της ημέρας να έρθεις σε μια μικρή αντιπαράθεση με κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο.

Λέων

Καλέ μου Λέοντα, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να επουλώσεις παλιές πληγές. Η Πέμπτη είναι η ημέρα που κατορθώνεις να συνδεθείς με τις αληθινές σου αξίες και να βρεις τη σοφία που κρύβεται μέσα σου.

Στα θετικά: Βρίσκεις την εσωτερική σου ισορροπία.

Στα αρνητικά: Θα έρθεις σε αντιπαράθεση με κάποιο πολύ αγαπημένο σου πρόσωπο.

Παρθένος

Παρθένε, αγγίζει βαθιά θέματα που σχετίζονται με την προσωπική σου δύναμη και τις σχέσεις σου με τους άλλους. Είναι η στιγμή να ανακτήσεις την αυτοπεποίθησή σου και να διεκδικήσεις ό,τι σου ανήκει, τόσο συναισθηματικά όσο και πρακτικά.

Στα θετικά: Η μέρα προσφέρεται για βαθιά εσωτερική εργασία και προσεκτικές επιλογές, ώστε να είναι πιο κατάλληλες οι επόμενες κινήσεις στα ερωτικά σου.

Στα αρνητικά: Πρόσεξε μην αφήσεις το θυμό να κυριαρχήσει σε αποφάσεις που θα πάρεις στα επαγγελματικά σου γιατί δε θα σου βγει σε καλό.

Ζυγός

Ζυγέ μου αγαπημένε, η Πέμπτη θα φέρει στην επιφάνεια την ανάγκη σου για αμοιβαιότητα στις σχέσεις του διατηρείς. Είναι μια καλή στιγμή να διεκδικήσεις την ισορροπία που έψαχνες σε όλους τους τομείς.

Στα θετικά: Είναι μια στιγμή καθαρότητας, όπου μπορείς να επαναπροσδιορίσεις τι θέλεις από τις σχέσεις ή επαφές σου.

Στα αρνητικά: Πρόσεξε μη γίνεις πολύ επιθετικός διεκδικώντας ό,τι σου αναλογεί στα επαγγελματικά σου γιατί μπορεί να βγεις χαμένος.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η Πέμπτη σε φέρνει αντιμέτωπο με τις υποχρεώσεις σου. Η ημέρα σε ωθεί να κοιτάξεις τις συνήθειές σου, αλλά και το πως αυτές επηρεάζουν την εσωτερική σου ισορροπία.

Στα θετικά: Προσπαθείς να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου, ώστε να προχωρήσεις με περισσότερη ενέργεια και αυτοπεποίθηση.

Στα αρνητικά: Θα πρέπει να βρεις έναν πιο ήρεμο τρόπο να επιλύεις τις διαφορές σου στα επαγγελματικά σου γιατί ενδέχεται να παρεξηγηθείς ανεπανόρθωτα.

Τοξότης

Αγαπημένε μου Τοξότη, η Πέμπτη σου είναι γεμάτη πάθος και δημιουργικότητα. Σήμερα είναι η ημέρα που θα επουλώσεις τις παλιές σου συναισθηματικές πληγές.

Στα θετικά: Η δημιουργικότητά σου φτάνει σε νέα επίπεδα, ενώ στα αισθηματικά, οι σχέσεις σου παίρνουν φωτιά, με έντονα συναισθήματα και πάθος να κυριαρχούν.

Στα αρνητικά: Η επιθυμία σου να διεκδικήσεις το πάθος και την αγάπη μπορεί να φέρει συγκρούσεις αν δεν είσαι προσεκτικός.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η Πέμπτη  φέρνει ένταση στο οικογενειακό και φιλικό σου περιβάλλον. Από την άλλη θα παρατηρήσεις μία εχθρότητα από σημαντικά για εσένα πρόσωπα, αλλά μάλλον πρόκειται για αποτέλεσμα δικής σου συμπεριφοράς.

Στα θετικά: Θα βρεις τρόπους να μην χάσεις την ψυχραιμία σου αν και ο θυμός είναι πού εύκολο να σε κατακλίσει.

Στα αρνητικά: Θέλεις να κάνεις μια παύση και να επανεξετάσεις τις επιλογές σου καθώς κάποιες πράξεις σου δεν συγχωρούνται από τον περίγυρό σου.

Υδροχόος

Καλέ μου Υδροχόε, σήμερα θα σε ήθελα ψύχραιμο γιατί οι εντάσεις φαίνεται να σε καταδιώκουν. Η Πέμπτη σε καλεί να επουλώσεις παλιές πληγές που μπορεί να αφορούν τον τρόπο που επικοινωνείς ή που αντιλαμβάνεσαι τον κόσμο γύρω σου.

Στα θετικά: Είναι η κατάλληλη στιγμή να διεκδικήσεις αυτό που θέλεις και στα ερωτικά και στα επαγγελματικά σου, αλλά με ηρεμία και διπλωματία.

Στα αρνητικά: Οι καθημερινότητά σου είναι γεμάτη υποχρεώσεις στερώντας την ελευθερία να ασχοληθείς με τον ερωτικό σου κόσμο και να νιώσεις χαρά και ικανοποίηση.

Ιχθύς

Ιχθύ μου, σήμερα θα επουλώσεις παλιές πληγές που μπορεί να σχετίζονται με τα οικονομικά ή με την αυτοεκτίμησή σου. Η Πέμπτη σου υπενθυμίζει πως πρέπει να βάλεις τάξη στα οικονομικά σου και να εξετάσεις πώς μπορείς να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση.

Στα θετικά: Τα ερωτικά σου χαρακτηρίζονται από έντονα συναισθήματα,  έτσι θα  μπορέσεις να βιώσεις έντονες στιγμές με τη σχέση σου ή ένα νέο πρόσωπο που σε εντυπωσιάζει.

Στα αρνητικά: Η αυτοπεποίθησή σου, επειδή δεν είναι και στα καλύτερά της, μπορεί να φέρει δυσκολίες στην επικοινωνία  σου.

Only in

Κύκλωμα διαφθοράς στην Κέρκυρα - «Ρε, οι εφοριακοί πρέπει να τρώνε δωρεάν»...

Απίστευτοι διάλογοι του κυκλώματος των επίορκων στελεχών της ΔΟΥ στην Κέρκυρα και τιμωρητικοί έλεγχοι γιατί... πλήρωσαν φαγητό σε εστιατόριο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024