«Είναι ειλημμένη η απόφαση από την Κεντρική Επιτροπή για τον αποκλεισμό του Στέφανου Κασσελάκη», τόνισε ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Χρήστος Γιαννούλης.

Όπως τόνισε ο Χρήστος Γιαννούλης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1 σχέση με το συνέδριο και τις τοποθετήσεις του Στέφανου Κασσελάκη γύρω από αυτό, «εάν θέλει να δυναμιτίσει ένα συνέδριο, διοργανώνει αντισυγκεντρώσεις και SMS», λέγοντας πως «αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο θα μπει στο συνέδριο» ο πρώην πρόεδρος.

Σύμφωνα με τον Χρήστο Γιαννούλη, «δεν θα είναι βελούδινη η βραδιά του συνεδρίου. Δεν είμαι προφήτης για να πω τι θα γίνει» ως προς τη διεξαγωγή του, είπε επίσης ο Χρήστος Γιαννούλης, εκφράζοντας σε κάθε περίπτωση την θέση του υπέρ του να γίνει το συνέδριο.

«Πώς θα κυβερνήσει που λέει ψέματα ότι είναι 50 οι εργαζόμενοι στο κόμμα ενώ είναι 12»

Ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης εξαπέλυσε πυρά με αποδέκτη τον Στέφανο Κασσελάκη, με αφορμή και τις κατηγορίες που εξαπέλυσε περί μελών της Κεντρικής Επιτροπής, που πληρώνονται από το κόμμα, λέγοντας ότι «πώς θα κυβερνήσει που λέει ψέματα ότι είναι 50 οι εργαζόμενοι στο κόμμα ενώ είναι 12».

Καταληκτικά σημείωσε πως είναι «δειλή» η στάση της κυβέρνησης να μην σχολιάζει τις απόψεις του Αντώνη Σαμαρά από την Κύπρο, όπως αυτός τοποθετήθηκε επικριτικά απέναντι στην γραμμή των «ήρεμων νερών» που τηρεί η κυβέρνηση στα ελληνοτουρκικά, κάνοντας λόγο για «σιωπηλή αποδοχή τετελεσμένων».