Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Χωρίς Μιλουτίνοφ και Γουίλιαμς-Γκος κόντρα στην Εφές

Ολυμπιακός: Χωρίς Μιλουτίνοφ και Γουίλιαμς-Γκος κόντρα στην Εφές

Ούτε κόντρα στην Αναντολού Εφές θα αγωνιστούν οι Νίκολα Μιλουτίνοφ και Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος – Η αποστολή του Ολυμπιακού για την Πόλη.

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει για την Κωνσταντινούπολη όπου το βράδυ της Παρασκευής (18/10) θα αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές για την 4η αγωνιστική της Euroleague. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε στον αγώνα με τους Τούρκους τους Νίκολα Μιλουτίνοφ και Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος που δεν βρίσκονται στο 100%, μετά τους τραυματισμούς τους.

Να σημειωθεί ότι ο Μιλουτίνοφ έχει επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και αναμένεται να ενισχύσει την ομάδα του από την επόμενη αγωνιστική, στο ματς με την Μπάγερν στο Μόναχο (25/10). Εκτός αποστολής για τους Πειραιώτες έμειναν φυσικά ο Κίναν Έβανς που συνεχίζει την αποθεραπεία του, αλλά και ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ.

Ο Ολυμπιακός διαψεύδει τα σενάρια αποχώρησης Πετρούσεφ

Μετά τον ατζέντη του Φιλίπ Πετρούσεφ και ο Ολυμπιακός διαψεύδει τα σενάρια περί αποχώρησης του 24χρονου.

Μπορεί ο αγωνιστικός χρόνος του Πετρούσεφ να μειωθεί μετά τις επιστροφές των Φαλ και Μιλουτίνοφ αλλά ο Σέρβος υπολογίζεται κανονικά από τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Μάλιστα αναμένεται να είναι στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα με την Εφές στην Κωνσταντινούπολη.

Η «θέση» του μάνατζερ του:

«Δυστυχώς, όλες οι πληροφορίες για την ενίσχυση των συλλόγων του Βελιγραδίου της Euroleague, που εμφανίστηκαν σήμερα, είναι εντελώς λανθασμένες. Δεν έχει επέλθει καμία συμφωνία, και δεν έχουν γίνει συνομιλίες τις τελευταίες δύο εβδομάδες», αναφέρει ο Μίσκο Ραζνατοβιτς με ποστάρισμά του στο Χ (πρώην twitter).

Only in

Πώς θα «απενεργοποιηθεί» η βόμβα του δημογραφικού στην ΕΕ - Τι προτείνει η Morgan Stanley

Δέσμη μέτρων για να αντιμετωπιστεί το δημογραφικό στην ΕΕ προτείνει η Morgan Stanley. Aνάμεσά τους η αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότηση ή εναλλακτικά η αύξηση της μετανάστευσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024