Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Στρεσάρομαι με τα αδιάκριτα σχόλια στα social media»

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Στρεσάρομαι με τα αδιάκριτα σχόλια στα social media»

Η παρουσιάστρια του MEGA, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μίλησε για τη ζωή της μετά τον γάμο, το απίστευτο δώρο που τους έκαναν και τον κόσμο των social media.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, δύο εικοσιτετράωρα πριν πάρει θέση στην παρέα του «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα!» με τον Κώστα Τσουρό, όπως και κάθε Σαββατοκύριακο στο MEGA στις 13:40.

Η συζήτηση ξεκίνησε γύρω από τη νέα συνθήκη στην καθημερινότητα της Ευρυδίκης. Μιλώντας λοιπόν για τη ζωή της μετά τον γάμο με τον Γρηγόρη Μόργκαν, ο οποίος έγινε την 1η Σεπτέμβρη, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη υποστήριξε πως «δεν έχει αλλάξει τίποτα».

Η παρουσιάστρια του MEGA, οργάνωνε τον εναλλακτικό της γάμο εδώ και καιρό, προσπαθώντας να κρατήσει την ιδιαίτερη αυτή στιγμή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας: «Ήταν ένα πάρτι, το κάναμε πολύ στενά, ένα χρόνο δεν είχα πει τίποτα. Το είχα προετοιμάσει, το ξέραμε. Ευτυχώς κρατήθηκε και αποκαλύφθηκε πέντε μέρες πριν», είπε.

Αναφερόμενη στον σύζυγό της, αλλά και τη σχέση τους, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είπε: «Νομίζω πως έτσι, ήταν για να γίνει. Του πήρε μάλλον έναν χρόνο μέχρι να κάνει την πρόταση. Ο Γρηγόρης είναι ένας άνθρωπος πολύ δουλεμένος, οπότε μαζί του νιώθω ασφάλεια. Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο».

Το μοναδικό δώρο

Η Δανάη Μπάρκα θέλησε να μάθει αν οι φήμες πως οι μελόνυμφοι έλαβαν ως δώρο ένα βανάκι/τροχόσπιτο, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απάντησε πως αυτές είναι βάσιμες. «Το συγκεκριμένο βανάκι είναι παρκαρισμένο στην Κρήτη. Οπότε το τουρ αυτό θα γίνει εκεί. Είναι πολύ ωραίο δώρο, ακριβώς πάνω μας» είπε.

Με αφορμή την πληροφορία αυτή, η παρουσιάστρια εκμυστηρεύτηκε πως θα ήθελε πολύ να κάνει μια ταξιδευτική εκπομπή. «Θα ήταν ακριβώς αυτό, ένα βανάκι και να γυρνάω γύρω, γύρω, εξωτερικό-Ελλάδα, παντού» σημείωσε.

Τι λέει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για τα social media

«Δυναμική είμαι και ήμουν από πάντα. Ήμουν πολύ αντιδραστικό παιδάκι, στα κάγκελα. Αλλά μπαίνω μπροστά για τους δικούς μου, μου αρέσει» σημειώνει για το δυναμικό του χαρακτήρα της, η Ευρυδική Βαλαβάνη.

«Νομίζω πως δεν περνάει αυτό ποτέ, μπορεί να μου έχουν πει «άντε με το καλό το μωράκι» ή «παντρεύτηκες γιατί είσαι έγκυος». Εγώ δεν μπορώ με αυτά, πιέζομαι, στρεσσάρομαι» σημείωσε για τα διάφορα σχόλια που λαμβάνει κατά καιρούς στα social media. «Το παίρνω πολύ μέσα μου, είναι σαν να με πιέζει κάποιος να το κάνω. Δεν ξέρεις αν εγώ όντως προσπαθώ ή δεν θέλω. Δεν ξέρω πώς μπορώ να το αποβάλλω και κάνω δουλειά πάνω σε αυτό» είπε.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για το «Ακόμα δεν είδες τίποτα!»

«Δεύτερη χρονιά στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα!», είμαστε μια πολύ ωραία ομάδα. Είναι πολύ ωραίο το κλίμα, νιώθω πολύ ωραία εκεί και με τον Κώστα και με τη Νόνη και με τον Πάνο, με όλους. Είναι υπέροχη η συνθήκη εκεί» σχολιάζει με ενθουσιασμό η παρουσιάστρια για τη συμμετοχή της στην infotainment εκπομπή του MEGA.

Απαντώντας σε ερώτηση για τον τρόπο που τοποθετείται απέναντι σε θέματα που ενδεχομένως να την ενοχλούν, λέει: «Σίγουρα προσέχουμε (τι λέμε), κι ας μην συμφωνώ με αυτά που ακούω. Ότι δεν μου αρέσει να κάνουν σε μένα, δεν θέλω να το κάνω ούτε εγώ. Ψάχνω να βρω τον τρόπο να τοποθετηθώ με σεβασμό».

Δείτε όσα είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο βίντεο που ακολουθεί:

Only in

ΣΥΡΙΖΑ: Η Πολιτική Γραμματεία καταδικάζει την πλατφόρμα Κασσελάκη και τα έκτροπα στην Κ.Ε.

Ποια μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισαν το σκέλος της πολιτικής καταδίκης Κασσελάκη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024