Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ: Συνεχίζεται η προετοιμασία για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

ΠΑΟΚ: Συνεχίζεται η προετοιμασία για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (17/10) ήταν αφιερωμένο στην επιθετική τακτική.

Οι διεθνείς επέστρεψαν, οι τραυματίες ξεπέρασαν τα προβλήματα που τους ταλαιπώρησαν και το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ μπήκε στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια (20/10, 20:30), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (17/10) ήταν αφιερωμένο στην επιθετική τακτική. Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε, ενώ κι ο Αντώνης Τσιφτσής δούλεψε μόνος στο γήπεδο. Αντίθετα, ο Σόλε Σορετίρε ξεπέρασε την ίωση που είχε και προπονήθηκε μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και με τους Μαντί Καμαρά, Ομάρ Κόλεϊ και Κιρίλ Ντεσπόντοφ που ήταν οι τελευταίοι, χρονικά, διεθνείς που επέστρεψαν μετά τις υποχρεώσεις τους με τα ομοσπονδιακά τους συγκροτήματα. Την Παρασκευή (18/10) οι «ασπρόμαυροι» θα προπονηθούν στις 10:30.

Σλοβένος διαιτητής στο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Ο Σλοβένος διαιτητής πρώτης κατηγορίας της UEFA, Ράντεν Ομπρένοβιτς, ορίστηκε στο μεγάλο ντέρμπι των «Δικεφάλων» μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για την 8η αγωνιστική της Super League.

Από πέρσι ξεκίνησε ο Ομπρένοβιτς να σφυρίζει αγώνες στους ομίλους του Champions League, ενώ διεύθυνε το Σπάρτα Πράγας- Σάλτσμπουργκ 3-0. Για τρίτη φορά θα σφυρίξει αγώνα του ελληνικού πρωταθλήματος ο 34χρονος ρέφερι, που είχε διευθύνει στα περσινά play offs το Άρης-Ολυμπιακός 1-1 και νωρίτερα το ΠΑΟΚ-Άρης 0-1.

Βοηθοί του Ομπρένοβιτς στην «Opap Arena» θα είναι οι συμπατριώτες του Γιούρε Πραρπότνικ, Γκρέγκα Κόρντεζ, 4ος ο Πολυχρόνης και στο VAR οι Άλεν Μπόροσακ, Κωσταράς, με παρατηρητή τον Λανουά.

Only in

ΣΥΡΙΖΑ: Η Πολιτική Γραμματεία καταδικάζει την πλατφόρμα Κασσελάκη και τα έκτροπα στην Κ.Ε.

Ποια μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισαν το σκέλος της πολιτικής καταδίκης Κασσελάκη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024