Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Η αναβάθμιση των κέντρων υγείας στο επίκεντρο της πολιτικής ατζέντας του δημάρχου Ωρωπού

Η αναβάθμιση των κέντρων υγείας στο επίκεντρο της πολιτικής ατζέντας του δημάρχου Ωρωπού

Η αναβάθμιση των κέντρων υγείας στόχος της επιτροπής Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής.

Ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης προήδρευσε στην πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) που συστάθηκε σε Σώμα και έκανε χαρτογράφηση των σημαντικών θεμάτων που αφορούν τις υπηρεσίες Υγείας στους 66 Δήμους της Αττικής.

Η αναβάθμιση του ρόλου των Κέντρων Υγείας, των κοινωνικών δομών, της ισότητας, ψυχολογικής υποστήριξης και της πάταξης των φαινόμενων βίας κατά γυναικών ή μεταξύ ανηλίκων ήταν τα θέματα που μπήκαν σε προτεραιότητα.

«Θέλουμε να έχουμε παρεμβατικό ρόλο»

Όπως τόνισε ο Γιώργος Γιασημάκης: «Είχα τη χαρά και τιμή να συγκαλέσω ως Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) την πρώτη συνεδρίαση  και μέσα από αυτή να γνωρίσω εξαίρετους συναδέλφους γιατρούς και έμπειρους αυτοδιοικητικούς με γνώσεις, ενθουσιασμό και στόχο για να παράξουν έργο. Η ποιότητα και οι γνώσεις τους στα ζητήματα υγείας είναι η δυναμική της Επιτροπής για σημαντικές παρεμβάσεις προς κάθε κατεύθυνση προς όφελος των Δήμων και κυρίως των πολιτών.

Έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε και σκοπός μας είναι να έχουμε εισηγητικό και παρεμβατικό ρόλο προς κάθε κατεύθυνση πάντα με συνεργασίες, επιχειρήματα και διάλογο. Από την πρώτη συνεδρίαση τέθηκαν σημαντικά ζητήματα που θα αποτελέσουν τη βάση της εισήγησης μας τόσο προς τη Γενική Συνέλευση της ΠΕΔΑ όσο και προς το Συνέδριο της ΚΕΔΕ που θα γίνουν το προσεχές διάστημα με απώτερο στόχο να προωθούν ως αιτήματα προς επίλυση»

Only in

Το «σχέδιο Κασσελάκη» στην Πολιτική Γραμματεία – 2+1 σενάρια αναβολής του Συνεδρίου για να αποτραπεί η διάλυση

Οι προβοκάτσιες στην ΚΕ από «αγανακτισμένους» οπαδούς, τα καλέσματα Κασσελάκη και αναφορές του στην οργή του κόσμου και ο φόβος για «βόμβες» τινάζουν στον αέρα τον προσυνεδριακό διάλογο και εντείνει την ανησυχία για Συνέδριο αρένα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024