Στις 17 Οκτωβρίου, η Πανσέληνος στον δυναμικό Κριό μάς προσκαλεί σε ένα χορό αυτογνωσίας και πάθους που θα  επηρεάσει τα ζώδια ως τα τέλη του μήνα. Σε σύνοδο με τον Χείρωνα και σε τετράγωνο με τον μαχητικό Άρη κουβαλά μαζί της την ένταση της αναγέννησης. Μας προκαλεί να αντιμετωπίσουμε τα τραύματά μας, να διεκδικήσουμε αυτό που επιθυμούμε με όλη μας την καρδιά και να αφήσουμε πίσω ό,τι μας κρατάει δέσμιους.

Πάμε να δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο σε αυτό το λαμπερό, σεληνιακό πάρτι.

Κριός

Η Πανσέληνος αυτή είναι σαν να κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη και να βλέπεις όλες τις πλευρές που χρειάζονται αγάπη και προσοχή. Η ανάγκη για έκφραση και αλλαγή θα γίνει ακατανίκητη, και θα διεκδικείς τη θέση σου στη ζωή με πάθος και αποφασιστικότητα. Πρέπει να αποδεχτείς τα τραύματά σου, να αγκαλιάσεις τον εαυτό σου όπως πραγματικά είσαι και να προχωρήσεις μπροστά χωρίς φόβο.

Ωστόσο, το σπίτι και η οικογένεια μπορεί να σε προκαλέσουν με θέματα που ζητούν λύσεις. Μην αφήσεις τις εντάσεις να σε κυριεύσουν, αλλά βάλε όρια αποκτώντας την ηρεμία που χρειάζεσαι. Άσε την φλόγα σου να λάμψει και να σε καθοδηγήσει προς το μέλλον που ονειρεύεσαι.

Ταύρος

Για σένα, Ταύρε, φωτίζονται πιο βαθιά σου συναισθήματα, αναγκάζοντάς σε να αντιμετωπίσεις τα κρυφά άγχη και τις αμφιβολίες σου. Πρέπει να δεις τι πραγματικά σε βαραίνει και να απελευθερωθείς από ό,τι σε κρατάει πίσω. Θέλεις περισσότερο χρόνο για χαλάρωση και εσωτερική αναζήτηση, επιτρέποντας στον εαυτό σου να επουλωθεί από όσα σε έχουν πληγώσει.

Στην καθημερινότητά σου, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σε πιέζουν, μα αυτή η Πανσέληνος σε καλεί να επανεξετάσεις τις προτεραιότητές σου. Μην αφήνεις τις απαιτήσεις των άλλων να υπαγορεύουν τις κινήσεις σου.

Δίδυμοι

Δίδυμε, σε απασχολούν τα κοινωνικά σου δίκτυα και οι φιλίες σου. Επιδιώκειςνα επαναξιολογήσεις ποιοι άνθρωποι αξίζουν πραγματικά να είναι στο πλευρό σου. Οι σχέσεις που δεν προσφέρουν αμοιβαιότητα μπορεί να τεθούν σε δοκιμασία, αφού αναζητάς μεγαλύτερη αυθεντικότητα και βάθος στις συνδέσεις σου.

Στον κόσμο της δημιουργικότητας, νιώθεις την έμπνευση να ρέει σαν ποτάμι. Μην διστάσεις να μοιραστείς τα ταλέντα σου, να λάμψεις και να εκφράσεις τη μοναδικότητά σου. Άφησε τον κόσμο να δει πόσο λαμπερός είσαι, ακόμη κι αν χρειάζεται να αφήσεις πίσω σου ανθρώπους ή συνήθειες που σε μπλοκάρουν.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η Πανσέληνος αυτή σε οδηγεί σε μια στιγμή απόλυτης διαύγειας για την καριέρα και τους στόχους σου. Επικρατεί η επιθυμία να κάνεις μια μεγάλη αλλαγή, να διεκδικήσεις αυτό που πραγματικά αξίζεις ή να πάρεις αποφάσεις που θα σε οδηγήσουν στο επόμενο επίπεδο. Η αυτοπεποίθησή σου βρίσκεται στα ύψη, και τώρα είναι η στιγμή να κάνεις το επόμενο βήμα με τόλμη.

