Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός: Ψάχνει αντίδραση στο «remake» του περσινού τελικού

Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός: Ψάχνει αντίδραση στο «remake» του περσινού τελικού

Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τη Ρεάλ Μαδρίτης εκτός έδρας για την τέταρτη αγωνιστική της Euroleague και ψάχνει ένα μεγάλο διπλό στο «remake» του περσινού τελικού.

O Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «WiZink Center» για την τέταρτη αγωνιστική της Euroleague (21:45), θέλοντας να βγάλει αντίδραση μετά την ήττα από την Παρί πριν λίγα 24ωρα στο «remake» του περσινού τελικού στο Βερολίνο.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θέλει ένα μεγάλο αποτέλεσμα στη Μαδρίτη κόντρα στη βασίλισσα που η αλήθεια είναι ότι ψάχνεται ακόμη. Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από ήττα στο Παρίσι κόντρα στην «πρωτάρα» Παρί, η οποία επικράτησε 84-80.

Κακό ξεκίνημα από τη Ρεάλ

Ο Παναθηναϊκός παρασύρθηκε από τον ρυθμό των Γάλλων και έκανε μία κακή εμφάνιση, η οποία έφερε προβληματισμό στις «τάξεις» του αλλά και την ανάγκη για άμεση αντίδραση. Οι «πράσινοι» θα κληθούν να επικρατήσουν κόντρα στη Ρεάλ, η οποία ναι μεν τρομάζει λόγω ρόστερ, ωστόσο έχει ξεκινήσει ακόμη πιο άσχημα τη σεζόν, έχει πληγωμένο εγωισμό, και βρίσκεται σε δύσκολη θέση, αναζητώντας και αυτή μία αντεπίθεση. Οι Μαδριλένοι βρίσκονται στο 1-2 με ήττες από Μπάγερν και Μπασκόνια

Όσον αφορά στις απουσίες, οι «πράσινοι» δεν μπορούν να υπολογίζουν στον Κώστα Αντετοκούνμπο, ο οποίος είναι τραυματίας. Από τη Ρεάλ, τραυματίας είναι ο Αντρές Φελίς αλλά και ο Ουσμάν Γκαρούμπα, ενώ επιστρέφει ο Φακούντο Καμπάτσο, μετά την τιμωρία μίας αγωνιστικής που εξέτισε με την Μπασκόνια. Το ματς θα σφυρίξουν οι Σρέτεν Ράντοβιτς, Γκίτις Βίλιους και Κρίσταπς Κονσταντίνοφς.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός μετράει δύο σερί νίκες επί της Ρεάλ, καθώς επικράτησε πέρυσι στη Μαδρίτη με σκορ 97-86, ενώ τη νίκησε και στον τελικό της Ευρωλίγκας με σκορ 95-80.

Only in

Κύκλωμα διαφθοράς στην Κέρκυρα - «Ρε, οι εφοριακοί πρέπει να τρώνε δωρεάν»...

Απίστευτοι διάλογοι του κυκλώματος των επίορκων στελεχών της ΔΟΥ στην Κέρκυρα και τιμωρητικοί έλεγχοι γιατί... πλήρωσαν φαγητό σε εστιατόριο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024