Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
5 spooky ιδέες διακόσμησης για το Halloween

5 spooky ιδέες διακόσμησης για το Halloween

Είναι το Halloween η αγαπημένη σου γιορτή; Σου αρέσουν τα θρίλερ και τα επιτραπέζια μυστηρίου; Είσαι έτοιμος να τρομάξεις;

Το Halloween πλησιάζει και δεν υπάρχει καλύτερη αφορμή για να οργανώσεις μια βραδιά τρόμου που θα κάνει τους φίλους σου να ουρλιάξουν… από χαρά (και λίγο από φόβο)!

Αν θέλεις το σπίτι σου να μετατραπεί σε σκηνικό από ταινία τρόμου και οι καλεσμένοι σου να βγουν από εκεί με τα μαλλιά σηκωμένα, τότε πρέπει να βάλεις τα μεγάλα σου spooky διακοσμητικά γυαλιά!

Από τέλεια επιτραπέζια παιχνίδια τρόμου μέχρι τις πιο creepy διακοσμήσεις που μπορείς να σκεφτείς, σου έχω 5 ιδέες που θα κάνουν τη βραδιά σου αξέχαστη. Φόρα το πιο τρομακτικό χαμόγελο και ετοιμάσου να τρομοκρατήσεις τους φίλους σου με στιλ!

Επιτραπέζια Παιχνίδια Τρόμου

Ξεκινάμε με κάτι που θα βάλει όλη την παρέα στο πνεύμα του Halloween: ένα καλό επιτραπέζιο παιχνίδι τρόμου! Τι καλύτερο από το να μαζευτείτε γύρω από το τραπέζι, να κλείσετε τα φώτα και να βυθιστείτε σε ένα σπίτι γεμάτο φαντάσματα και μυστικά; Το «Mysterium» είναι η τέλεια επιλογή. Ένας παίκτης είναι το φάντασμα που προσπαθεί να επικοινωνήσει μέσω περίεργων οραμάτων, ενώ οι υπόλοιποι προσπαθούν να καταλάβουν τι στο καλό προσπαθεί να πει! Είναι σαν να παίζεις Pictionary με φαντάσματα. Αν θέλεις να βάλεις τους φίλους σου να σκέφτονται ενώ απολαμβάνουν το σασπένς, αυτό το παιχνίδι θα κάνει τη δουλειά.

Ο απόλυτος Τρόμος στην τηλεόρασή σου

Εντάξει, μετά από ένα επιτραπέζιο γεμάτο τρόμο, τι καλύτερο από μια ταινία που θα κάνει τους καλεσμένους σου να τρέμουν; Εδώ μιλάμε για ταινίες που δεν θα αφήσουν κανέναν να κοιμηθεί άνετα το βράδυ. Βάλε λοιπόν την τηλεόρασή σου να κάνει όλη τη δουλειά.

Πρώτη επιλογή: το «The Witch». Είναι μια ταινία που ξεκινάει αργά, αλλά χτίζει τέτοια ατμόσφαιρα που μέχρι το τέλος της, όλοι θα κοιτούν γύρω τους. Είναι τέλειο αν θέλεις να βάλεις κάνεις τους φίλους σου να μην μπορούν να σηκωθούν ούτε για τουαλέτα.

Αν, από την άλλη, η παρέα σου είναι hardcore και αντέχει τα πάντα, τότε το «Hereditary» είναι ο αληθινός τρόμος που ζητάς. Μιλάμε για μια ταινία που θα κάνει ακόμα και τον πιο γενναίο να… γουρλώσει τα μάτια!

Φωτιστικά Κολοκύθες: Το Απόλυτο Halloween Must

Και τώρα περνάμε στα βασικά! Δεν υπάρχει Halloween χωρίς κολοκύθες, ειδικά αν είναι φωτισμένες. Σκέψου το σπίτι σου βυθισμένο σε μισοσκόταδο, με κολοκύθες να λάμπουν και να ρίχνουν spooky σκιές. Είναι σαν να ζεις μέσα σε μια ταινία τρόμου. Αν είσαι παραδοσιακός, μπορείς να σκαλίσεις τις δικές σου κολοκύθες – βάλε ένα creepy χαμόγελο ή μάτια ζόμπι και είσαι έτοιμος.

Αν δεν είσαι και τόσο καλός με το σκάλισμα, υπάρχουν πάντα οι LED κολοκύθες που κάνουν τη δουλειά για σένα και μπορούν να αλλάξουν χρώμα. Πιο εύκολο, λιγότερο μπελάς και… χωρίς τα σπόρια που κολλάνε παντού!

Συσκευές Τρομακτικών Ήχων

Τι είναι όμως ένα Halloween πάρτι χωρίς τους σωστούς ανατριχιαστικούς ήχους; Σκέψου το: Καθώς οι καλεσμένοι σου περπατούν μέσα στο σπίτι, ακούγονται ουρλιαχτά από μακριά, φωνές που ψιθυρίζουν από τις γωνίες και πόρτες που τρίζουν. Ναι, με μια καλή συσκευή μπορείς να φτιάξεις την τέλεια ατμόσφαιρα.

Τοποθέτησε τις συσκευές σε διάφορα σημεία του σπιτιού και παίξε τρομακτικούς ήχους. Ένα ουρλιαχτό εδώ, μια αλυσίδα να σέρνεται από εκεί, και το πάρτι σου θα γίνει ακόμα πιο τρομακτικό. Οι καλεσμένοι σου δεν θα ξέρουν τι τους περιμένει στη γωνία!

Κάθε Σπίτι Χρειάζεται Νεκροκεφαλές και Ιστό Αράχνης

Και τώρα φτάνουμε στην καρδιά της διακόσμησης. Αν θες το σπίτι σου να μοιάζει με πραγματικά στοιχειωμένο, πρέπει να γεμίσεις τον χώρο με νεκροκεφαλές, ψεύτικους ιστούς αράχνης που μπορείς να φτιάξεις με κόλλα και… μαύρα κεριά!

Με αυτές τις πέντε ιδέες, το Halloween πάρτι σου θα είναι σίγουρα το highlight του χρόνου. Θα δεις τους καλεσμένους σου να τρέμουν, να γελούν και να λένε ιστορίες για τη βραδιά σου για πολύ καιρό. Τι περιμένεις λοιπόν; Φόρεσε τη μάσκα σου, άναψε τα κεριά και ετοιμάσου για την πιο ανατριχιαστική βραδιά της χρονιάς!

Only in

Κύκλωμα διαφθοράς στην Κέρκυρα - «Ρε, οι εφοριακοί πρέπει να τρώνε δωρεάν»...

Απίστευτοι διάλογοι του κυκλώματος των επίορκων στελεχών της ΔΟΥ στην Κέρκυρα και τιμωρητικοί έλεγχοι γιατί... πλήρωσαν φαγητό σε εστιατόριο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024