Ταυτόχρονα, τα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού μπορεί να βγουν στην επιφάνεια, απαιτώντας από εσένα να βρεις ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

Λέων

Λέοντα, καλείσαι να εξερευνήσεις νέα μονοπάτια, να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να αναζητήσεις εμπειρίες που θα σε εμπνεύσουν. Επιθυμείς να ξεφύγεις από την καθημερινότητα, να ταξιδέψεις, να μάθεις κάτι νέο ή να ανοιχτείς σε νέες ιδέες που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς.

Ταυτόχρονα, θέματα που αφορούν την επικοινωνία και τις σχέσεις σου με τους γύρω σου μπορεί να λάβουν μεγαλύτερες διαστάσεις. Μην φοβηθείς να εκφράσεις τη γνώμη σου και να υποστηρίξεις τις ιδέες σου, ακόμη κι αν οι άλλοι δεν συμφωνούν. Είναι η στιγμή να αναδείξεις το πάθος σου και να εμπνεύσεις τους γύρω σου με την αυθεντικότητα και το θάρρος σου.

Παρθένος

Η Πανσέληνος αυτή σε οδηγεί σε μια βαθιά εσωτερική αναζήτηση, Παρθένε, αναγκάζοντάς σε να αντιμετωπίσεις θέματα που αφορούν την αυτοεκτίμησή σου και τις βαθύτερες επιθυμίες σου. Παρατηρείς ποια είναι τα πρότυπα και οι συνήθειες που πρέπει να αφήσεις πίσω για να αισθανθείς πραγματικά ελεύθερος.

Στον τομέα των οικονομικών, οι αλλαγές μπορεί να είναι αναπόφευκτες, όμως η ενέργεια αυτής της Πανσελήνου σε βοηθά να δεις νέες ευκαιρίες για ανάπτυξη. Απαιτείται, λοιπόν, να πάρεις τον έλεγχο της ζωής σου και να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις για να δημιουργήσεις ένα πιο σταθερό μέλλον.

Ζυγός

Ζυγέ μου, τούτη η Πανσέληνος φέρνει στο προσκήνιο τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Οι ισορροπίες αλλάζουν, και θα νιώσεις την ανάγκη να επαναπροσδιορίσεις το ρόλο σου μέσα σε αυτές. Εξετάζεις ποιοι άνθρωποι σε στηρίζουν πραγματικά και ποιοι ίσως σε κρατούν πίσω. Οι σχέσεις που δεν βασίζονται στην αμοιβαιότητα αναμένεται να δοκιμαστούν, όμως η διαύγεια που φέρνει αυτή η Πανσέληνος θα σε βοηθήσει να πάρεις τις σωστές αποφάσεις.

Παράλληλα, ζητήματα που αφορούν τις οικονομικές και συναισθηματικές σου ανάγκες έρχονται στην επιφάνεια, προσκαλώντας σε να διεκδικήσεις ό,τι αξίζεις. Αν σου χρωστούν χρήματα ή αν υπάρχει ένα κληρονομικό θέμα στο οποίο έχεις αδικηθεί, το αστρολογικό σκηνικό θα σου δείξει τη σκληρή αλήθεια, καθώς και το δρόμο στην επίλυση των εντάσεων.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος του Οκτώβρη σε καλεί να επικεντρωθείς στην καθημερινότητά σου, Σκορπιέ, και να αναζητήσεις τρόπους για να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου. Προσπαθείς να οργανώσεις καλύτερα τις υποχρεώσεις σου, να φροντίσεις την υγεία σου ή να απαλλαγείς από συνήθειες που σε εμποδίζουν να προχωρήσεις. Ο στόχος σου είναι να δημιουργήσεις ένα καθημερινό πρόγραμμα που θα σε ενδυναμώνει και θα σε κάνει να νιώθεις πιο παραγωγικός.

Συνάμα, τα ερωτικά σου παίρνουν φωτιά, με την ενέργεια της Πανσελήνου να φέρνει πάθος και ένταση στη ζωή σου. Μην φοβηθείς να αφεθείς σε αυτή τη ροή και να απολαύσεις τη μαγεία του να ζεις το παρόν. Η αυτοπεποίθησή σου αυξάνεται και σε βοηθά να εκφραστείς με έναν τρόπο που θα σαγηνεύσει τους γύρω σου.

