Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Έκλεισε ως «σκέτος» Στέφανος Κασσελάκης την πλατεία Κολοκοτρώνη για ομιλία τη Δευτέρα

Έκλεισε ως «σκέτος» Στέφανος Κασσελάκης την πλατεία Κολοκοτρώνη για ομιλία τη Δευτέρα

Παραμονή της ημερίδας του Ινστιτούτου του Αλέξη Τσίπρα διάλεξε να κάνει ομιλία ο Στέφανος Κασσελάκης στο κέντρο της Αθήνας.

Το ότι ο κ. Κασσελάκης βλέπει ή θέλει ως αντίπαλό του τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Πρωθυπουργό είναι εκπεφρασμένη βούληση και θέση από τον ίδιο και για αυτό δεν προξενεί εντύπωση το γεγονός ότι ζήτησε από τον Δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα να του παραχωρήσει ο Δήμος την πλατεία Κολοκοτρώνη για να πραγματοποιήσει ομιλία τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου.

Την επόμενη ημέρα είναι προγραμματισμένη η ημερίδα του Ινστιτούτου Τσίπρα όπου όπως έχει γίνει γνωστό ο Αλέξης Τσίπρας και οι προσκεκλημένοι ομιλητές θα αναπτύξουν μια ατζέντα για τις προτάσεις του προοδευτικού χώρου στην οικονομία και την ακρίβεια.

Η ημερίδα θα κλείσει με ομιλία του κ. Τσίπρα όπου αναμένεται να καταθέσει πλατφόρμα προοδευτικών πολιτικών για την ενιαία έκφραση του χώρου.

Σκέτο Στέφανος

Ωστόσο αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι ο κ. Κασσελάκης ζήτησε αρχικά την πλατεία από τον Δήμαρχο Αθηναίων μέσω δικηγόρου «προέδρου και υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ».

Όπως πληροφορούμαστε στο γραπτό αίτημα του κ. Κασσελάκη ο Δήμος Αθηναίων απάντησε ότι δεν μπορεί απαντήσει καθώς δεν είναι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Φαίνεται ότι έγιναν και άλλα αιτήματα σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες με το τελευταίο αίτημα να γίνεται μέσω «ομάδας υποστηρικτών Στέφανου Κασσελάκη» σκέτο.
Αυτή τη φορά ο Δήμος Αθηναίων απάντησε παραχωρώντας το δημόσιο χώρο σε έναν «διακεκριμένο πολίτη».

Only in

Πώς θα «απενεργοποιηθεί» η βόμβα του δημογραφικού στην ΕΕ - Τι προτείνει η Morgan Stanley

Δέσμη μέτρων για να αντιμετωπιστεί το δημογραφικό στην ΕΕ προτείνει η Morgan Stanley. Aνάμεσά τους η αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότηση ή εναλλακτικά η αύξηση της μετανάστευσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024