Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην Αναντολού Εφές για την 4η αγωνιστική της Euroleague.

Ο τεχνικός της τουρκικής ομάδας, Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς, μίλησε την παραμονή του αγώνα με τους Ερυθρόλευκους και στάθηκε στο πόσο καλά δουλεμένη είναι η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, ενώ τόνισε πως διαθέτει ταλαντούχους παίκτες και πως η ομάδα του θα χρειαστεί σκληράδα σε επίθεση και άμυνα.

Αναλυτικά όσα είπε: «Πρόκειται για μία καλά προπονημένη ομάδα, έμπειρη και με επί χρόνια καταξιωμένο σύστημα σε επίθεση κι άμυνα. Διαθέτει πολύ καλούς και ταλαντούχους παίκτες, που συνθέτουν μία ποιοτική ομάδα. Θα χρειαστεί σκληράδα σε επίθεση κι άμυνα. Μαζί με τη βοήθεια από το κοινό μας, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για τη νίκη που θέλουμε πάρα πολύ».

Ανακοίνωσε sold out για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

Το νεόδμητο και υπερσύγχρονο TBF Salon, όπως αποκαλούν οι Τούρκοι τη νέα έδρα της Εφές έχει χωρητικότητα 10.000 θεατών, με τη διοίκηση του τουρκικού συλλόγου να ανακοινώνει σήμερα (17/10) sold-out στα εισιτήρια του αγώνα με τους «ερυθρόλευκους».

Αυτός θα είναι μόλις ο δεύτερος αγώνας που δίνει στο συγκεκριμένο γήπεδο στη Euroleague η Αναντολού Εφές, με τον πρώτο διεξάγεται στις 10 Οκτωβρίου, όταν η Εφές ηττήθηκε με 78-83 από τη συμπολίτισσα Φενερμπαχτσέ του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στο ευρωπαϊκό τουρκικό «εμφύλιο».

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού μετρά 1 νίκη (απέναντι στη Βίρτους στην Μπολόνια στην πρεμιέρα) και 2 διαδοχικές ήττες. Η πρώτη ήταν από τη Φενέρ, ενώ η δεύτερη ήττα ήρθε για τους Τούρκους, στο Βελιγράδι, με 93-91, από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.