Τοξότης

Τοξότη, η Πανσέληνος του Οκτώβρη ξυπνά μέσα σου την επιθυμία για χαρά, δημιουργία και διασκέδαση. Σου κάνει θετικές όψεις, αφήνοντάς σε να λάμψεις, να παίξεις, να εκφράσεις την καλλιτεχνική σου πλευρά και να θυμηθείς τι σημαίνει να ζεις με πάθος. Αν νιώθεις την ανάγκη να αφήσεις πίσω τους περιορισμούς της καθημερινότητας, αυτή η περίοδος θα σε παρακινήσει να ακολουθήσεις την καρδιά σου.

Ταυτόχρονα, οι σχέσεις με τα παιδιά ή τις νεανικές πλευρές της ζωής σου παίρνουν έναν πιο σημαντικό ρόλο, προσφέροντάς σου στιγμές γεμάτες μαγεία και αγάπη. Άφησε την περιπέτεια να σε καθοδηγήσει και μην διστάσεις να ανακαλύψεις νέους τρόπους να απολαμβάνεις τη ζωή.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η Πανσέληνος αυτή σε ωθεί να επανεξετάσεις τις ρίζες σου, τις οικογενειακές σχέσεις και τον χώρο που ονομάζεις σπίτι. Ίσως ανακαλύψεις ότι ήρθε η στιγμή να αφήσεις πίσω παλιές συνήθειες ή να αντιμετωπίσεις θέματα που σχετίζονται με το παρελθόν σου. Η εσωτερική σου ασφάλεια γίνεται πρωταρχική, και η ανάγκη για ένα περιβάλλον που σε στηρίζει και σε θρέφει γίνεται πιο έντονη.

Παράλληλα, η καριέρα και οι στόχοι σου συνεχίζουν να είναι στο προσκήνιο, με την ενέργεια της Πανσελήνου να σε ωθεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ των επαγγελματικών σου φιλοδοξιών και της προσωπικής σου ζωής. Είναι η στιγμή να αναθεωρήσεις τι πραγματικά σε γεμίζει και να προχωρήσεις με αποφασιστικότητα.

Υδροχόος

Υδροχόε, η Πανσέληνος σε παρακινεί να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να μάθεις, να ταξιδέψεις και να εξερευνήσεις νέες ιδέες. Η περιέργειά σου φουντώνει, και η ανάγκη σου να επικοινωνήσεις με τους άλλους γίνεται πιο έντονη. Μην φοβηθείς να εκφράσεις τις απόψεις σου, να μοιραστείς τις γνώσεις σου ή να διεκδικήσεις μια νέα προοπτική για τη ζωή.

Στην καθημερινότητα, οι μικρές λεπτομέρειες μπορεί να αποδειχθούν σημαντικές, καθώς το αστρολογικό σκηνικό σε καλεί να είσαι προσεκτικός στις επικοινωνίες και τις επαφές σου. Μπορείς ξεκάθαρα να δεις πώς μπορείς να βελτιώσεις τον τρόπο που συνδέεσαι με τον κόσμο γύρω σου.

Ιχθύς

Ιχθύ, αυτή η περίοδος φέρνει μια έντονη επιρροή στα οικονομικά σου ζητήματα και στην αίσθηση της αξίας σου. Απαιτείται να αναθεωρήσεις τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεσαι τους πόρους σου ή να διεκδικήσεις μια μεγαλύτερη ανταμοιβή για τον κόπο και το ταλέντο σου. Η αυτοπεποίθησή σου ενισχύεται, και αυτό σε βοηθά να δεις τι αξίζεις πραγματικά.

Μαζί, οι προσωπικές σου σχέσεις επηρεάζονται, φέρνοντας στην επιφάνεια θέματα που σχετίζονται με την αυτοεκτίμηση και την ικανότητά σου να δίνεις και να λαμβάνεις αγάπη. Θα χρειαστεί να αγκαλιάσεις τον εαυτό σου, να αποδεχτείς τις ευαισθησίες σου και να ανακαλύψεις τη δύναμη που κρύβεις μέσα σου.

* Πηγή: Grace