Ζακ Εφρον, Νικ Κάρτερ, Ντρέικ, Ιλον Μασκ αλλά και ολόκληρες ποδοσφαιρικές ομάδες έχουν συμμετάσχει στα περίφημα πάρτι των νάιτ κλαμπ της Στοκχόλμης, εκεί όπου βρίσκεται ο μίτος του σκανδάλου Εμπαπέ.

Το κόνσεπτ δεν είναι νέο, απλά αποτελούσε ένα καλά κρυμμένο μυστικό. Πηγή του νάιτ κλαμπ «V» έλυσε τη σιωπή του στην εφημερίδα «Aftonbladet» ρίχνοντας φως στα μυστικά της Στοκχόλμης.

Η συμμετοχή στο πάρτι κοστίζει 500.000 σουηδικές κορώνες, περίπου 44.000 ευρώ. Οι διοργανωτές τα φροντίζουν όλα. Από ιδιωτικά αεροπλάνα, ξενοδοχεία, εστιατόρια και φυσικά τα κορίτσια. Πίσω από τις κλειστές πόρτες το αλκοόλ ρέει άφθονο, ενώ απαγορεύονται τα κινητά τηλέφωνα.

Συχνά οι φιλοξενούμενοι διασκεδάζουν σε ιδιωτικά δωμάτια που έχουν δημιουργηθεί από τους ιδιοκτήτες του νάιτ κλαμπ.

Κάθε εβδομάδα διασημότητες και «βαριά» πορτοφόλια απ’ όλο τον κόσμο πετούν στη Σουηδία με ιδιωτικά τζετ για να βιώσουν το σουηδικό κόνσεπτ πολυτέλειας.

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα αυτών των πάρτι είναι η κουλτούρα της σιωπής που τα περιβάλλει και κρατά επτασφράγιστο μυστικό όλα όσα συμβαίνουν σε αυτά.

Φυσικά τα κορίτσια έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και όπως λέει η πηγή στη σουηδική εφημερίδα «έτσι λειτουργεί και πάντα λειτουργούσε».

Όταν φτάνουν οι καλεσμένοι οι γυναίκες είναι ήδη στη θέση τους, παρατάσσονται στα τραπέζια και ο επισκέπτης μπορεί να επιλέξει με ποιες γυναίκες θέλει να διασκεδάσει.

Η πηγή του νάιτ κλαμπ λέει ότι σπάνια χρειάζεται να μπουν σε διαδικασία επιλογής γιατί είναι γνωστό εκ των προτέρων τι περιμένει ο πελάτης.

Οι διοργανωτές θεωρούν ότι δεν υπάρχει κάτι ανήθικο στη διαδικασία γιατί οι γυναίκες μπορούν να φύγουν όποτε θέλουν. Το μόνο που απαιτούν απ’ αυτές είναι να συμπεριφέρονται όπως θα συμπεριφέρονταν σε ένα νάιτ κλαμπ.

Η πηγή διευκρινίζει πως δεν υπάρχει καταναγκασμός προς τις κοπέλες και σε κάθε περίπτωση τις υποστηρίζουν αν συμβεί κάποιο περιστατικό. «Είναι εξίσου σημαντικό για μας οι γυναίκες να αισθάνονται άνετα με τον πελάτη. Αν τα κορίτσια δεν αντιμετωπίζονται με σεβασμό, μια τέτοια φήμη θα καταστρέψει όλη την ιδέα».

Για την περίπτωση του Κιλιάν Εμπαπέ και για την ευθύνη που ίσως φέρουν οι διοργανωτές για την εξέλιξη που είχε το πάρτι η πηγή ανέφερε ότι «το πως θα καταλήξει το πάρτι εξαρτάται απ’ όλους. Είναι αδύνατο για εμάς να αναλάβουμε την ευθύνη για οτιδήποτε συμβαίνει εκτός του κλαμπ».

Μια άλλη πηγή από τον κόσμο των νάιτ κλαμπ αποκαλύπτει πως τα πάρτι που γίνονται γύρω από την πλατεία Στούρεπλαν συγκεντρώνουν διασημότητες όπως ο Ιλον Μασκ, ο Νικ Κάρτερ, ο Ζακ Εφρον και ο Ντρέικ.

Οι διασημότητες που ταξιδεύουν για τα πάρτι στη Στοκχόλμη έχουν αυξηθεί κατακόρυφα τα τελευταία χρόνια και αιτία είναι οι όμορφες Σουηδέζες οι οποίες εκτός από ελκυστικές είναι επίσης διακριτικές.

Τα νάιτ κλαμπ έρχονται σε επαφή με τις γυναίκες με ένα μήνυμα ή με κλήση και τις ρωτούν αν θέλουν να έρθουν να διασκεδάσουν με έναν ειδικό καλεσμένο.

Οι γυναίκες με τις οποίες μίλησε η «Aftonbladet» θεωρούν πως δεν κάνουν κάτι κακό και ελπίζουν πως μπορεί να γίνουν φίλες τους.

Φυσικά είναι ενημερωμένες πως δεν πρέπει να διαρρεύσει η παραμικρή πληροφορία.

Στα πάρτι προσφέρεται πολύ αλκοόλ και συχνά ναρκωτικά. Τα κινητά τους τηλέφωνα αναγκάζονται να τα αφήνουν σε ένα κουτί, ενώ υπάρχει αυστηρή απαγόρευση για φωτογραφίες.

Στο πάρτι που συμμετείχε ο Εμπαπέ τα κινητά τηλέφωνα ήταν κρυμμένα σε φακέλους όλο το βράδυ.

Αποκαλύπτεται επίσης πως κατά καιρούς υπήρξαν ολόκληρες αθλητικές ομάδες στη Στοκχόλμη και συμμετείχαν σε πάρτι όπως αυτό του Γάλλου ποδοσφαιριστή και κανείς δεν είχε ιδέα.

Γνωστοί καλλιτέχνες, αστέρια του αθλητισμού από το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο αλλά και ηγέτες από τον επιχειρηματικό κόσμο επισκέπτονταν επίσης τα νάιτ κλαμπ της σουηδικής πρωτεύουσας και τα πάντα μένουν εκεί, καλά κρυμμένα.