Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Τέιλορ Σουίφτ εναντίον Ντόναλντ Τραμπ σημειώσατε 1

Τέιλορ Σουίφτ εναντίον Ντόναλντ Τραμπ σημειώσατε 1

Τι κοινό έχουν όλοι οι Τζένιφερ Λόρενς, Τέιλορ Σουίφτ, Μπίλι Άιλις, Τζόρτζ Κλούνεϊ και Ολίβια Ροντρίγκο; Μισούν όλοι τον Τραμπ.

Η ανάρτηση της Τέιλορ Σουίφτ που καλεί το πλήθος των Swifties να γυρίσουν την πλατη στον Ντόναλντ Τραμπ και να ψηφίσουν την Κάμαλα Χάρις μαζεύει ακόμη likes και γίνεται viral. O υποψήφιος πρόεδρος με τους Ρεπουμπλικανούς Ντόναλντ Τραμπ δεν νιώθει καλά στην τοποθεσία Χόλιγουντ.

Αν και στο παρελθόν οι celebrities κρατούσαν σιγή ιχθύος για την πολιτική, σε αυτές τις εκλογές των ΗΠΑ όλα έχουν αλλάξει με την ορμή της Gen Z.

To πλήθος των διασημοτήτων που υποστηρίζει ανοιχτά την νυν αντιπρόεδρο και υποψήφια με τους Δημοκρατικούς Κάμαλα Χάρις για πρόεδρος στη φετινή εκλογική περίοδο γιγαντώνεται, μεγαλώνει και προφανώς θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ανάδειξη του επόμενου ένοικου στο Λευκό Οίκο.

Πολλές διασημότητες έχουν επικοινωνήσει στις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης αλλά και σε συγκεντρώσεις την υποστήριξη τους στο πρόσωπο της Χάρις, κάτι που στο παρελθόν ήταν ταμπού.

Η πιο επιδραστική φωνή της βιομηχανίας του θεάματος που μπήκε στην αρένα για να ανακοινώσει την υποστήριξή της στην υποψηφιότητα των Δημοκρατικών είναι η Tέιλορ Σουίφτ.

Η Σουίφτ που έχει αναδειχθεί πλέον και στην πιο ισχυρή οικονομικά μπράντα της μουσικής βιομηχανίας με την τρέχουσα διεθνή περιοδεία της, το Eras Tour, να έχει «μαζέψει» περίπου 1,04 δισεκατομμύρια δολάρια από 60 παραστάσεις -και αυτές μόνο το 2023 σύμφωνα με το Forbes- είναι μια υπερδύναμη που ο Ντόναλντ Τραμπ φοβάται.

Η ανάρτηση της Σουίφτ με εκατομμύρια likes προς υποστήριξη των Κάμαλα Χάρις και Τιμ Γουόλς όπου η Σουίφτ σχεδόν με μαεστρία καλεί τον κόσμο που την ακολουθεί να μην επηρεάζονται από καμπάνιες και διαφημίσεις και να κάνουν τη δική τους έρευνα πριν ψηφίσουν καλώντας τους followers της σε εγγραφή προς ψήφο έφερε σε ένα μόνο βράδυ πάνω από 330.000 άτομα επισκέφτηκαν στο Vote.gov σύμφωνα με το The Hollywood Reporter.

«ΜΙΣΩ ΤΗΝ ΤΕΙΛΟΡ ΣΟΥΙΦΤ» ήταν η απάντηση του Ντόναλντ Τραμπ online.

Μετά την Σουίφτ, πανικός

Η καμπάνια της Χάρις εκμεταλλεύθηκε αριστουργηματικά το branding της Charli XCX και την τάση του «brat» που καθιερώθηκε μετά από το (πραγματικά καλό) άλμπουμ της, έφερε στην υποψηφιότητα των Δημοκρατικών hits και επιρροή σε Millennials και Gen Z –γενιές ψηφοφόρων που αν αποφασίσουν να συμμετέχουν στην διαδικασία ψηφοφορίας μπορούν να ανατρέψουν τα δεδομένα με ορμή.

Την Χάρις υποστηρίζουν πλέον ανοιχτά ο πρώην παρουσιαστής του Fox News, Τζεράλντο Ριβέρα -έγραψε στο Twitter ότι κάποτε θεωρούσε τον Ντόναλντ Τραμπ φίλο μέχρι που «κάρφωσε πισώπλατα το Σύνταγμα», οπότε και θα υποστηρίξει την Καμάλα Χάρις επειδή ο Τραμπ είναι «ένας loser που δεν μπορεί να τον εμπιστευτείς»-, αλλά και οι:

Αν Χάθαγουεϊ, Άντι Κόεν (παρουσιαστής), ο πρώην σταρ του ΝΒΑ και δισεκατομμυριούχος Μάτζικ Τζόνσον, οι συνάδελφοι της Σουίφτ Ολίβια Ροντρίγκο, Τζον Λέτζεντ, Cardi B, Kesha, Μπίλι Άιλις και ο αδελφός της Finneas, Chappell Roan, Bruce Springsteen και Neil Young, η μαμά της Beyoncé, Tina Knowles, Τζορτζ Κλούνεϊ, Μπάρμπρα Στρέιζαντ, Ρόζι Ο Ντόνελ, Τζείμι Λι Κέρτις, Σίνθια Νίξον, Kέρι Ουάσινγκτον, Τζέιν Φόντα, Μπεν Στίλερ, Τζον Στάμος, Μάτ Ντέιμον, Όντρεϊ Πλάζα, Τζένιφερ Άνιστον, Ρόμπερτ Ντενίρο, Τζένιφερ Λόρενς, Μπράιαν Κράνστον και Σπάικ Λι είναι μόνο μερικοί.

Η λίστα συνεχίζεται, ο Τραμπ ουρλιάζει.

Only in

ΣΥΡΙΖΑ: Η Πολιτική Γραμματεία καταδικάζει την πλατφόρμα Κασσελάκη και τα έκτροπα στην Κ.Ε.

Ποια μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισαν το σκέλος της πολιτικής καταδίκης Κασσελάκη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024