Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Μουζακίτης – Μπακούλας – Κωστούλας: Μπορούν και σε… τρεις ομάδες!

Μουζακίτης – Μπακούλας – Κωστούλας: Μπορούν και σε… τρεις ομάδες!

Ποιος αμφιβάλλει πως πλέον Μουζακίτης, Μπακούλας και Κωστούλας κοιτούν μπροστά με ανοιχτούς ορίζοντες;

Το να χάνεις από την Κροατία εκτός έδρας και να τερματίζεις τρίτος στον όμιλο πίσω (και) από την Πορτογαλία, είναι ένα σενάριο που λίγο –πολύ ορισμένοι το ανέμεναν. Για να αποδειχθεί πως η πρόκριση στην τελική φάση του ευρωπαϊκού U-21 χάθηκε σε προηγούμενα ματς και όχι στο τελευταίο ραντεβού με τους Κροάτες μακριά από το σπίτι μας.

Το πώς ήρθαν έτσι τα πράγματα για μια ομάδα με αρκετούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, δεν είναι της στιγμής για να αναλυθεί. Αλλά το μείζον και αυτό αφορά στην Ομοσπονδία, είναι να υπάρξει πρόοδος και εξέλιξη για τους ποδοσφαιριστές, να στελεχώσουν αρκετοί από αυτούς την εθνική ανδρών και δεν πρέπει κανένας να ξεχνά πως ορισμένοι από τους νυν παίκτες της μεγάλης εθνικής, παλαιότερα βρίσκονταν στις λεγόμενες Ελπίδες.

Ο Τζολάκης. Ο Κουρμπέλης. Ο Μπακασέτας. Ο Ρέτσος. Ο Τζόλης. Ο Μαυροπάνος. Και άλλοι. Πέρασαν από τα κλιμάκια, σε μια διαδικασία που μοιάζει με τα συγκοινωνούντα δοχεία. Αλλά ίσως ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και το ποιοι ενισχύουν τώρα την ομάδα U21 και ταυτόχρονα θα μπορούσαν να παίξουν τόσο στους μεγάλους όσο και στην ομάδα των U19. Nαι, πρόκειται για τον Μπακούλα, τον Μουζακίτη και τον Κωστούλα.

Προσέξτε εδώ τι συμβαίνει: η πλειοψηφία αυτής της ομάδας είναι ποδοσφαιριστές που γεννήθηκαν το 2002. Δηλαδή, το όριο είναι η συγκεκριμένη χρονιά, ας πούμε 21 στα 22 και τον Δεκέμβριο του 2024 ολοκληρώνει αυτή η φουρνιά το ταξίδι της με τις Ελπίδες. Ο Μπακούλας είναι του 2005. Ο Μουζακίτης του 2006.

Και ο Κωστούλας γεννημένος το 2007. Σε ένα ακραίο σενάριο θα μπορούσαν να αγωνιστούν και με τη μικρότερη ηλικιακά ομάδα όπως ασφαλώς και με τη μεγαλύτερη. Για να επιβεβαιωθεί πως τα παιδιά του Ολυμπιακού, αυτά που ξεχώρισαν και θριάμβευσαν στην πορεία προς την κατάκτηση του Youth League, έχουν προχωρήσει τόσο πολύ την ποδοσφαιρική τους ζωή, πλούτισαν σε εμπειρίες και τώρα συναγωνίζονται μεγαλύτερούς τους με την εθνική ομάδα (ήταν οι μικρότεροι με τους Κροάτες και σημείωσαν τα δύο γκολ οι Κωστούλας και Μπακούλας), όπως άλλωστε κάνουν και στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας όποτε τους ζητηθεί.

Ποιος αμφιβάλλει πως πλέον κοιτούν μπροστά με ανοιχτούς ορίζοντες;

Only in

Κύκλωμα διαφθοράς στην Κέρκυρα - «Ρε, οι εφοριακοί πρέπει να τρώνε δωρεάν»...

Απίστευτοι διάλογοι του κυκλώματος των επίορκων στελεχών της ΔΟΥ στην Κέρκυρα και τιμωρητικοί έλεγχοι γιατί... πλήρωσαν φαγητό σε εστιατόριο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024